Productbespreking – Dazzling Eminence zweep

Productbespreking - Dazzling Eminence zweep
lijn bdsm

Dazzling Eminence zweep – Een prachtige leren flogger met gemene strengen…

Algemeen Dazzling Eminence zweep

Ik hou van mooie dingen en deze strokenzweep, of leren flogger is absoluut mooi te noemen. Het is een prachtige, stijlvolle zweep met een mooi gebogen handvat. En dat handvat heeft natuurlijk niet voor niks deze vorm. Je kunt hem namelijk ook perfect vaginaal én/of anaal gebruiken. Net waar je voorkeur naar uit gaat. Afwisselend in allebei gebruiken, kan natuurlijk ook. Wel tussendoor even reinigen om infecties te voorkomen, zeker als je van anaal naar vaginaal gaat.

Na afloop van het spel is het handvat met een goede toycleaner, weer goed te reinigen en is hij weer klaar voor een volgende keer.

De flogger is gemaakt van mooi, soepel leer. De strengen zijn niet al te zacht, want ze zijn best venijnig (scherp). Laat ik het omschrijven als een ‘medium’ zweep. Er zijn absoluut zwepen die gemener zijn, maar er zijn ook zeker zwepen die wat minder venijnig zijn. Toch is deze zweep prima geschikt voor de beginnende BDSM-liefhebber. Je kunt er goed mee doseren en hij ligt lekker in de hand.
In heftigheid is het een mooie opwarmzweep. Niet om mee te beginnen, maar misschien als tweede of derde; een zweep nog voor het zware geschut begint.

Is er dan alleen maar lof over deze zweep? Nee, dat niet. Wel véél lof, maar niet alléén lof. Ik mis namelijk een lus waarmee ik de zweep kan ophangen. Die zit er namelijk niet aan… en aan de knop kan ik hem niet ophangen. Ik heb er wel wat op gevonden, namelijk door er zelf een leer koordje aan te binden, maar het zou fijner (mooier) zijn geweest als de zweep zelf een mooie lus had gehad. Aan de andere kant realiseer ik mij ook dat een ophanglus het anaal en/of vaginaal gebruik van de metalen knots zou kunnen belemmeren. En het is juist zo leuk dat je de zweep ook als dildo kunt gebruiken.

Dat de Dazzling Eminence zweep wat minder lief is dan hij eruitziet, ondervindt mijn sub al snel. Als hij de flogger in mijn handen ziet, zie ik een zucht van verlichting. Ik zie hem denken: ‘Oh, dat red ik wel’… maar deze zweep blijkt toch wat feller dan je zou denken. Ik merk dit niet alleen aan het gekreun van mijn sub, maar ik merk het ook aan de rode striemen die al snel zichtbaar worden op zijn kont. Ik hou van rode striemen… ze maken mij blij. Mijn sub wordt er altijd wat minder blij van.

Productbespreking - Dazzling Eminence zweepProductbespreking - Dazzling Eminence zweep

In de praktijk

De flogger wordt geleverd in een plastic zakje, waarbij de metalen knop extra beschermd is met vloeipapier, zodat hij niet kan beschadigen (bekrassen) tijdens het transport. De geur van leer komt je direct tegemoet wanneer je de zweep uit de verpakking haalt.

De zweep heeft een chique uitstraling en het handvat ligt prettig in de hand, waardoor je de zweep goed kan hanteren. Het is natuurlijk extra leuk dat je deze zweep op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt er natuurlijk mee slaan, maar je kan met het handvat iemand ook nog eens anaal en/of vaginaal verwennen… Dat is natuurlijk een mooie verrassing en/of verwennerij voor de sub…

Waardering

Uiterlijk5 Ziet er erg mooi uit!
Gebruikersgemak5 Spreekt voor zich
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8,0

De Dazzling Eminence zweep is absoluut een mooie aanvulling op je verzameling!

Technische productinformatie

master-series/”>Master Series

NaamDazzling Eminence zweep
Merk
Gewicht473 gram
Materiaalleer
EAN0848518007254
Kleurzwart
Prijs199,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen – Zwepen\BDSM termen – Flogger

Productbespreking - Dazzling Eminence zweep
BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie