Review: Maak kennis met de penisplug!

De penisplug is een bijzonder speeltje. Het is een beetje als “you love him, or you hate him.” Volgens mij zit er niet zoveel tussen. Een penisplug stop je namelijk in de urinebuis van de penis waardoor er een zinderende prikkeling wordt ervaren. Althans, volgens de lovers. Anderen, zoals mijn sub, moeten er niet aan denken.

Review: Maak kennis met de penisplug!

Urethral Sounding set van Ouch!

Lastig dus om deze fantastische Urethral Sounding set van Ouch! op hem uit te testen, want hij rent gillend het huis uit als hij dit ziet en ik zie hem voorlopig niet meer terug. Niet handig met een huis dat slechts half verbouwd is. Kun je wel heel hard (en vooral populistisch) roepen: “Een Meesteres bepaalt“. Ja, dat klinkt vast en zeker über geil, maar zo werkt het toch niet helemaal in de praktijk. Ook dat heeft z’n grenzen en sounding is er zo eentje bij mijn subje. Dus op hem oefenen, dat was geen optie. Gelukkig is hij niet mijn enige speeltje, dus ging ik aan de slag op een ander leukerdje. En die vond het heerlijk. En dit is dus precies de reden waarom een Meesteres meer dan één subje nodig heeft.

De voorbereidingen voor een penisplug zijn gelijk als die van sounding. Als je nog niet eerder iets met sounds hebt gedaan, raad ik je aan om even op deze link te klikken voor een uitgebreide uitleg. Het is namelijk wel de bedoeling dat alles zorgvuldig gebeurt, je wilt immers geen ontstekingen aan de plasbuis. Daar wordt niemand beter van.

De beleving

In de plasbuis zitten allerlei zenuwen die de pik gevoelig maken. Als je daar dus iets doorheen laat glijden is dat heerlijk stimulerend en kun je er zelfs een intens orgasme van krijgen. De set van Ouch! bestaat maar liefst uit drie verschillende penispluggen, zodat je kunt uitproberen wat jij het lekkerste vindt. De maten verschillen, dus je kunt met de kleinste beginnen en het dan langzaam opbouwen. En die ribbels zijn natuurlijk heerlijk!

De pluggen zijn niet hol, dus dat betekent dat zodra je een orgasme voelt aankomen, je de plug vlak van te voren eruit moet halen. Het zaad moet immers ergens heen kunnen. Gelijktijdig zorgt het voor een nog intenser orgasme.

De diameters van de verschillende plugs in deze set zijn: 6mm, 8mm en 10mm. De lengte van de plugs is voor alledrie 58 mm. De plugs zijn gemaakt van RVS.

De prijs

De prijs van de Urethral Sounding set van Ouch! is op dit moment is 49,95 euro (afgeprijsd van 64,95 euro). Mijn ervaring is dat prijzen van sekstoys behoorlijk kunnen fluctueren, dus  het kan zomaar dat hij over een tijdje goedkoper of duurder is.

Praktische informatie

EAN: 7423522552599
Merk: Ouch!
Online te koopErotic Treasure

Bestel hier
Meesteres Moriah

Meer informatie

Aan de slag met sounds!
Laat je onderzoeken tijdens nursing of medical play
Wat is sounding?
Het aanbrengen van een katheter

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah