Productinformatie – Zweep met enkele siliconen streng

Productinformatie - Zweep met enkele siliconen streng
lijn bdsm

Zweep met enkele siliconen streng – omdat je nooit teveel zwepen kunt hebben

Algemeen Zweep met enkele siliconen streng

Volgens mij is het algemeen bekend dat ik van zwepen houd. Vooral van gemene zwepen. Hoe gemener ze zijn, hoe leuker ik ze vaak vind. Toen ik deze zweep dus in de shop zag staan, wilde ik hem zo snel mogelijk uit proberen! Gelukkig werd hij snel bezorgd en was mijn sub nog diezelfde avond de ‘Sjaak’…

Vastgemaakt aan het Andreaskruis, kon de pret beginnen. Althans dat was mijn bedoeling. Ik warme hem alvast wat op met mildere zwepen en uiteindelijk pakte ik vol enthousiasme deze nieuwe zweep. Ik merkte echter al snel dat ik best even moest wennen aan de siliconen streng. Doordat hij zo flexibel is (en daardoor zo kan zwiepen) en ook heel licht in gewicht is, duurde het even voor ik de slag te pakken had en heel gericht op de billen van mijn sub kon slaan. Aan het gekerm van mijn sub te merken, is de zweep inderdaad gemeen. Dit zag ik ook gelijk terug aan de rode striemen op zijn lichaam.

Wel merkte ik diezelfde avond een klein nadeel aan deze zweep. Siliconen trekt namelijk stof aan en dat blijft er een beetje op kleven. Dat betekent dus, ook als je hem niet gebruikt, maar ergens in de kamer ophangt, hij toch vies gaat worden. Bij leer heb je dat niet, maar siliconen is toch net wat stroever van structuur, zodat de stof er aan blijft ‘kleven’. Ik raad je daarom ook aan deze zweep gewoon in een kast op te bergen en niet ergens op te hangen.

Wat wel weer heel prettig is, juist omdat de zweep zo flexibel en niet zo groot is, kun je hem prima in een klein handtasje ergens mee naar toe nemen. Zo heb je altijd een doeltreffend correctiemiddel bij de hand, als je sub vervelend is.

Productinformatie - Zweep met enkele siliconen strengProductinformatie - Zweep met enkele siliconen streng

In de praktijk

De zweep heeft een stevig handvat, terwijl de siliconenstreng juist heel flexibel is. Hierdoor kan hij flink zwiepen, wat een gemene, scherpe pijn geeft op de huid van de sub. De zweep is mooi afgewerkt met gevlochten leer aan de uiteinde van het roestvrijstalen handvat. Het handvat biedt een goede grip. De zweep heeft een polsband, waardoor je hem tijdens enthousiaste zweepsessies, niet ineens door de lucht ziet vliegen. Ook kun je deze lus natuurlijk prima gebruiken om de zweep aan op te hangen.

De zweep is niet groot, ‘slechts 56,50 cm’, maar geeft toch een heel volwassen pijn. In dit geval klein maar venijnig.

Waardering

Uiterlijk4 De zweep is mooi afgewerkt
Gebruikersgemak4 Het is even wennen aan de flexibele streng
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

De zweep is absoluut anders dan de zwepen die ik al heb hangen maar of het een favoriet van mij gaat worden, dat weet ik eigenlijk nog niet. Hij is gemeen en daar houd ik absoluut van, maar écht lekker slaan vond ik hem nou weer niet. Het is even wennen voor je een goede slag te pakken hebt.
Het is zeker geen slechte zweep, ziet er verzorgd uit maar misschien toch niet helemaal ‘mijn zweep’.

Technische productinformatie

NaamZweep met enkele siliconen streng
MerkMaster Series
Gewicht95 gram
MateriaalSiliconen
EAN0848518013040
Kleurzwart met zilver
Prijs67,95 euro

Verkoopinformatie

De zweep is te koop bij shop.bdsmforyou.nl.

Meer informatie

BDSM termen – Zwepen

Productinformatie - Zweep met enkele siliconen streng
BDSMforyou lijn

Geef een antwoord