Het ontstaan van Sissy Ineke

Ik ben Ineke, 37 jaar, getrouwd. Getrouwd met een vrouw, in het dagelijkse leven ben ik een man. Ik ontdekte al op jonge leeftijd dat ik het fijn vond om in de kledingkast van mijn moeder te snuffelen. Op zich is dat niet vreemd, want volgens mij doet ieder kind dat. Op mijn achttiende deed ik dat echter nog. Een paar jaar later trouwde ik met mijn vrouw, een wereldvrouw trouwens. En mijn verlangen naar dameskleding vervaagde. Mijn vrouw is nogal bepalend in ons huwelijk. Ik heb daar totaal geen moeite mee. Heb dat ook nodig. Mijn onderdanige kant is ook in ons huwelijk ontstaat. Of laat ik het zo zeggen, ik wist het nog niet. We gingen wel eens naar een parenclub maar daar voelden we ons niet zo thuis, totdat we op een themafeest kwamen. Een BDSM feest. En dat vond ik geweldig. Mijn vrouw trouwens ook.

Online winkelen met Meesteres Moriah

BDSM stel

We genoten jaren van onze BDSM lifestyle, waarbij zij de Meesteres was en ik haar sub/slaaf. Heerlijk. Totdat mijn vrouw steeds vaker met de zwepen aan de gang ging. Ze vond het geweldig. En ik vond dat in het begin prima, maar ik merkte dat ik me toch niet erg senang voelde als ze mij bewerkte met haar zwepen. Ik vond het pijnlijk, té pijnlijk. Eigenlijk had ik niet zoveel met al dat gezweep. Bij BDSM feesten vermaakte mijn vrouw zich ook met andere subs. Ik vond het prima zolang ze mij maar niet zo hard aanpakte. Ik genoot van haar enthousiasme. En ging graag met haar mee, maar gewoon in de luwte. Drankje voor haar halen, haar voeten kussen. Prima.

Betrapt!

Ik was een dag vrij en ik merkte al een tijd dat het begon te kriebelen. Kriebelen in de zin van, de kleding van mijn vrouw te bekijken van dichtbij. Wij verschillen van maat, maar ik probeerde toch wat van haar jurken. Haar schoenen waren mij veel te klein, maar ik waagde toch een poging. Ik keek in de spiegel en dacht: “Wow, dat geeft een fijn gevoel”. Ineens werd ik nieuwsgierig naar meer. Ik vroeg ik me af, waar mijn vrouw haar make up bewaarde. Ik lette daar eigenlijk nooit zo op, maar nu wilde ik er heel graag een lippenstift op zoeken. Ik liep naar de badkamer en zag daar haar koffer staan.

Rode lippenstift

Met trillende handen pakte in de rode lippenstift en begon zorgvuldig mijn lippen te stiften. Wat een ander gezicht! Ik liep terug naar de slaapkamer, zette muziek op en begon in de kleding van mijn vrouw te dansen. Ineens ging de slaapkamerdeur open, ik schrok me werkelijk kapot! Het was mijn vrouw. Ze keek me verschrikt aan, en zei: “Wat doe jij nu dan?”. “Euh” stamelde ik. En wou als een dolle haar kleding uit trekken. “Stop”, zei ze. Ik keek haar aan, ze begon te glimlachen. “Kom naast me zitten op het bed” zei ze. Ik deed dat. En ze gaf aan dat ze al het idee had dat ik meer een sissy was. En dat ze dat prima vond, maar niet met haar. Gewoon omdat het niet haar ding niet is. Zij is meer van het straffen, hard meppen, masochisten slaan.

Vrijheid met andere subs

Ik schrok van haar woorden, dacht nu is het gedaan met ons huwelijk. Maar niets was minder waar. “Weet je, ik heb van jou mijn vrijheid met andere subs. Ik wil dat jij een Meesteres gaat zoeken, ik zoek wel met je mee als je wilt, die jou een sissy training wil geven. Met je wil winkelen. Ik haat winkelen, ook online. Het enige wat ik wil weten is waar je bent, met wie je bent en uiteraard je beleving aan mij vertelt, of opschrijft. Uiteindelijk moeten we geen geheimen voor elkaar hebben, en wat voorop staat, alles veilig doen. En ik weet al een mooie naam voor je. Ineke! “. Ik vond dat direct ook een mooie naam.

Op zoek

Mijn vrouw en ik gingen op zoek naar een Meesteres. We kwamen uit bij Meesteres Moriah. Zij geeft regelmatig sissy party’s maar geeft ook sissy trainingen. Ik ben geen durfal, mijn vrouw durft meer dan ik. Gelukkig kon ik eerst een mailtje sturen om te kijken of Meesteres Moriah tijd voor me zou kunnen hebben en vragen naar de kosten. Meesteres Moriah vroeg mij daarna ook allerlei dingen. Ook of ik in een relatie zat, of vrijgezel. Of mijn partner er van wist. Ik gaf aan wat er gebeurd was, en dat mijn vrouw mij alle ruimte gaf. “Dat is oprechte liefde”, gaf Meesteres Moriah in een volgend bericht aan. En vroeg me wat ik al had aan dameskleding, schoenen, make up. Nou eigenlijk nog niks gaf ik aan. Ik vroeg haar of zij een lijstje had van kleding/spullen die ik nodig had.

Kuisheid
Kuisheid
Kuisheid
Kuisheid

Lijstje

Zij zou een lijstje voor me maken, maar als allereerste had ik een CB nodig. Ondertussen wist ik wat dat was. Ze zei “als jij als sissy door het leven wil gaan, dan heb je geen pik nodig. Die kan achter slot en grendel”. Ik klikte op de link die zij mij had gestuurd. Daar stonden heel wat CB’s op. Ik scrolde door de pagina heen, wat een keuze. Mijn oog viel op de rode CB Nu wist ik eigenlijk niet zo goed wat onze verhouding zou worden, maar ik vroeg haar toch om toestemming om de rode te kopen. ‘Prima keuze”, gaf zij aan. Gelukkig maar.

Koffie drinken

Meesteres Moriah en mijn vrouw hadden inmiddels app contact. Het is voor Meesteres Moriah belangrijk dat er geen gedoe komt binnen het huwelijk van mijn vrouw en mij. Dat is fijn om te horen. En zelf vind ik het ook fijn dat zij kennis met elkaar gaan maken. En dat mijn vrouw erachter staat dat ik een andere Meesteres heb. Want twee Meesteressen in deze is niet handig. Zodra deze koffiedate is geweest, dan maakt Meesteres Moriah een afspraak met mij voor een sissy training. Ik kan niet wachten!

Sissy Ineke

Meer informatie

Blogs van sissy Ineke
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn