Productbespreking – LELO Plaagveer

LELO Plaagveer
lijn bdsm

LELO Plaagveer – Soms is jeuk zoveel erger dan pijn…

Algemeen Leren zweep rood/zwart

In het kader ‘Jeuk kan erger zijn dan pijn’, bestelde ik deze ‘LELO plaagveer’. Een kietelveer, gemaakt van de zachtste veren. Hoe lief is dat! Je kunt er heerlijk iemands lichaam mee strelen. Niks geen pijn, gewoon een stukje genieten! Want hoe lekker is dat dan…

Zeker lekker, absoluut prettig, behalve als je in een bondage ligt en geen kant op kunt! En ik dan heel zacht die veertjes laat kriebelen in je gezicht, langs je lippen, langs je oren, misschien gaat er zelfs wel zo’n klein veertje precies je neus in. Voel je al hoe die nies begint op te komen? Dat lijkt misschien niet zo erg, maar als je handen vastliggen en je geen kant op kunt, word je daar écht helemaal gek van.

Ooit had ik een masochist onderhanden. Nergens had hij een probleem mee. Of ik nou naalden in zijn eikel prikte, dikke sounds in zijn pik stopte, of voluit stroom op zijn ballen zetten, hij vond alles even lekker. Dat is een beetje frustrerend voor een sadist, zoals ik. Uiteindelijk geniet ik van het lijden van een ander en als die ander overal zichtbaar van geniet, is er voor mij weinig lol te beleven. Dus besloot ik het op een andere boeg te gooien, namelijk juist met een zachte plaagveer, zoiets als deze. Daar lag hij vastgebonden en juist in het zachte gekriebel, vond ik zijn achillespees… Gek werd hij ervan en ik genoot.

En dat doet deze LELO plaagveer dus ook: Mij laten genieten. Want ik kan maar met moeite mijn lach inhouden als ik mijn sub zich in alle bochten zie kronkelen terwijl ik hem heel zacht, alleen maar kriebel met deze pleegveer… en dan heel onschuldig zeg: ‘Maar ik doe je toch geen pijn?’ Nee pijn doe je niet met deze veer, maar ik weet zeker dat je sub om genade smeekt als je hiermee zacht kriebelt. Want soms is jeuk echt vele malen moeilijker te handelen dan pijn!

LELO PlaagveerLELO Plaagveer

In de praktijk

De LELO plaagveer zit prachtig verpakt in een mooi doosje. Het is net alsof je een cadeautje uitpakt en eigenlijk is het dat natuurlijk ook. De plaagveer is niet groot, slechts zo’n 15cm (inclusief veren), maar hij ziet er echt heel mooi en schattig uit. Je ziet dat er aandacht besteed is aan de presentatie en op een of andere manier, word ik daar toch altijd blij van.

Eigenlijk mag in een goede BDSM-collectie geen kietelveer ontbreken en als je er dan eentje aanschaft, dan raad ik je deze kietelaar aan! Prachtig cadeautip ook voor je Dominant, juist omdat hij zo stijlvol is verpakt en elegant eruitziet.

Hij is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Waardering

Uiterlijk5 Ziet er prachtig uit. Veel aandacht besteed aan de presentatie.
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Een prachtige en stijlvolle toevoeging aan je collectie! Hij leent zich perfect om iemand mee te plagen, maar je kunt er iemand natuurlijk ook heerlijk mee verwennen! Wie wil dit nou niet?

Technische productinformatie

NaamPlaagveer
MerkLelo
Gewicht115 gram
Materiaalveren
EAN7350022271470
Kleurzwart
Prijs27,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
De kietelveer
BDSM termen – De zweep

BDSMforyou lijn

Geef een reactie