Een weekend vertrapt en vernederd

De hele week had ik uitgekeken naar het weekend, één van de weinigen weekenden dat we volledig vrij zouden zijn. Even met zijn tweetjes. Nauwelijks mijn ogen open, krijg ik zaterdagochtend direct opdracht mijn collar en boeien om te doen. Ook moet ik iets naar de huiskamer brengen om mee te slaan. Ik pak een eenvoudige slapper, waarvan ik het idee heb, dat Zij hem kan waarderen.

Een weekend vertrapt en vernederd

Opdrachten pot

Beneden aangekomen blijkt gelukkig de slapper een goede keuze. Op passende wijze overhandig ik haar het slagwapen en vervolgens trekt Zij een kaart uit Haar opdrachten pot. Mijn eerste opdracht is haar mijn grootste geheime fantasie te delen. Eerlijk gezegd heb ik voor Haar geen geheimen, dus ik moet behoorlijk diep in mijzelf op zoek. Ik kan haar gelukkig toch nog blij maken met een paar diepere fantasieën. De tweede opdracht lijkt een makkelijke, ik moet Haar in 2 minuten aan het schaterlachen maken. Dat blijkt in de praktijk toch wat lastig.

Ik zet mijn gekste bewegingen in, samen met de domste bekken (ik vind mijzelf reuze grappig) maar verder dan een glimlach komt ze niet. Als straf krijg ik ferme tikken met de slapper. Niks ‘warming up’, maar mijn Liefste geeft ze direct “onderuit de pul”. Ik hou niet van pijn, dus het zweet staat al snel op mijn voorhoofd en het lukt me ook niet om het stil te houden. In tegendeel. Ik vrees dat ze aan het einde van de straat mijn geschreeuw hebben kunnen horen. Mijn geliefde lacht nu wel.

Naar het winkelcentrum

Het slaan maakt haar blijkbaar ‘dorstig’. Ze wil een kop koffie met een verse tompouce. Natuurlijk is er geen tompouce in huis, dus ik word naar de bakker gestuurd. Omdat het een warme dag is, is het lastig de collar en boeien te verbergen voor de buitenwereld. Gelukkig mogen deze even af, echter moet ik daarvoor in de plaats een luier om, met de opdracht op weg naar de bakker in mijn luier te plassen en het resultaat te tonen bij terugkomst.

Even siddert een angst door mijn lijf voor de afgang en vernedering. Ik haal echter de luier van boven en mijn liefste helpt de luier om te doen. Het is echter een behoorlijk dikke luier dus ik loop (niet alleen voor mijn gevoel) een beetje wijdbeens. In de spiegel zie ik dat die dikke luier mijn lange broek behoorlijk opvult. Ik lijk minstens drie maten dikker, probeer mijn shirt wat op te rekken, zodat het een beetje bedekt wordt. Ik drink voor de zekerheid een liter water op en ga op pad.

Your girlfriend knows everything!

Op weg naar de bakker kom ik een vrouw tegen die tegen mij zingt: ”Your girlfriend knows everything”, alsof ze kon zien in welke gênante situatie ik verkeerde. Verderop stop ik even om mijn blaas te voelen. Een paar druppels worden door het broekje opgevangen maar ik vrees dat dit nog niet voldoende is. Ik loop nog maar een extra rondje, voordat ik bij de bakker uitkom.

Wachtend op mijn beurt, volgen er twee iets grotere plasjes. Eenmaal buiten bekruipt mij het gevoel dat mensen me aanstaren en nakijken. Alsof ze door mijn broek kunnen heen kijken. Maar misschien vinden ze me ook gewoon raar lopen. Met zo’n dikke luier tussen je benen, kun je niet echt elegant lopen.

Even later stop ik opnieuw en komen er twee iets grotere plasjes uit. Ik maak me nu direct zorgen of het niet gaat doorlekken. Het lijkt goed te gaan maar loop toch wat sneller naar huis. Thuis laat ik trots het resultaat zien. Ze is gelukkig tevreden. De luier mag weer af en de boeien en collar gaan weer om.

Vertrapt en vernederd

Ik serveer mijn liefste haar gebakje met koffie en zelf mag ik een schoteltje water nemen, wat ik op mijn knieën naast haar vanaf de grond mag leegslurpen. Het laatste stukje tompouce laat ze voor mijn ogen op de grond vallen. Ze vertrapt deze met haar laars en laat vervolgens Haar spuug over het vertrapte hapje lopen. “Dit is voor jou“, zegt ze met een allerliefste glimlach.
Het geeft me een heerlijk gevoel, een combinatie van down and dirty, het ultieme gevoel dat ik niets hoef te zijn. Dit is voor mij een pure bevestiging dat zij mij ziet als volledig. Zelfs in mijn diepste zijn. Wat hou ik veel van Haar.

Op high heels

Na dit intense moment is het tijd voor de volgende opdracht. Ik word naar boven gestuurd om high heels te pakken. Ik wil haar niet te lang laten wachten en kan in de snelheid alleen maar high heels van 11cm vinden. Schoenen waar ik onmogelijk op kan lopen.
Waar ik al bang voor was, gebeurde. Ik moet ze aantrekken. Gelukkig geeft Ze mij wat ondersteuning, want mijn evenwicht is volledig zoek. Ik kan niet eens mijn benen meer recht krijgen. Ze beginnen behoorlijk snel te trillen en pijn te doen van de inspanning. Mijn liefste zie ik echter van mijn gestuntel genieten. Haar stralende lach maakt veel goed.

Na het gestrompel mag ik ze uittrekken. Ik krijg nu mijn favoriete outfit aan. Een “puntjesmasker” en “dwangbuis”. Eenmaal volledig ingesnoerd, parkeert ze mij in de hoek van de kamer, zodat ze “even geen last van mij heeft”. Het is een hete dag, maar met de ventilator op mij gericht, kan ik het goed uithouden in deze zweetopwekkende outfit. Dit moment kan niet lang genoeg duren. Heerlijk vind ik het. Op dit soort momenten kom ik volledig tot rust. Je kunt niks, dus je hoeft niks. Zelfs mijn hoofd stopt op dit soort momenten met denken.

Voetenbankje

Echter komt aan alles een einde, dus ook aan dit heerlijke dwangbuismoment. Wanneer ze de leren dwangbuis heeft uitgetrokken en het putjesmasker van mijn hoofd af is, mag ik haar voetenbank zijn. Het voelt heerlijk onder haar voeten…

Adempauze

Na al deze intense momenten is het tijd voor een pauze. Ik mag Haar favoriete gerecht halen (Dragon roll) en ik mag zelfs met haar mee eten. We praten en evalueren wat tot nu toe is gebeurd en hoe ik het heb ervaren. Na het eten staat een bioscoopbezoek gepland, de film “ELVIS”. Het blijkt een goede film welke veel gevoelens met zich meebrengt. We hebben gezellige uren en genieten van de film.

Tot een hoogtepunt

Bij terugkomst mag ik een dun matje naast Haar bed op de grond uitrollen. Ik krijg een masker over mijn hoofd en voor ik mag gaan liggen, word ik eerst in de hoek gedirigeerd. Zij wil even met zichzelf spelen en geeft duidelijk te kennen mij daar niet bij nodig te hebben. Voor mij is plek in de verste hoek en als een kruimel (zo klein mogelijk), mag ik daar wachten tot ze klaar is. Ik hoor Haar zachtjes kreunen en het gezoem van de vibrator. Mijn CB gaat steeds meer knellen.

Ik hoor haar tot een hoogtepunt komen terwijl mijn pik strak in die CB staat. Ik vind het heerlijk om zo achteloos door Haar weggezet te worden. Heel soms mag ik tijdens haar seksuele momenten aan haar grote teen zuigen. Vanavond niet, vanavond mag ik alleen maar stil in een hoekje zitten, tot ze klaar is, mij roept en ik op het matje naast haar op de grond, in slaap mag vallen.

De volgende ochtend

De volgende ochtend krijg ik opdracht Haar ontbijt te maken. Ze kiest Havermout en koffie. Tijdens het eten laat ze af en toe wat klodders Havermout op de grond vallen. Voor mij om op te likken.

Na het ontbijt mag ik naar boven om de bondagefolie te pakken, een dildo, een violet wand en touw. Als eerste bevrijdt ze mijn pik uit zijn kooi en stopt ze een trillende buttplug in mijn kont. Anaal ben ik niet zoveel gewend (lees: ben ik nogal nauw), maar de buttplug die ze voor me heeft uitgekozen voelt prettig en het trillen geeft een (meer dan) opwindend gevoel.  Vervolgens pakt ze mijn lichaam volledig in met de folie, gevolgd met een strak touw, zodat ik net een rollade ben. Ze legt me neer en op de plekken van mijn tepels en pik, knipt ze het plastic voorzichtig open.

Machteloos op de bank

Terwijl ik machteloos op de bank lig, pijnigt ze mij met de violet wand op mijn tepels en pik. Ik hou niet van de violet wand, vind stroom eng en ervaar het als een pure marteling. Mijn liefste vindt het echter geweldig. Ik hoor haar lachen. En Haar lach, maakt zoveel goed.

Uiteindelijk stopt ze met de stroomprikkels en pakt een vacuümmasker. Voorzichtig plaatst ze deze over mijn hoofd. Slechts door een klein gaatje, kan ik nu nog ademhalen. Ik moet me er volledig op concentreren om niet in paniek te raken. Mijn liefste merkt dat ik er lastig inkom en bevrijd me uiteindelijk van mijn vacuümmasker.

Ik mag van Haar ons weekend afronden met een happy end. Dat mag ik niet zo vaak, dus dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Terwijl ik aan mijn pik trek hoor ik haar zeggen: “Goed op het folie spuiten, zodat je het straks volledig kunt oplikken. Ik kijk haar vragend aan of ze dit echt meent en als ik mezelf overgeef aan deze fantasie kan ik het niet meer ophouden en kom ik spuitend klaar…

Dank mijn aller, Aller, Allerliefste, voor dit heerlijke weekend.

Sub 2bees

Meer informatie

Meer verhalen
Vernedering, een intense mentale pijn beleving

Bronvermelding

Tekst: 2bees
Fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn