Review: Slanke, rode kleine zweep

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik niet zo van het subtiele werk ben. Ik hou meer van hard, harder, hardst. Kan ik niet zachtjes? Natuurlijk wel! Zeker bij een beginnende sub, bouw ik de dingen rustig op. Ik vind het immers belangrijk dat iemand een bijzondere en fijne eerste herinnering heeft. Van daaruit kun je als sub verder groeien. Zou je iemand gelijk voluit de pijnbank op slaan, dan is iemand voor altijd genezen van BDSM. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus speciaal voor alle beginnelingen, probeerde ik deze slanke, rode kleine zweep uit.

Review: Slanke, rode kleine zweep

Slanke, rode kleine zweep

Ik vind de zweep, een flogger, er schattig uit zien, zeg maar gerust “onschuldig”. Je ziet direct dat deze zweep niet bedoeld is om iemand écht te martelen. Mijn sub werd zowaar blij van deze zweep (en dat zegt wat). “Eindelijk niet zo’n vreselijke eng ding“, was zijn reactie. En hij heeft gelijk. Deze zweep is meer ondeugend dan pijnlijk. Daarnaast ziet hij er elegant en fraai uit.

De zweep heeft een lengte van 70 cm met zes rode lederen strengen en een stevig metalen handvat. Je kunt er zacht mee over de huid strelen, maar je kunt er natuurlijk ook mee slaan. De zweep is perfect geschikt voor de beginnende zweper. Je kunt er eigenlijk niet zo heel veel mee verkeerd doen. Mits je natuurlijk niet in iemand zijn gezicht mept. Want daar wordt niemand blij van.

Hup, in de tas!

Door zijn formaat en flexibele stroken, kan hij prima in de handtas mee, zodat je hem overal paraat hebt. Beter mee verlegen dan om verlegen toch?

De prijs

De prijs van de slanke kleine zweep is op dit moment is 17,95  euro. Mijn ervaring is dat prijzen van sekstoys behoorlijk kunnen fluctueren, dus  het kan zomaar dat hij over een tijdje goedkoper of duurder is.

Praktische informatie

EAN: 8718969405386
Merk: Kiotos
Online te koop: Erotic Treasure

Bestel hier
Meesteres Moriah

Meer informatie

Wat is een keyholder?
Wat is kuisheid? En hoe spannend kan het zijn?
De kuisheidsgordel, waar ga je voor kiezen?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn