Uit het dagboek van…Slavin Katinka “Overmaatse dildo – deel 1”

Een overmaatse dildo zul je denken? Euh ja, ik had mijn Meesteres aan de telefoon en nee we praten niet alleen over BDSM maar ook over de dagelijkse dingen  onder andere werkdingen en ik uitte even mijn gevoel over een chagrijnig, negatief persoon die ik aan de telefoon had gehad. En dan kan ik altijd best even doorschieten, en dan zeg ik dingen als “voor haar zou het beter zijn als je eens flink met een overmaatse dildo tekeer zou gaan. Daar wordt ze vast blij van!”. En die uitdrukking gebruik ik regelmatig dus die vloog er ook zo uit. Mijn Meesteres moest lachen en ik hoorde al aan haar lach daar gaat wat komen…..

Uit het dagboek van…Slavin Katinka "Overmaatse dildo deel 2"

Overmaatse dildo

En ja hoor daar kwam het “Weet je wat, Abbeltje, bestel jij voor jezelf ook maar eens zo’n overmaatse dildo. Dan wordt jouw kutgaatje wat wijder en praat je hopelijk eens wat minder”. Het enige wat ik uit kon brengen was “Ja Meesteres”. Want op het moment als Ze zo tegen me praat dan voel ik me geheel onderdanig aan haar. Ondanks dat we eerder eerst een gelijkwaardig gesprek hadden. Mijn hart bonkte als een bezetene, en er ging van alles door mijn hoofd. “Ga je dat nu direct doen, Abbeltje!? En vergeet niet om mij de linkjes te sturen zodat ik mijn goedkeuring kan geven”. “Ja Meesteres”, stamelde ik weer. “Slaap lekker voor later Abbeltje” zei ze. “U ook Meesteres” en we beëindigden ons gesprek.

Aan de slag met de overmaatse dildo

Ik ging direct aan de slag. Ik zocht wat dildo’s uit. En ik zag ook nog een grappige dildo in de vorm van een komkommer. Niet dat die heel groot was, maar vond deze dildo wel funny. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar dildo’s die wat zwaarder in de hand liggen en niet al te slap zijn. Ik stuurde mijn Meesteres wat linkjes van dildo’s en ja! Gelukkig vond ze die ik had uitgezocht perfect en de komkommer vond zij ook wel grappig. Dus beide besteld. En deze dildo’s kwamen dus dinsdag binnen. Ik stuurde een foto en kreeg als reactie dat ik er voor nu alleen maar naar mocht kijken. En ik legde beide dildo’s braaf in de verpakking op de tafel waar nu ook mijn thuiswerkplek is. Dus de hele dag kon ik er naar kijken.

Groot

En eergisteren was het dan zover! Ik mocht ze uitpakken, maar niks mee doen. En de komkommer was inderdaad funny, die kan zelfs spuiten. Maar mijn aandacht ging vooral uit naar de grote zwarte dildo! Hoe groot en hoe zwaar! Hoe ga ik die in godsnaam in mijn kutje krijgen. Dus ik stuurde een foto naar mijn Meesteres met de opmerking van dat de zwarte dildo wel erg groot is. “Nou en?” reageerde Ze direct. “Jij als geile slet krijgt die dildo er echt wel in, en die kut moet gewoon opgerekt worden! Simpel! Net als jouw kontgaatje”.

Ik zuchtte, maar dat kon zij niet horen natuurlijk, en stuurde terug “Ja Meesteres”. Al een aantal weken krijg ik anaaltraining, iedere dag een half uur mijn RVS buttplug dragen, wanneer maakt niet uit. Als het maar een half uur is. En nee masturberen mag ik niet. Pas met haar toestemming. En gisteravond was het dan zover. Ik mocht 7 minuten masturberen, 3,5 minuten met de komkommer dildo, 3,5 met de grote zwarte dildo. Uiteraard verwacht Zij altijd beeldmateriaal, zowel foto’s als videomateriaal. En ook dat wind mij dan enorm op. Vooral als ik een filmpje maak, als ik een dildo in mijn kutje beweeg. Dan voel ik mij echt Haar geile slet. Dat ik van Haar ben. En dat ik alles doe wat Zij wil.

3,5 minuut

Uit voorzorg begon ik met de komkommer dildo, die heeft heel veel ribbels. Eerlijk gezegd, ik heb liever een echte komkommer in mijn kutje. Gewoon rechtstreeks uit de koelkast. Maar de ribbels waren wel lekker om flink over mijn klitje te gaan. En toen ging mijn alarm, de 3,5 minuten waren om. Daarna was het de beurt aan de grote zwarte dildo. Eigenlijk gebruik ik vaginaal nooit glijmiddel maar het was nu echt wel nodig. Wat een groot ding zeg.

Ik had moeite om alleen de eikel al in mijn kutje te krijgen. En net op het moment dat de pijn werd verdrongen door genot ging mijn alarm af. Ook die 3,5 minuten waren om. Ik deed verslag via de whatsapp naar mijn Meesteres. Ik kreeg allemaal lachebekjes terug met helaas volgende keer beter. En eigenlijk moest ik daar zelf ook wel heel hard om lachen. En met een glimlach viel ik in slaap.

Opdrachten

Vandaag was ik druk met mijn werk bezig toen ik een appje van mijn Meesteres kreeg met een paar opdrachten, en nee geen geile opdrachten. Zakelijke opdrachten. En ik kreeg alvast onbeperkt de tijd om te masturberen tot vanavond 23:00 uur! Nu had ik nog het een en ander te doen qua werk, huishouden en ik vind het fijn om mijn hoofd alvast wat leger te krijgen om alvast een opdracht voor Haar uit te voeren. Dat deed ik.

Tussendoor kreeg ik nog een telefoontje van Haar om nog even wat zakelijke dingen uit te zoeken. Dat deed ik inclusief buttplug in mijn kontgaatje en daarna ging ik stofzuigen. En deed nog wat dingen voor mijn Meesteres. En eindelijk gunde ik mijzelf de tijd om te gaan masturberen. Ik pakte een kleine dildo en de grote nieuwe dildo. De kleine om even mijn kutje flink nat te maken. En daarna bracht ik de grote voorzichtig naar binnen, een stukje en toen er weer uit. Ik wisselde het af met de kleine dildo en probeerde niet te gaan spuiten. Ik hield mijn orgasme in.

Genot

En ik kwam al dieper met die hele grote, zware, zwarte dildo, en o ik wou gillen van genot. Ik beet in mijn dekbed om het gevoel van genot vermengd met toch iets pijn te dempen. Maar het genot overtrof. En op het moment dat ik bijna kwam, trok ik de grote dildo eruit….want ik heb tot 23:00 uur en deze dildo is zo intens, dat ik dit gevoel de hele avond wil hebben. Dus die gaat vanavond nog zeker een paar keer mijn kutje in, en nu ga ik gewoon lekker op de bank mijn kutje verwennen. Heerlijk! Ik hoop dat mijn Meesteres tevreden zal zijn over zowel de anaaltraining als de vaginale training. Want daar doe ik het toch allemaal voor, om mijn Meesteres tevreden en blij te maken!

Slavin katinka

Meer informatie

Meer blogs van slavin Katinka

BDSMforyou lijn