Mond open BDSM Masker

Mond open BDSM Masker – Een masker met een afvoerpuntje

Algemeen Mond open BDSM Masker

Wat een verkeerd gekozen naam heeft dit masker! Ja, natuurlijk heeft je sub zijn mond open met dit masker en kun je er van alles ingooien, maar het is vooral gewoon een afvoerputje! En dat maakt dit masker juist zo geweldig! Met dit masker word je sub gewoon een wandelende afvoerput! En hoe kun je hem (of haar) nog meer vernederen dan hem bombarderen tot wandelend riool?

Als ik dit masker zie, durf ik bijna mijn ogen niet te geloven. Ik word er direct blij van! Bestaat dit werkelijk? Dit is precies wat ik nodig heb! Dit masker is perfect voor mijn ranzige zwijn! Dit masker is een ab-so-lu-te musthave! Eigenlijk zou ik er twee moeten hebben. Eentje voor mijn sub en eentje voor mijn slavin, want ik heb twee van die rioolputten hier rondlopenkruipen.

Als ik het masker eenmaal via de post heb ontvangen, word ik helemaal blij. Hij is eigenlijk nog leuker dan ik had verwacht. Het is echt een masker met een afvoerputje, met zo’n ding wat ook in je wastafel zit zodat het water niet weg kan lopen. Ik vind het helemaal geweldig en nog diezelfde avond verander in mijn sub in een privériool. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het masker zit hem als gegoten, dus er ’s nachts mee slapen is absoluut een optie. En met die slot-sluitingen kan hij onmogelijk zelf het masker af zetten. Dit is trouwens de eerste keer dat er slotjes meegeleverd worden bij dergelijke sluiting. Super fijn! Er zitten meerdere sleuteltjes bij, maar je kunt eigenlijk ieder slotje open maken met hetzelfde sleuteltje. De rest kun je als reservesleuteltjes opbergen.

Met dit masker kun je alle kanten uit. Je kunt hem letterlijk als rioolput gebruiken, maar let er dan wel op dat hij niet stikt, want dat zou een beetje zonde zijn. Zeker als je het masker hebt vastgezet met slotjes, heb je ook niet zo één, twee, drie het masker weer van zijn hoofd. Dus probeer dat even rustig uit. Voor de vernedering is dit masker echt helemaal perfect. Dit is wat mijn sub is en het neemt hem nog dieper mee in de beleving. Hij mag niks zijn, want hij is niks. Dieper dan een afvoerputje kun je toch niet meer zinken…

In de praktijk

Het masker wordt geleverd in een kartonnen verpakking. Het masker zelf zit zelf ook nog eens verpakt in een plastic zakje. Het masker is uitgevoerd met speciale sluitingen waar je een slotje op kunt zetten. Deze slotjes zijn meegeleverd.

Het masker is volledig af te sluiten en met de drie verstelbare riemen kun je hem precies op maat maken. Het zit comfortabel en het afvoerpuntje is natuurlijk geweldig. Het zicht wordt je sub volledig ontnomen. Achter op het hoofd zit een rijgveter om het masker lekker strak aan te trekken. Voor de mond is een ringgag geplaatst die de mond van de sub openhoudt. De zwarte stop kun je open en dicht doen.

Waardering Mond open BDSM masker

Uiterlijk5 super vet!
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Zeker!
AanbevelenAbsoluut
Eindcijfer9

Als jullie van een vernederbeleving houden of van watersport, is dit masker een absolute musthave! Hij ziet er niet alleen kei vet uit, maar hij zit ook nog eens heerlijk. Zeker een aanrader!

Technische productinformatie

NaamMond open BDSM masker
MerkStrict
Gewicht561 gram
Materiaalkunstleer, metaal
EAN0848518024480
KleurZwart
Prijs129,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Categorie: Maskers

BDSMforyou lijn

Geef een reactie