De viervoudige zweep van Strict Leather

De viervoudige zweep van Strict LeatherDe viervoudige zweep van Strict Leather
lijn bdsm

De viervoudige zweep van Strict Leather voor een pijnlijke zweepsessie…

Algemene informatie Viervoudige zweep van Strict Leather

Ik hou van zwepen. Ik vind ze mooi, ik geniet van het geluid dat ze maken en ik geniet nog meer van de striemen die ze achterlaten. Er gaan maar weinig BDSM-belevingen voorbij, dat ik geen zweep gebruik. Zwepen geeft me energie, het maakt me blij. Ik vind het mooi te zien hoe mijn sub voor mij wil lijden. Want leuk vindt hij het zeker niet! Mijn sub is geen masochist, maar wil wel graag lijden voor mij. Omdat hij weet dat ik er van geniet en het mij blij maakt. Dat maakt zwepen bijzonder en vooral heel intens.
Deze strokenzweep ziet er heel gemeen uit en dat is hij ook. Je krijgt wat hij belooft. Gemene, pijnlijke slagen. In het begin slaat hij nog een beetje stroef, het leer moet nog wat soepel worden. Dat kun je doen door de zweep in te vetten met leervet en hem daarmee in te masseren, maar je kunt hem ook gewoon ‘in slaan’. Je zal merken dat hoe vaker je hem gaat gebruiken, hoe lekkerder hij gaat slaan.

Mijn sub was minder enthousiast over deze zweep. Hij vond hem vooral erg pijnlijk. Het is goed dat hij een masker voor zijn mond had, want anders hadden de buren drie huizen verderop, hem horen schreeuwen. De strengen snijden goed in de huid en doordat het er vier zijn, raakt iedere slag gelijk een flink gebied. Net alsof je met vier zwepen tegelijk aan het slaan bent. Het handvat zorgt er voor dat hij lekker in je hand ligt. Natuurlijk kun je er ook zachtjes mee slaan, je moet immers de intensiteit wel opbouwen in je spel, maar met deze zweep kun je absoluut ook heel erg hard slaan!

Het is, zeker voor de beginnende BDSM’er aan te raden eerst met deze zweep te oefenen op een kussen (kun je hem gelijk inslaan), in plaats van direct los te gaan op je sub. Leer de zweep kennen, ervaar hoe hij voelt en wat hij doet. Hoe bewegen de strengen zich? Waar en hoe komen ze neer? En als je eenmaal het gevoel hebt, dat je weet wat de zweep kan en doet, ga er dan voorzichtig mee spelen op je sub en geniet er samen van.

In de praktijk

De strengen van deze mooie zweep zijn gevlochten en geeft daarmee de zweep een sierlijk uiterlijk. De zweep is 91,4 cm lang en heeft een stevig handvat. Aan het einde van de gevlochten strengen zit een knoopje met daarna vier losse uitlopers van het vlechtwerk. De impact van de zweep op je sub is groot. Hij slaag gemeen op de huid en dan ook nog eens vier keer!
Deze zweep is daarom wat minder geschikt voor de onervaren BDSM’er. Je moet goed weten wat de zweep kan en doet, voor je er mee aan de slag gaat. Dit is géén flogger, waarmee je doorgaans weinig kwaad kunt. Je kunt deze zweep zien, als een zweep die is opgebouwd uit vier single tails. De pijn is fel en gemeen. Hij laadt absoluut zijn sporen na.

De zweep wordt geleverd in een plastic verpakking. Hang hem daarna uit, zodat hij niet onnodig omgebogen wordt. Je kunt de zweep het beste behandelen met wat leervet, zodat hij snel wat soepeler wordt en nog lekkerder gaat slaan.

Voor de meer ervaren BDSM’er, is deze zweep absoluut een mooie aanvulling op je collectie. Hij ziet er namelijk niet alleen erg mooi uit, maar hij zet ook zeker zijn handtekening op het lichaam van je sub!

Waardering

Uiterlijk5 Fraaie afwerking, het vlechtwerk ziet er mooi uit
Gebruikersgemak4 Je moet goed weten waar je mee bezig bent
Prijs/kwaliteit4 Het is veel geld voor een zweep, maar het is absoluut een kwaliteitszweep
Vaker gebruiken:Ja Zeker weten!
AanbevelenJa, zeker aan ervaren BDSM’ers
Eindcijfer8

Deze zweep is een mooie aanwinst. Als je sub hier naar niet naar luistert, dan luistert hij/zij vast nergens meer naar. Van deze zweep wordt iedereen klein en nederig.

Technische productinformatie

NaamViervoudige zweep van strict leather
MerkStrict Leather
Gewicht2469 gram
EAN0848518003553
Kleurzwart
MateriaalLeder
Prijs179,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Cat o’nine tail of cat, een pijnlijke zweep
BDSM termen – Zwepen

De viervoudige zweep van Strict Leather
BDSMforyou lijn

Geef een reactie