Premium Red en black leather whip

Premium Red en black leather whipPremium Red en black leather whip
lijn bdsm

Premium Red en black leather whip – Zweepslagen blijft een prachtige straf…

Algemene informatie Premium Red en black leather whip

Speeltjes zijn leuk en sommige zijn zelfs super leuk. Maar de meest mooiste straf, blijf voor mij zweepslagen. En vooral die met een single tail. Alleen al het geluid, wanneer de zweep de huid raakt, bezorgd mij al een glimlach rond mijn lippen. Als ik dan ook nog eens mijn sub hoor kreunen van de pijn en ik prachtige rode striemen op zijn huid zie verschijnen, is mijn plezier compleet.

Nadat de zweep door de postbode aan mij was overhandigd, pakte ik vol enthousiasme de doos uit. Ik wist immers wat er in zou zitten… vanavond zou het ‘paybacktime’ worden, voor alle momenten dat mijn sub de afgelopen week, ongehoorzaam was geweest. Hij had inmiddels zijn straf tot 500 zweepslagen weten op te bouwen… Dat klinkt veel en dat is het ook. En direct je sub 500 keer slaan met een single tail, raad ik niemand niet aan. Dat was ook mijn bedoeling niet. Ik wilde de pijn langzaam opbouwen en slechts een begin maken aan zijn aflossing van zijn opgebouwde ‘schuld’. Als een soort afbetalingsregeling.

Nadat ik het plastic van de zweep had verwijderd, hield ik een prachtige, zachte leren zweep in mijn handen. De zweep is direct al soepel, waardoor hij eigenlijk gelijk heerlijk slaat. Dat was een aangename verrassing, omdat de meeste zwepen in het begin wat stugger zijn en ingeslagen moeten worden. Dat is bij deze zweep niet het geval. Met deze zweep kun je gelijk prima en doeltreffend slaan.

’s Avonds toverde ik mijn sub eerst om als een flufferig sletje. Hij kreeg hier heel andere ideeën door, dan ik van plan was… wat het voor mij alleen maar leuker maakte. Nadat hij volledig was omgekleed en opgemaakt mocht hij voor mij bukken. Dat viel hem vast even tegen, want door zijn outfit had hij heel andere ideeën gekregen… Zijn billen heb ik eerst opgewarmd met een vriendelijke flogger, maar al snel kon ik mijn enthousiasme over mijn nieuwe speeltje niet langer meer bedwingen en heb ik de prachtige Red and Black Leather Whip gepakt. De eerste 100 slagen zijn inmiddels van zijn opgebouwde ‘strafschuld’ afgelost… en ik popel om hem ook de rest van zijn straf te geven… Voor nu mogen zijn billen even een dagje rusten.

Wat slaat deze zweep lekker! Als mijn sub het had aangekund, had ik het liefst zijn gehele schuld in één keer afgelost. Hij ligt perfect in je hand en het soepele leer zorgt er voor dat hij direct prettig slaat. Hij laat een prachtig geluid horen wanneer je de huid van je sub precies goed weet te raken.

Mijn sub heeft absoluut ontzag voor deze zweep gekregen. De pijn, natuurlijk afhankelijk van hoe hard je slaat, is gemeen scherp en de zweep laat ook zeker zijn sporen na. Ik zou hem niet snel aanraden wanneer je nog geen ervaring hebt met zwepen, maar voor de meer geoefende ‘zweper’ is deze zweep absoluut een prachtige aanwinst op je collectie.

In de praktijk

De zweep zit verpakt in een plastic zakje. Niks bijzonders dus, maar de zweep zelf is van prachtig, soepel kwaliteitsleder gemaakt. Hij heeft een lang handvat, waardoor je hem goed in de hand kan nemen. Wat erg belangrijk is bij dit soort zwepen. Je wilt hem tenslotte niet uit je handen laten glippen, tijdens een intense zweepsessie.

De flexibele staart heeft een paar lange stroken aan het uiteinde, waardoor de impact nog eens heftiger wordt. Het geluid dat de zweep maakt, zodra hij iets raakt, klinkt als muziek in je oren.

De zweep is niet alleen prettig in het gebruik, hij ziet er ook nog eens prachtig uit. De zweep is met zijn ruim 115 cm wat langer dan een doorsnee single tail. Houd hiermee rekening wanneer je achter je sub gaat staan. Je hebt flink wat ruimte om je heen nodig om de zweep te kunnen gebruiken.
Voor de beginnende BDSM’er raad ik aan eerst de zweep te oefenen op een kussen of badjas, zodat je er gevoel voor krijgt wat een dergelijke zweep doet in jouw handen. Het is immers wel de bedoeling dat de zweep daar landt, waar jij hem wil hebben en niet ergens in iemand zijn gezicht. De zweep kan immers behoorlijk wat sporen na laten.

Waardering

Uiterlijk5 Prachtig vlechtwerk, van mooi rood/zwart leder
Gebruikersgemak5 (Voor de ervaren BDSM’er spreekt het voor zich, een beginneling raad ik aan eerst op (bijvoorbeeld) een kussen te oefenen.)
Prijs/kwaliteit5 (De zweep is mooi afgewerkt van duurzaam materiaal)
Vaker gebruiken:Ja (Dat lijkt mij wel!)
AanbevelenJa (Ik raad dit product absoluut aan!)
Eindcijfer9

Of je nou een ervaren BDSM’er bent, of een beginneling, deze zweep vormt een prachtige aanvulling op je collectie!

Technische productinformatie

NaamPremium Red and Blck Leather Whip
MerkStrict Leather
Lengte115,6 cm
MateriaalLeder
EAN0811847014897
Kleurrood met zwart
Prijs159,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over zwepen

BDSMforyou lijn

Geef een reactie