Unieke samenwerking met Erotic Treasure

We hebben vandaag fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van spannende speeltjes en verdieping in BDSM! We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat BDSMforyou en Erotic Treasure de handen ineen hebben geslagen voor een unieke samenwerking die gegarandeerd jouw wereld gaat opschudden! Op een spannende manier.

Stel je voor: de creatieve geest van BDSMforyou, bekend om onze diepgaande kennis en passie voor de kunst van BDSM, gecombineerd met de schatkamer aan erotische gadgets, speeltjes en outfits van Erotic Treasure. Deze samenwerking belooft een explosie van plezier, spanning, en verkenning in jouw dungon of speelkamer!

Samenwerking BDSMforyou en Erotic Treasure

Wat gaat dit voor jou betekenen?

We gaan maandelijks meerdere producten bespreken. We gaan ludieke winacties organiseren en we hebben hun webshop aan ons gekoppeld. Maar daar blijft het niet bij! Er komen ook interactieve workshops, zowel online als in real life, waar je kunt leren, experimenteren, en jezelf kunt zijn in een veilige en open-minded omgeving. En ja, er zullen genoeg kansen zijn om vragen te stellen, tips te krijgen van experts, en te verbinden met gelijkgestemden.

Dus, of je nu een doorgewinterde explorer bent in de wereld van BDSM. Of nieuwsgierig en klaar om je eerste stapjes te zetten, deze samenwerking tussen BDSMforyou en Erotic Treasure is hier om jouw gids te zijn naar een wereld vol plezier, ontdekking, en bevrijding.

De voordelen

Een spannend speeltje op een werkdag besteld? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag thuis! Bestel je in het weekend? Dan ontvang je jouw pakket op dinsdag. Na je bestelling ontvang je een track&trace code waarmee je het verwachte bezorgmoment kunt zien.

Je kunt jouw bestelling gemakkelijk achteraf betalen met Klarna! Je kan er ook voor kiezen om het bedrag rentevrij in 3 termijnen te betalen.

Bestellingen mogen geretourneerd worden mits ze ongeopend en onbeschadigd zijn.

Jouw bestelling wordt gratis verzonden vanaf €50,-! 

Het pakket wordt in een blanco doos verzonden met als afzender ‘ET Online’. 

Meer dan 8.500 artikelen…

Meesteres Moriah

Meer informatie

Leder: Van onderhoud tot lederfetisj!

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn