Productinformatie – Automatische Masturbator

Productinformatie - Automatische Masturbator
lijn bdsm

Automatische Masturbator – Je slaaf melken, zonder je handen vies te maken…

Algemene informatie Automatische Masturbator

BDSM gaat natuurlijk niet alleen om pijnprikkels, het gaat vooral om intensief samenzijn, doordringen onder de huid van de ander, de hoofdrol krijgen in het hoofd van de ander. Deze Masturbator kan hierbij een rol spelen, maar je kunt hem natuurlijk ook lekker bij jezelf gebruiken. Mijn sub mag dit echter niet, zijn pik is mijn eigendom, dus ik bepaal wat hij er mee mag doen. Dat is in zijn geval: niks. Althans, niet zonder mijn toestemming.
En omdat ik het net zo leuk vind om hem te verwennen, als hem te martelen, heb ik dit speeltje besteld. Hiermee kan ik hem namelijk verwennen, zonder zelf hand- en spandiensten te hoeven verlenen. Want daar heb ik natuurlijk geen zin in.

De Masturbator kan ik snel na mijn bestelling in ontvangst nemen, maar helaas heb ik niet gelijk de gelegenheid er iets mee te doen. Ik wil hier de tijd voor nemen. Een paar dagen later, was er gelukkig zo’n moment. De avond ligt voor ons en het lijkt mij een prima gelegenheid mijn sub met deze Masturbator te verrassen. Maar voor ik er mee aan de slag zou gaan, bind ik hem eerst vast op bed. Zijn armen en benen wijd, vast aan het bed. Voor de zekerheid doe ik een blinddoek voor zijn ogen, omdat ik niet wil dat hij ziet wat ik voor hem in petto heb. Nadat ik hem eerst plaag met diverse andere speeltjes, variërend van zacht strelend met een kietelveer, tot gemene prikkels van een Wheel of Pain, pak ik de Masturbator. Ik smeer de toy vooraf in met glijmiddel, zodat hij makkelijk over zijn pik kan glijden. Mijn sub ligt nietsvermoedend, vastgebonden op bed, als ik langzaam de Masturbator over zijn pik laat glijden. Pas nadat ik het idee heb, dat hij goed op zijn pik staat, zet ik hem aan. Ik zie mijn sub even schrikken, maar dat gaat al snel over in een zacht gekreun en een zichtbaar genot…

Productinformatie - Automatische MasturbatorProductinformatie - Automatische Masturbator

In de praktijk

De Masturbator wordt geleverd in een stevige doos. Het valt me op hoe groot hij is, wat mij betreft had hij iets kleiner gemogen. Voor ik een nieuwe toy ga gebruiken, wil ik het vooraf altijd goed onderzoeken. Ik wil bijvoorbeeld weten hoe het werkt, maar in dit geval wil ik ook vooraf weten hoe hij open kan, om hem na afloop te kunnen reinigen. Ik stuntel liever niet met een gebruikt apparaat, in dit geval…
Dat openen blijkt nog een flink gestoei. Op de doos kan ik niet goed ontdekken welk onderdeel ik er nu precies van af kan draaien, ook mijn zoektocht op internet geeft hier geen antwoord op. Wel kom ik een filmpje tegen over het gebruik, maar dat kan ik zelf ook verzinnen. Ik heb een goede vriend gevraagd mij te helpen, want ik weet niet precies wát ik moest losdraaien en durf dus op geen één onderdeel echt kracht te zetten. Gelukkig lukt het – na enige tijd – mijn goede vriend wel. Eenmaal één keer los gedraaid, gaan alle volgende keren een stuk makkelijker. Om jullie niet zo te laten stoeien, heb ik een foto gemaakt die duidelijk zichtbaar maakt, welk onderdeel je eraf kunt draaien. Dat scheelt alvast de helft.

Het apparaat doet wat het belooft. Ook al houdt mijn sub totaal niet van dit soort speeltjes en kan hij vrij weinig verdragen aan zijn eikel, dit vind hij toch een heel prettige beleving. Het apparaat kent drie standen. De eerste vindt hij het lekkerste, de tweede vindt hij ook nog aangenaam, maar de derde gaat hem al snel een beetje irriteren. Dit zal voor iedereen anders zijn, dus zoek naar de snelheid die het beste bij jou past en speel daarmee.
De Masturbator draait niet alleen de siliconen rond de pik, hij maakt ook een op-en-neer beweging. De siliconen (vooraf even insmeren met een glijmiddel op water- en siliconenbasis), glijden zacht over de pik heen.

Je kunt de Masturbator samen gebruiken, maar als je single bent, kun je hem natuurlijk ook prima bij jezelf gebruiken. Scheelt je weer een lam handje. Na afloop draai je de bovenste dop los en kun je de siliconen eruit halen om te wassen. De rotator werkt op 4 AA batterijen (Penlite).

Waardering

Uiterlijk4 Voor mij iets te groot en robuust
Gebruikersgemak3 Hij werkt heel simpel, maar voor ik de dop eraf had, was ik echt een paar uur verder
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja Uiteraard… zeker bij die brutale sub van mij…
AanbevelenJa Ja, omdat ik denk dat mijn sub het steeds lekkerder zal gaan vinden
Eindcijfer7

Ik vind het jammer dat op de doos niet duidelijk is aangegeven hoe je de Masturbator kunt open maken. Er staat wel dat het kan, maar de afbeelding is te onduidelijk om te zien hoe je dit dan moet doen. Dat doet natuurlijk niets af aan de werking van deze toy. Hij doet wat hij belooft en het is absoluut een prettige sensatie.

Technische productinformatie

NaamAutomatische Masturbator Rotatie en Stoten
MerkLovebotz
Gewicht733 gram
EAN0848518018182
Kleurzwart
MateriaalTPE, ABS
Prijs179,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over masturbatie of zelfbevrediging
Meer informatie over melken/dwanglozing

BDSMforyou lijn

Geef een reactie