We-vibe Verge

We-vibe Verge – Jouw pik is van mij op ieder moment….

we-vibe verge
lijn bdsm

Algemeen – We-vibe Verge

De We-vibe Verge is een speeltje om je sub op afstand te plezieren, te irriteren of het schaamrood op zijn kaken te laten staan. Dat spreekt me dus wel aan. Ik breng hem graag in een lastig pakket, het is dan aan hem hoe hij zich daaruit weet te redden. Het leuke aan dit speeltje is dat ik er niet bij hoef te zijn. Sterker nog, ik zou hem gewoon aan de andere kant van de wereld kunnen bedienen met mijn smartfoon. Hoe leuk is dat! Het enige dat mijn sub hoeft te doen, is hem dragen en vervolgens in spanning zitten wanneer en óf ik er wel iets mee ga doen. Want de We-vibe dragen is natuurlijk geen garantie tot trilplezier. Stel je voor. Ik ben toch Sinterklaas niet.

Shoppen

Omdat een Meesteres altijd verwend dient te worden – op alle terreinen – is mijn sub vandaag op zoek naar een cadeautje voor mij. Hij weet dat ik van mooie dingen hou en daar is hij nu naar op zoek. Ik ben benieuwd. Voordat hij wegging moest hij van mij de We-Vibe Verge om zijn pik en zijn ballen doen. Dat ging eigenlijk best soepel en het zit ook nog best prettig. De We-Vibe is namelijk gemaakt van heel zacht materiaal, dus de kans is klein dat dit apparaat op de wat langere termijn gaat irriteren. Fijn, want dan kan hij hem gewoon uren omhouden. Wat ik wel jammer vind, is het ontbreken van een slot. Zodat ik zeker weet dat hij hem niet stiekem afdoet. Niet dat ik mijn sub daarvoor aanzie trouwens, want dat haalt hij echt niet in zijn hoofd. Hij weet namelijk dat ik hem op ieder moment kan Facetimen om te controleren of hij hem wel echt draagt.

Nadat hij zijn We-Vibe om zijn pik had getrokken, wil hij zijn trainingsbroek aantrekken. Je kent dat wel, zo’n wijde. Ik reageer direct met: “Pardon? Je gaat shoppen, niet trainen! Je doet dus gewoon je strakke spijkerbroek aan…” Hij probeert nog even met: “Maar…” Echter nog voor hij is uitgesproken heb ik een flinke klap tegen zijn ballen gegeven. Ik hou niet van tegenspraak en ‘maar’ betekent altijd ‘nee’. Dus trekt hij zijn strakke broek aan, waarin ik duidelijk zijn grote pik zie afgetekend. Dat is beter. Vooral met de plannen die ik voor hem heb.

we-vibe verge

Ongemakkelijk

Op het volgsysteem van mijn smartfoon zie ik dat hij inmiddels bij het winkelcentrum is gearriveerd. Ik zet de We-connect app aan en kies uit één van de vele mogelijke programma’s. Ik heb er zelf ook enkele in geprogrammeerd. Ik doe eerst een rustige stand want ik wil niet dat hij direct al met een stijve pik de winkel in loopt. Ondertussen laat ik mijzelf verwennen bij de nagelstyliste, met een prettige manicurebehandeling.
Terwijl ik daar zit zet ik de trilstand een standje harder. Mijn styliste heeft niets in de gaten en kletst vrolijk door over de koetjes en kalfjes, terwijl ik via mijn smartfoon de We-vibe bedien die om de pik van mijn sub zit. Ze moest eens weten…

Via Whatsapp vraag ik mijn sub waar hij precies nu is. “Bij de kassa” appt hij direct terug. Dat is nog eens informatie waar ik wat mee kan. Direct zet ik de We-Vibe nu op standje MAX. Ik kan zijn ongemak bijna voelen… Ik zie het voor me hoe hij aan het kronkelen is en toch niets mag laten merken, maar ik weet zeker dat hij daar nu met een enorme stijve pik staat! En dat in die strakke broek… Ondertussen glimlach ik vriendelijk naar de styliste die nog steeds aan het vertellen is over haar laatste tripje. De app zet ik nu even uit… het moet natuurlijk niet té lekker worden. Daarbij ga ik ervanuit dat hij inmiddels in de auto moet zitten, dus lijkt me het veiliger om het nu even niet te doen. Voor ik mijn telefoon opzij leg, app ik hem nog even dat hij ook naar de nagelstyliste moet komen…

we-vibe verge

Happy End

Niet veel later zie ik mijn sub de auto parkeren en uit de auto stappen. Binnen een paar tellen komt hij de nagelstudio binnen. Het gaf mij precies voldoende tijd om mijn smartfoon weer te pakken, de app op te starten en de We-Vibe bij zijn binnenkomst op maximaal te zetten. Ik zie zijn hoofd in één keer rood worden. Dit voelt blijkbaar erg ongemakkelijk. En daar hou ik van.
Ik gebaar hem naar een lege stoel. “Ga daar maar even op mij wachten.” Verder keur ik hem geen blik meer waardig en klets ik verder met de styliste. Af en toe nog even spelend met die app…

Eenmaal thuis is het een beetje afhankelijk van het cadeau wat hij heeft gekocht of zijn ervaring een happy end krijgt. Als ik het fraai ingepakte cadeau heb uitgepakt, houd ik een flinke fles van mijn favoriete parfum in mijn handen. Niet slecht. Nou vooruit liefje, je krijgt 30 seconden om tot een orgasme te komen! Ik begin nu te tellen! 1, 2, 3… snel een beetje, want ik heb nog meer te doen vandaag.

we-vibe verge

We-vibe Verge

De We-vibe is gemaakt van siliconen dus zijdezacht materiaal. Keurig verpakt. Hij is op te laden via een USB snoer (bijgeleverd) en is via een magneet verbonden aan het apparaat. Niks geen gehannes met stekkertjes in een gaatje proppen, die ik zonder leesbril nooit kan vinden. Dit werkt perfect! Prachtig! Gewoon ‘klik’ en klaar.

De connectie app werkt op zich prima. Ik heb de app van tevoren geïnstalleerd en met de We-vibe gekoppeld voordat mijn sub de deur uitging. Er zijn leuke vibraties te kiezen en je kunt zelf ook verschillende vormen van vibraties maken. Ik heb wel gemerkt dat af en toe de verbinding we valt. Perfect werkt het dus niet, maar dat ligt niet aan het apparaat maar puur aan de verbinding (wifi). Met de We-vibe connect is het mogelijk iemand een uitnodiging te sturen die de vibraties kan bedienen. Uiteraard is dat mijn sub niet toegestaan. Stel je voor.

we-vibe verge

In de praktijk

Een superleuke vibrator die je op afstand kunt besturen. Hij draagt hem om zijn pik en ballen. Een vrouw kan er ook plezier aan beleven tijdens het neuken. Want dan komen de trillingen op haar kutje en/of klit. Eventueel kan er glijmiddel op waterbasis gebruikt worden om de pik met ballen door de opening te doen van de We-vibe.

Waardering We-vibe Verge

Uiterlijk4
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Perfect om je sub op afstand te teasen, zodat hij lekker ongemakkelijk wordt. Of gewoon omdat je hem wilt opwinden, waar ter wereld hij ook is. .

Technische productinformatie

NaamWe-vibe Verge
MerkWe-Vibe
Gewicht286 gram
MateriaalSiliconen
EAN0839289006805
KleurGrijs
Prijs67,95 euro
we-vibe verge
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Cock and ball torture

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie