Productbespreking – Metalen Cock & Ball Lock-Medium

Metalen Cock & Ball Lock-Medium
lijn bdsm

Metalen Cock & Ball Lock-Medium – Een mooi instrument om de ballen op te rekken…!

Algemene informatie Metalen Cock & Ball Lock-Medium

Ik hou van CBT, dus ik ben altijd op zoek naar nieuwe speeltjes om de ballen van mijn sub te martelen. In tegenstelling tot zijn pik, kan hij op zijn ballen best wat pijn verdragen. Aan mij de taak zijn grenzen hierin te ontdekken. Dat besloot ik eens te onderzoeken met deze metalen cock & ball lock. Zo op het eerste gezicht belooft dit een mooie, zware ring te worden en als ik hem eenmaal in mijn handen houd, blijkt dit ook zo te zijn.

Deze cock & ball lock is meer dan alleen een stretcher. Met de dunne extra ring, die je in de grote ring kunt vastmaken, kun je de ballen ook nog eens splitten! Maar je kunt meer. Je kunt namelijk hem ook gebruiken om er een gewichtje aan te hangen, zodat de ballen nog wat meer gestretcht worden! Geen heel zwaar gewicht, want dan heb je kans dat hij eruit schiet, maar gewoon een klein gewichtje kan hij prima hebben. Multifunctioneel plezier dus!

Metalen Cock & Ball Lock-MediumMetalen Cock & Ball Lock-Medium

De ring ziet er fraai en stoer uit. Hij is zwaar en sterk. Hij wordt geleverd met een inbussleutel, waarmee je de twee helften van elkaar kunt halen. Zonder deze inbussleutel is de ring niet af te krijgen. Je kunt je sub dus prima met de ring om zijn ballen op stap sturen, om bijvoorbeeld een boodschap voor je te halen. Had je toevallig niet nog iets uit de supermarkt nodig? Vast wel! En anders verzin je wel iets. Het feit dat hij zelf de ring niet kan openen, maakt hem zo heerlijk afhankelijk van jou… Ik hou ervan.

Je kunt de stretcher ook prima gebruiken zonder de speciale tussenring. Het is dus optioneel of je de ballen wilt splitten.

Metalen Cock & Ball Lock-MediumMetalen Cock & Ball Lock-Medium

In de praktijk

De metalen cock & ball lock-medium wordt geleverd in een doorschijnend plastic zakje. In het zakje vind je de ring, de inbussleutel en de binnenring.
De cock & ball lock bestaat uit twee halve ringen die met twee schroeven aan elkaar verbonden zijn. Je opent en sluit de ring met de inbussleutel. Pas op de velletjes bij het dichtdraaien.

Als de ballen op spanning staan is het lastig de ring om te doen, maar als je even wacht tot de ballen wat slapper zijn geworden, gaat de ring er prima om heen.

Meesteres Moriah
Metalen Cock & Ball Lock-Medium

Waardering Metalen Cock & Ball Lock-Medium

Uiterlijk5 Stoere uitstraling
Gebruikersgemak3 Het vergt wel een beetje handigheid
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

De ring is robuust en stevig uitgevoerd. Als je de inbussleutel niet kwijtraakt, kun je eigenlijk niks verslijten aan deze ring. Raak je de inbussleutel wel kwijt, is er ook nog geen man over boord. Het is een standaardmaat, zodat je in de bouwmarkt zo een nieuwe kunt kopen.

Technische productinformatie

NaamMetalen cock & ball lock
MerkSinner Gear
Gewicht292 gram
MateriaalMetaal
EAN8719497662012
Kleurzilver
Prijs72,95 euro

Verkoopinformatie

Deze metalen cock & bll lock-medium is te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – CBT (Cock and Ball Torture)

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie