Review: Hot Wax Kaarsen

Waxplay is doorgaans zo’n spel, you love it or you hate it. Mijn sub hates it en mijn slavin loves it. En ik? Ik ben er dol op! Dus ben allang blij dat ik mij met allerlei gekleurde kaarsen op mijn slavin kan uitleven. Sla ik mijn sub dan over? Nee, niet echt, alleen ga ik er dan geen uitgebreid kunstwerk van maken en beperk ik me tot een paar druppels. “Creatief met kaarsen” bewaar ik voor mijn slavin, want dan worden we er allebei blij van. Dus toen deze hot wax kaarsen binnenkwamen, stuurde ik snel een berichtje naar mijn slavin; met de mededeling dat ze aankomende zaterdag om 11.00 uur werd verwacht.

Uiteraard ging die zaterdag klokslag de bel en stond ze voor de deur. Gewapend met lieve cadeautjes en heerlijk verse tompouces. Vooraf gereserveerd bij onze plaatselijke bakker, om niet mis te grijpen. Eerst een kop koffie, vervolgens “hop naar boven!” Na eerst een paar andere activiteiten was het tijd voor de hot wax kaarsen. Zwarte in dit geval.

Review: Hot Wax Kaarsen

Mooie kleurschakering

Je kunt natuurlijk allerlei soorten kaarsen nemen voor waxplay, maar let wel op de smelttemperatuur. De ene kaars is de andere niet. In deze blog kun je lezen welke kaarsen er wel of juist niet geschikt zijn. Dat ga ik hier niet nogmaals doen. Vermijd in ieder geval kwetsbare delen van het lichaam, zoals: gezicht, navel en openingen.

De kaarsen worden geleverd in een set van vier. Daar kan je dus lekker lang mee doen, want zo snel ben je nog niet door een kaars heen. Als basis voor mijn slavin gebruikte ik deze zwarte kaarsen, maar ja, zwart is natuurlijk gewoon zwart. Dus nadat ik een mooie zwarte basis heb gelegd, ga ik er met allerlei gekleurde kaarsen nog eens overheen, tot er een mooie kleurschakering ontstaat. Pas als ik tevreden ben over het resultaat, stop ik. Nog voor ik het mes kon pakken, had de hele vorm al losgelaten van haar borst. Helaas voor mijn slavin, want die is dol op glimmende, scherpe messen…

Review: Hot Wax Kaarsen

Hot wax kaarsen

De hot wax kaarsen van Ouch! kun je – net als veel andere kaarsen – gebruiken op de rug, schouders, dijen, buik of zoals ik heb gedaan, op de borst. Let erop dat de ene plek gevoeliger aanvoelt dan de ander. Mijn ervaring is dat de kont nog het meest kan hebben. Ook kun je in hoogte variëren. Hoe hoger de kaars, hoe minder gemeen het gevoel is als de druppel op de huid belandt.

De kaarsen hebben een smelt temperatuur van 50 ℃. Dat voelt alsnog pittig maar geeft geen huidverbranding. Natuurlijk is verzorging van de huid, voor- en na gebruik van de hot wax kaarsen,

De kaarsen hebben een lengte van 18 cm en een diameter van 1.8 cm. Ze zijn gemaakt van parafine wax.

De prijs

De prijs van de hot wax kaarsen is op dit moment is 16,95  euro (afgeprijsd van 23,95 euro). Mijn ervaring is dat prijzen van sekstoys behoorlijk kunnen fluctueren, dus  het kan zomaar dat hij over een tijdje goedkoper of duurder is. De prijs is best pittig voor vier kaarsen, maar dat zijn deze speciale erotische kaarsen overal. Het voordeel is dat je weet dat de smelttemperatuur in ieder geval goed is en dat is bij andere kaarsen zeker niet altijd het geval. Natuurlijk kun je ook zelf op onderzoek uitgaan en kijken welke smelttemperatuur normale kaarsen hebben. Lees je dan vooraf in ieder geval goed in. Je bent dan wellicht iets goedkoper uit maar daar kleeft wel een risico aan vast. Aan jou om te bepalen wat zwaarder weegt. Je wilt je partner immers niet verbranden.

Praktische informatie

EAN: 4041937564285
Merk: Ouch!
Online te koop: Erotic Treasure

Bestel hier
Meesteres Moriah

Meer informatie

Wax play: Over kaarsen, was en kaarsvet

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn