De overtreffende trap van liefde heet BDSM

Titel De overtreffende trap van liefde heet BDSM (e-book)
Uitgeverij Brave New Books
Auteur Meesteres Moriah
Illustrator
Aantal pagina’s 100
Prijs 7,50 euro
ISBN 9789402136838
Bestel direct Bol.com

Omschrijving

Een verzameling BDSM gedichten, die de belevingswereld vertellen van een Femdom Meesteres en haar slaven. Diverse kanten van BDSM worden met deze prachtige gedichten beschreven in dit boek. Zelfs met haar gedichten weet Meesteres Moriah de spanning bij de lezer op te voeren.

Zomaar een passage

Kom bij mij,
ik laat je billen blozen
door mijn passie
met vuur in je huid
te schrijven…
en als de mooiste
blosjes verschijnen
zal ik ze kussen
en zachtjes wrijven…

In mijn striemen
lees jij het mooiste bericht
en Ik lees jouw tranen
als het zuiverste heldengedicht

Mijn mening

Vooral gedurende mijn ontdekkingstocht in de wereld van BDSM, vormden het schrijven van gedichten voor mij een uitlaatklep om alle emoties en gevoelens voor mijzelf helder te krijgen. Hoe meer ik er over nadacht, hoe meer ik schreef en hoe meer ik schreef hoe inzichtelijker alles voor mij werd.
Bij ieder woord en iedere zin, voelde ik me meer en meer thuiskomen. Hopelijk inspireren deze gedichten de lezer ook tot intense belevingen.

Bestellen

Bestel het boek bij Bol.com

Geef een antwoord