Buttplug Set inclusief anaal douche

Buttplug Set inclusief anaal douche

Algemene informatie Buttplug Set inclusief anaal douche

Anal it is! En voor sommige mensen niet en dat is natuurlijk ook helemaal prima. Je moet vooral doen wat je lekker vindt of wat je wordt opgedragen. En met deze set, de Anal Kit kun je direct alle kanten op, maar vooral anaal. In de doos zit niet één anaalspeeltje, geen twee, maar vier! Als je tenminste de “intieme” douche ook mee telt. In de doos vind je: een plug, een kralenketting, een vibrator en de binnenwaartse douche. De vibrator kun je in de plug of de kralenketting stoppen voor extra stimulans en genot.

Anaal & Hygiëne

Omdat anaal iets meer sporen kan achterlaten of meesleept dan gewenst (tenzij je daarvan houdt natuurlijk) is het raadzaam om voorafgaande aan de beleving, vooral anaal te spoelen. Daar doe je niet alleen jezelf een plezier mee, maar vooral degene die met je speelt. Je spoelt daarmee de laatste resten uit je anale kanaal. Daarmee voorkom je (natuurlijk geen garantie) dat je poepresten mee naar buiten sleept als je bijvoorbeeld de kralenketting hebt ingebracht en die er langzaam uit trekt om een heerlijk genot bij je sub achter te laten of een bevrijding. Ik hou niet van poepgeuren of -resten, want dit kan direct het spel een andere wending geven. En ik vind hygiëne (en aangename geurtjes) erg belangrijk.

Gebruik de anaal douche niet als genotsspeeltje maar voor de hygiëne. En natuurlijk mag je sub er best van genieten, maar spoelen is iets waar ik geen getuige van hoef te zijn. Spoel niet te snel en te diep want dit kan de darmen juist activeren en daar zit je niet op te wachten als sub, terwijl je de hele dag van je Meesteres met je buttplug rond moet dartelen.

Anal Kit

Zachte siliconen

De anaal speeltjes zijn gemaakt van zachte siliconen, dat maakt het een fijne plug om in te brengen en dat geldt ook voor de kralenketting. Uiteraard met het nodige glijmiddel. Mocht de plug in eerste instantie te groot zijn, bereid hem dan goed voor. Begin dan met het naar binnen laten glijden van één vinger, twee vingers… net zo lang totdat ook het formaat van de buttplug of de kralenketting er in kan. Als je dit langzaam opbouwt, gaat het prima. Vind je het vies om dit met je vingers te doen? Dan trek je gewoon van die dunne latex handschoenen aan met wat glijmiddel eroverheen. Als je lange nagels hebt, raad ik je aan om er twee over elkaar aan te trekken.

Grommen bij de kralenketting

De kralenketting kun je mooi rustig aan inbrengen zodat je sub even kan wennen aan het gevoel en druk jij de ketting er zo in. Dit geldt natuurlijk ook voor de buttplug. Die bracht ik wat met wat glijmiddel bij mijn sub in en zette hem in de hoek. En ging ik verder met de kralenketting.
Mijn slavin vindt de kralenketting heerlijk ondanks dat ze eerst met grote ogen keek van ‘Oh jee!, moet die er helemaal in’. En ik hoorde haar alleen zachtjes zuchten. Zo ook bij het uithalen van de kralenketting waarbij ze zelfs wat gromde. Met haar rode wangetjes. De vibrator had in de kralenketting gekund maar dat heb ik maar even niet gedaan omdat zij geen orgasme had verdiend. Mijn sub heeft eerder deze week al met de vibrator (waar 1x AAA batterij ingaat), die ik in de plug zat kennisgemaakt. Nou zijn CB zat hem toen echt wel even veel te strak.

In de praktijk

De speeltjes zijn gemaakt van zachte flexibele siliconen. Dit geeft een extra stimulans. Eigenlijk is het zonde om er een condoom om heen te doen, maar soms hygiëne gaat voor het genot. Let er op dat je de vibrator niet te diep in de kralenketting of de plug doet anders krijg je hem er niet meer uit. Althans heel moeilijk.

Waardering Buttplug set

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Zeker!
AanbevelenAbsoluut
Eindcijfer8

Deze Anal Kit is een aanrader voor iedereen die van anal play houdt en het ook fijn vindt dat zijn of haar sub gespoeld is.

Technische productinformatie

NaamAnal kit
MerkBlack Velvets
Gewicht393 gram
Materiaalsiliconen
EAN4024144590025
KleurZwart
Prijs49,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

De verschillende mogelijkheden van Anal play

BDSMforyou lijn

Geef een reactie