Productinformatie – Mystim – Magic Gloves

Magic GlovesMagic Gloves
lijn bdsm

Mystim Magic Gloves: Voor een prikkelende massage…

Algemene informatie Magic gloves

In het kader ‘niet alles hoeft pijn te doen’, testte ik deze handschoenen. Met de liefdevolle gedachte dat ik mijn sub best wel eens mocht verwennen met iets ‘zachts’ en ‘liefs’. Maar ook weer niet té lief, dus wel met een sadistisch tintje. Gewoon, omdat ik daar nou eenmaal van hou. Mijn oog viel op deze Magic Gloves van Mystim, voor een spannend elektro spel.
De handschoenen kun je aansluiten op de unit van Mystim. Het apparaatje besprak ik al eerder en deze handschoenen vormen een mooie aanvulling op de basis set.

De Magic gloves zitten verpakt in een kartonnen doos. Naast de handschoenen, vind je in de doos ook een aantal latex handschoenen. Dit zijn belangrijk om onder je ‘gloves’ te dragen, zodat je zelf de stroomprikkels niet gaat voelen. De handschoenen zijn bedoeld je sub of partner mee te masseren. Afhankelijk hoe lang je je handen stil op de huid laat liggen, hoe intenser je sub de stroom zal voelen. Glij je gewoon rustig over zijn lichaam, dan is er nog niet eens zoveel aan de hand. De stroom laat een kriebelend spoor achter. Laat je je hand echter even rusten, dan zal je absoluut geluid uit je sub horen komen! Een gemene, brandende prik zal voor hem voelbaar zijn. Met de unit kun je regelen hoe snel de prikkels gaan of hoe hard. Je kúnt je sub dus met deze handschoenen pijnigen, maar het hoeft dus niet. Zolang jij je handen over zijn lichaam zal laten glijden, zal er van pijn geen sprake zijn, maar ervaart hij wel de kriebelende stroom over zijn lichaam.

In de praktijk

Het is belangrijk éérst de latex handschoenen aan te trekken, voordat je de stoffen handschoenen aantrekt. Zorg er voor dat er geen randje stof je eigen huid raakt, want dan zal de stroom ook jou gaan prikken en dat is vast niet de bedoeling. De latex handschoenen voorkomen dit.
Aansluiten gaat eenvoudig; de snoertjes prik je gewoon in de unit en op de unit regel je met de knopjes de intensiteit en snelheid. Een kind kan de was doen.

Spelen met stroom is naast een fysiek spel, ook een mentaal spel. Stroom is voor velen namelijk eng… en daar kun je natuurlijk prima op inspelen. Jij hebt letterlijk de power in handen…

Het gevoel op je huid varieert van tintelend (wanneer je de handen blijft bewegen) tot een scherpe pijn (wanneer je je hand op één plek laat liggen). Jij bepaalt…

Waardering

Uiterlijk3 (Het zijn gewoon grijze handschoenen, je ziet er verder niet veel bijzonders aan)
Gebruikersgemak5 (Een kind kan de was doen)
Prijs/kwaliteit3 (Absoluut zijn geld waard)
Vaker gebruiken:Ja (Die kans acht ik absoluut groot, omdat het elektrospel gewoon een heel spannend spel is…)
AanbevelenJa (Ik vind het een leuke aanvulling op het elektro spel en afhankelijk van mijn bui: lief of lelijk)
Eindcijfer7

Alles ziet er zorgvuldig verzorgd uit. Netjes verpakt in de doos en het is prettig dat er direct al een aantal latexhandschoenen worden bijgeleverd.

Technische productinformatie

NaamMystim – Magic gloves
MerkMystim
Gewicht194 gram
EAN4260152466000
Kleurgrijs
Prijs62,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer blogs over de Mystim
Meer informatie over elektro stimulatie
Elektro fantasie: Ontspannen onder spanning

BDSMforyou lijn

2 reacties

Geef een reactie