De adventskalender Naughty & Nice 2021

Wat is het heerlijk genieten van deze nazomerse dagen. De gedachte aan de donkere decembermaand, schuiven we het liefst zo ver mogelijk weg. Maar we weten allemaal time flies en in een vloek en een zucht zijn we weer twee maanden verder. De pepernoten en chocoladeletters liggen alweer volop in de schappen en voor we het weten dienen ook de kerstballen en oliebollen zich weer aan. Misschien duurt het nog een paar weken voordat we weer gaan aftellen tot kerstavond, maar als de adventsperiode (start 1 december) zich weer aandient, dan willen we dat natuurlijk wél doen met een super vette adventskalender. Deze zijn tegenwoordig te koop in honderden uitvoeringen, maar er is maar één adventskalender die (voor alle 18-plussers) boven alle kalenders uitspringt en dat is natuurlijk de adventskalender Naughty & Nice 2021.

Adventskalender Naughty & Nice 2021

Naughty & Nice adventskalender 2021

De Naughty & Nice adventskalender is voor het eerst gelanceerd in 2019. Deze kalender – in Black & Gold uitvoering – was direct een groot succes. Binnen no time was de kalender uitverkocht. Begrijpelijk want dit is natuurlijk een heerlijke manier om met je (seks)partner, af te tellen! Niet zo gek dat er in 2020 opnieuw een ondeugende aftelkalender werd uitgebracht, dit keer in de editie Blue & Copper. Een nieuwe editie voor 2021 kon dus niet uitblijven. En gelukkig is dat ook het geval, dit keer in de prachtige uitvoering Purple Starlight en hij is dit jaar ook nog eens hartstikke genderneutraal en LGBTQ+-vriendelijk! Dus of je nou man bent, vrouw, trans, lesbisch, homo, cis of alle kleuren van de regenboog in één, iedereen wordt blij van de producten in deze kalender. Je kunt ze – met een beetje creativiteit – allemaal gebruiken! Alleen of samen. Supertof dus!

Wat zit erin?

Eigenlijk was ik dit jaar bijzonder positief verrast door de diversiteit en originaliteit. Ik werd oprecht blij van deze kalender. In de vorige kalenders zaten nog wel eens producten waar ik zelf niks mee zou doen, maar dit jaar vond ik alles zeer bruikbaar. Er zaten zelfs producten bij waar ik nog niet eerder van had gehoord, wat de kennismaking extra leuk maakt. Zoals bijvoorbeeld de Multi vibe en de pillow mist (en wat ruikt dat lekker!).

De inhoud van de adventskalender bestaat uit 8 seksspeeltjes, 6 cosmetica & glijmiddelen producten, 6 soft bondage producten en 4 accessoires en fun producten. Door de veelzijdigheid is de set goed geschikt voor iedereen. Van jong tot oud, van beginner tot ervaren lover.

Hartstikke compleet!

De kalender is te koop voor 129 euro maar de waarde van alle producten bij elkaar komt een stuk hoger uit. De producten zijn exclusief en prachtig uitgevoerd in de kleuren Purple Starlight. Dit geldt niet alleen voor de prachtige doos (die je nog jarenlang voor elkaar kunt blijven gebruiken) maar ook voor de producten. Alle producten zijn op elkaar afgestemd en ieder doosje is een liefdevol en uitdagend cadeautje. Met alle producten bij elkaar kun je jullie seksleven een opwindende boost geven, niet voor een paar dagen of weken, maar jarenlang! De set is hartstikke compleet! Er zit dit jaar zelfs een toycleaner bij en een prachtige stoffen bewaarzak voor (bijvoorbeeld) de G-spot vibrator! Dit zijn producten die iedereen kan gebruiken, vaak vergeet aan te schaffen maar superbelangrijk zijn voor een goede hygiëne.

QR-codes

Ben je niet bekend met een bepaald product en/of wil je meer weten over (bijvoorbeeld) het gebruik? Op ieder doosje staat een handige QR-code. Even scannen met je smartphone of tablet en je wordt naar een uitgebreide productomschrijving gebracht. Hier vind je in diverse talen (EN, NL, DE, FR en ES, IT, PL en RU) uitleg hoe je het product (op een veilige manier) kunt gebruiken, maar bijvoorbeeld ook de technische specificaties van het product.

Pas op spoiler!

Ik wil natuurlijk hier niet alles verklappen wat er allemaal in de kalender verborgen zit. Maar als je hem iemand cadeau wilt geven, wil je dat misschien toch weten. Daarom kun je op deze link (pas op: spoiler) een fotocollage zien van alles wat we in de kalender hebben aangetroffen.

Waardering

Uiterlijk5Fraaie vormgeving
Gebruikersgemak5De producten spreken veelal voorzich
Prijs/kwaliteit5 
Vaker gebruikenJa 
AanbevelenJa 
Eindcijfer10 

Ik geef niet snel een tien, maar voor deze kalender wil ik de uitzondering graag een keer maken, want deze kalender is qua uiterlijk, inhoud en samenstelling echt helemaal top!

Technische productinformatie

NaamAdventskalender Naughty & Nice 2021
MerkLoveboxxx
Gewicht2.480 gram
MateriaalDiversen
EAN8719934003958
KleurPaars/goud
Prijs129 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Spoiler: Inhoud adventskalender Naughty & Nice 2020
Advents kalender Naughty & Nice 2020
Adventskalender Naughty & Nice 2019
Spoiler: Inhoud adventskalender Naughty & Nice 2019

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn