Productbespreking – CB-6000 Kuisheidskooi in chroom

cb-6000cb-6000
lijn bdsm

CB-6000 kuisheidskooi: Een opgesloten sub is een sub met de juiste focus…!

Algemene informatie CB-6000

De CB-6000 (in chroom) is een kuisheidskooi van plastic met een look-a-like van chroom. Verwacht dus geen metalen kooi. Dat heeft als voordeel dat de kooi prima door metaaldetectors kan, zonder dat er een alarm af gaat. Moet je natuurlijk niet het metalen slotje gebruiken die wordt bijgeleverd, maar in de verpakking vind je ook plastic nummer sloten. Op deze manier kan je prima door de poortjes heen lopen, zonder dat hij zijn CB aan iemand hoeft te tonen.
Ook heeft het als voordeel dat het minder zwaar draagt dan een kuisheidskooi van metaal.

Het ontwerp van de kooi bestaat uit drie onderdelen die in elkaar passen als een puzzel. Ook zonder gebruiksaanwijzing, wijst het eigenlijk vanzelf. De twee geleidings-pinnen houden de bovenste stukken samen. De ovale borgpen verbindt de ringen met de kooi. Het platte ontwerp van de ringen is zeer comfortabel en veilig.

De afwerking van de CB-6000 is een duurzaam overlay op een lichtgewicht polycarbonaat materiaal van medische kwaliteit. Het is lichtgewicht en hypoallergeen. De kooi is geventileerd voor optimale hygiëne en heeft een opening waardoor je gewoon kunt plassen. Ook mooi meegenomen…

Door de bijgeleverde ringen in verschillende maten, kun je de CB precies aanpassen aan de gewenste pasvorm.

De CB is verpakt in een kartonnen doos, in de doos vind je een mooi bewaartasje van stof. Ik hou van deze details, omdat dit dingen zijn die een product net iets meer elan geven. Je kunt op deze manier alle onderdelen van de CB netjes en discreet bij elkaar houden. Als ik naar de inhoud kijk, zie je dat dit een product is wat met veel aandacht en liefde voor het product is ontworpen. Alle onderdelen zijn netjes afgewerkt en passen perfect in elkaar. Geen overbodige naden of fratsen, maar gewoon precies wat je nodig hebt.

In de praktijk

De CB is eenvoudig om de pik – in slappe toestand – en ballen te bevestigen. Hoe vaker je de CB zal gebruiken, hoe makkelijker het zal worden. In het begin is het misschien nog een beetje zoeken, passen en meten, totdat je de juiste ring hebt gevonden. De ene ring zit misschien te strak, de ander te ruim. Aangezien een CB doorgaans meerdere dagen achtereen gedragen moet kunnen worden, is het belangrijk dat de CB goed zit. Hij mag niet afglijden (wat bij een te ruime ring altijd kan gebeuren) maar moet ook niet de ballen afknellen.

Sommigen vinden het prettig de pootjes op maat af te snijden, dat kan een keuze zijn, maar is zeker niet noodzakelijk. De pootjes steken namelijk niet verder uit dan het metalen slotje. Kies je echter voor de plastic nummersloten, dan kan het wel wenselijk zijn.

Kuisheid

Persoonlijk vind ik kuisheid een mooie, intense beleving binnen de D/s. De Dominant beheert de sleutel en heeft daarom de juiste focus van je sub. Hij is afhankelijk van (hem of) haar en met die macht kun je natuurlijk heerlijk spelen. Zijn opwinding betekent immers een knellende pik… Wel willen, maar niet kunnen. Hij zal weten dat zijn lot, letterlijk in de handen van zijn Dominant ligt. De Dominant bepaalt zijn bevrijding. Dit kan aan de ene kant voor extra opwinding zorgen, maar aan de andere kant kan het ook rust in de hoofd van de sub brengen. Hij kan immers niets.

Waardering

Uiterlijk5 (Netjes afgewerkt, ziet er solide en toch sierlijk uit)
Draagcomfort5 (Heeft een goede pasvorm, alles sluit netjes op elkaar aan)
Prijs/kwaliteit3 (Waar voor je geld)
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Het is natuurlijk best een behoorlijk bedrag, maar ik vind zeker dat je met dit product waar voor je geld krijgt. Ik heb goedkopere alternatieven gezien en die hebben absoluut een slechter draagcomfort en ik heb zelfs een keer meegemaakt dat een goedkopere uitvoering tijdens het hardlopen spleet, waardoor er een velletje tussen de twee delen kwam. Je slaaf pijnigen is leuk, maar dan wel op een bewuste manier.

Technische productinformatie

NaamCB-6000 kuisheidskooi ini Chroom (35 mm)
MerkCB-X
MateriaalPolycarbonaat
Gewicht270 gram
EAN0094922298522
Kleurzilver
Lengte10 cm
Diameter3,8 cm
Prijs139,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
CB of Chastity belts, wat is het?

BDSMforyou lijn

8 reacties

Geef een reactie