De overtreffende trap van liefde heet BDSM

“De overtreffende trap van liefde heet BDSM” is de titel van een BDSM gedichten bundel. Deze verzameling gedichten geven een kijkje in de belevingswereld van een Femdom Meesteres en haar slaven. Diverse kanten van BDSM worden met deze prachtige gedichten beschreven in dit boek. Zelfs met haar gedichten weet Meesteres Moriah de spanning bij de lezer op te voeren.

De overtreffende trap van liefde heet BDSM
TitelDe overtreffende trap van liefde heet BDSM (e-book)
UitgeverijBrave New Books
AuteurMeesteres Moriah
Illustrator
Aantal pagina’s100
Prijs7,50 euro
ISBN9789402136838
Bestel directBol.com

Zomaar een passage

Kom bij mij,
ik laat je billen blozen
door mijn passie
met vuur in je huid
te schrijven…
en als de mooiste
blosjes verschijnen
zal ik ze kussen
en zachtjes wrijven…

In mijn striemen
lees jij het mooiste bericht
en Ik lees jouw tranen
als het zuiverste heldengedicht

Mijn mening

Vooral gedurende mijn ontdekkingstocht in de wereld van BDSM, vormden het schrijven van gedichten voor mij een uitlaatklep om alle emoties en gevoelens voor mijzelf helder te krijgen. Hoe meer ik er over nadacht, hoe meer ik schreef en hoe meer ik schreef hoe inzichtelijker alles voor mij werd. Bij ieder woord en iedere zin, voelde ik me meer en meer thuiskomen. Hopelijk inspireren deze gedichten de lezer ook tot intense belevingen.

Bestellen

Bestel het boek bij Bol.com

BDSMforyou lijn