Review: Schokkende impact met de E-stim Crop

Met de E-stim Crop komen twee mooie werelden samen. Namelijk de wereld van de zwepen en de wereld van de elektro. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik krijg hier spontaan een glimlach van op mijn lippen. Dit soort speelgoed is natuurlijk super leuk om uit te testen. Dus zodra ik deze elektro-zweep in mijn handen heb, moet mijn sub hieraan geloven. Nou ja, niet gelijk, maar nog wel die zelfde avond. En ik zeg natuurlijk niks van te voren…

Review: Schokkende impact met de E-stim Crop

De pret kan beginnen

In de avond dirigeer ik hem naar onze speelkamer en laat hem zich uitkleden. De E-Stim Crop heb ik overdag al even opgeladen. Er zit een oplaadsnoer in de verpakking, dus het wordt compleet aangeleverd. Ik ben er klaar voor en de zweep ook. Ik doe eerst wat andere dingen met hem, genoeg leuks voor handen en deze elektro-zweep moet toch een beetje een verrassing blijven. Dus ik zet een klemmetje hier (hij haat dit) en ik geef een tikkie daar en stop hem een tijdje in de kooi. Uiteindelijk haal ik hem er weer uit, doe een masker over zijn hoofd en dan kan de pret beginnen.

Venijnig schokje

Ik positioneer hem met zijn kont naar mij toe en als hij netjes klaar staat, pak ik de E-stim Crop. Zacht geef ik hem een tik op zijn kont en direct krijg ik het gewenste effect, hij veert van schrik op. Hij voelt namelijk heel goed dat dit niet alleen een tik is maar dat er een venijnig schokje bij zit. En dat maakt het juist zo leuk!! Om de elektro zo goed mogelijk te ervaren, is het handig om niet te hard te slaan. Je kunt natuurlijk wel hard slaan, maar dan gaat het effect van de elektro verloren, omdat de impact van de slag dan het effect van de elektro overtreft. Afwisseling is natuurlijk wél heel erg leuk. Zacht tikje met schokjes, harde tik met impact.

Houd er rekening mee dat de E-stim crop continu elektro afgeeft. Dit betekent dat als je de zweep op het lichaam laat liggen, de elektro snel gemeen gaat branden. Dat is niet het effect dat je wilt, dus gebruik de zweep gewoon als zweep. Dus tik tik tik en niet tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Want dat gaat je sub écht niet prettig vinden.

Schokkende impact met de E-stim Crop

De E-stim Crop

De zweep (of eigenlijk is het een crop) wordt geleverd in een langwerpige doos. Hij is gemaakt van PU leer en er zit een USB oplaadsnoer bij. Geen gedoe dus met batterijen, maar het betekent wel dat je hem voordat je hem gaat gebruiken, even moet opladen. Met 60 minuten opladen is hij vol en kan hij 120 minuten worden gebruikt.

De E-stim crop heeft 5 volstanden waarmee je de intensiteit kunt regelen. Het elektro-vlak heeft 6 elektroknoppen waardoor de stroomprikkels komen. De zweep is eenvoudig te bedienen en dat maakt hem goed geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De zweep ligt lekker in de hand en heeft een comfortabele grip. Ik zie trouwens dat het merk Electro Shock nog meer producten heeft (paddle, boeien, cockring, prostaat vibrator en een prostaat massage apparaat… dus er valt nog genoeg uit te testen! Over deze zweep ben ik echter erg tevreden en zelfs mijn sub (doorgaans een piepmuis en tikkeltje bang voor elektro) kan de zweep erg waarderen! Toppertje dus!

De prijs

De prijs van de Electro shock-E-stim corp op dit moment is 69,95 euro (afgeprijsd van 79,95 euro). Mijn ervaring is dat prijzen van sekstoys behoorlijk kunnen fluctueren, dus  het kan zomaar dat hij over een tijdje goedkoper of duurder is.

Praktische informatie

EAN: 8714273543141
Merk: Electro Shock
Online te koopErotic Treasure

Bestel hier
Meesteres Moriah

Meer informatie

Review: Opgesloten in een metalen cock cage van XX-Dreamtoys
Zwepen, geniet van het prachtige geluid van een zweep

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn