Naughty & Nice adventskalender 2020

Als je nou origineel, sexy en attent voor de dag wil komen, dan verras je je (speel)partner met deze kalender! Vorig jaar verscheen deze Naughty & Nice kalender voor het eerst en binnen no time waren ze uitverkocht. Volgens mij nog ruim voor de adventsperiode was begonnen. Ik snap dat wel, want vorig jaar was ik ook super enthousiast over deze kalender. Niks geen saaie adventskalender met chocolaatjes of alleen afbeeldingen, nee, dit is het échte werk! Hier mag je iedere dag een pakje open maken met een erotische verrassing… Hoe leuk en opwindend is dat!

Nice & Naughty kalender

Naughty & Nice adventskalender 2020

Na het plezier en enthousiasme van vorig jaar, wilde ik natuurlijk ook dit jaar heel graag opnieuw verrast worden. Gelukkig werd hij – ruim op tijd voor de adventsperiode – discreet door de postbode bezorgd. Hij moest eens weten wat hij mij overhandigde!

Volgens de omschrijving heeft het pakket de waarde van 450 euro. Eerlijk gezegd zet ik daar mijn vraagtekens bij. Geen idee waar dit bedrag op gebaseerd is, maar het lijkt mij geen reëel bedrag. Maakt dat wat uit? Nee, geen fluit, want bij dit pakket gaat het vooral om de beleving. En die beleving is ab-so-luut het geld waard. Misschien niet 450 euro, maar wel die 119 euro (of 99 euro bij Bol.com) waarvoor hij verkocht wordt.

Pas op spoiler!!

De naughty  & nice kalender is vooral een erotische kalender. Je vindt er niet zoveel BDSM toys in, hooguit voor de allerprilste beginner. Maakt dit de kalender minder leuk? Nee natuurlijk niet. Er zit namelijk genoeg leuks in wat je altijd kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een flesje glijmiddel, een massage kaars, Room mist en een flesje toy cleaner. Dat zijn producten die je altijd kunt gebruiken. En die Room mist ruikt zo lekker!

Naast praktische producten vind je er vooral veel verwenproducten in. Denk aan een bullet vibrator, masturbator of (kleine) butt plug. Als je de inhoud van heel de kalender wil bekijken, klik dan hier.

Met dit cadeau kun je aankomen

De kalender ziet er prachtig verzorgd uit. Vorig jaar uitgevoerd in de kleuren groen/blauw met een gouden touch, dit jaar in blauw/paars – wederom met een gouden touch. De kalender oogt feestelijk, stijlvol en sexy. Dit is echt een cadeau waar je mee voor de dag kunt komen. Ik snap heel goed dat het vorig jaar zo’n succes was en ik ben ervan overtuigd dat dit nu ook weer het geval zal zijn.

De kalender is geschikt voor beginners en koppels en biedt een goede diversiteit aan producten. Misschien is voor jullie niet alles bruikbaar, maar dat maakt de kalender niet minder leuk. Er zitten maar liefst 24 verrassingen in, en daar zitten vast veel producten bij waar jullie wel blij van worden. En misschien is het juist een leuke – en laagdrempelige – manier om kennis te maken met producten waar je nog geen ervaring mee hebt. Het is hoe dan ook een fijne manier om je – eventueel samen met je partner – dagelijks te laten verrassen en misschien zelfs het product direct uit te proberen. Dat wordt vast en zeker een spannende adventstijd.

Tip

Gooi na afloop de kalender niet weg, maar bewaar hem voor volgend jaar. De kalender is namelijk heel goed meerdere keren te gebruiken. Volgend jaar vul je hem opnieuw met zelf uitgezochte producten. En als je de kalender van vorig jaar ook nog hebt, kun je het voor elkaar doen. Zo kun je elkaar jaarlijks blijven verwennen…!

Verkoopinformatie

De adventskalender is voor 99 euro te koop bij Bol.com.

Waardering

Uiterlijk5 
Gebruikersgemak5 
Prijs/kwaliteit5 
Vaker gebruikenJa 
AanbevelenJa 
Eindcijfer10 

Technische productinformatie

NaamErotische adventskalender Naughty & Nice
MerkLoveboxxx
Gewicht2.490 gram
MateriaalDiversen
EAN8719934002173
KleurBlauw/paars/goud
Prijs119 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Spoiler: Inhoud adventskalender Naughty & Nice 2020
Adventskalender Naughty & Nice 2019
Spoiler: Inhoud adventskalender Naughty & Nice 2019

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn