Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug

Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug – Er zijn buttplugs en er zijn BUTTPLUGS…

Algemeen Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug

Deze spannende buttplug brengt elektro-play en analplay samen en dan wel op een heel spannende manier. Mijn sub begint steeds meer te genieten van elektro-play. Dat heeft met vertrouwen te maken, maar ook met het overwinnen van je angst voor stroom. Dat gaat met kleine stapjes, maar inmiddels heeft hij zijn angst redelijk kunnen omzetten in opwinding.

Anaal & Electro

Deze buttplug brengt het anale genieten samen met de spanning van elektro. Als je de plug aansluit op je elektro-set, dan kun je kleine stroomstootjes doorgeven aan de buttplug. Je kunt je de sensatie voorstellen. Zet natuurlijk niet je apparaat op fullspeed, want dan schiet je sub gelijk door het plafond heen, maar als je het langzaam opbouwt, zal hij (of zij) er absoluut van kunnen genieten. En hoe spannend is dit!! Geen getril, maar een tintelende sensatie. Om geil, eh, ik bedoel natuurlijk gek van te worden!

Zachte siliconen

De buttplug is gemaakt van hele zachte siliconen, dat maakt het een fijne plug om in te brengen. Uiteraard met de nodige glijmiddel. Mocht de plug in eerste instantie te groot zijn, bereid hem dan goed voor. Begin dan met het naar binnen laten glijden van één vinger, twee vingers… net zo lang totdat ook het formaat van de buttplug er in kan. Als je dit langzaam opbouwt, gaat het prima. Vind je het vies om dit met je vingers te doen? Dan trek je gewoon van die dunne latex handschoenen aan met wat glijmiddel eroverheen. Als je lange nagels hebt, raad ik je aan om er twee over elkaar aan te trekken.

Droomvlucht

Zit de buttplug eenmaal op zijn plek? Dan kun je hem aansluiten en kan het grote genieten beginnen. De tinteling is absoluut prikkelend en sensationeel. Het grote genieten kan beginnen. Mijn sub heeft een droomvlucht gemaakt met deze plug…

Na afloop koppel je hem los van het apparaat en kun je hem met lauwwarm water weer reinigen. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om er een condoom omheen te doen voor je hem gaat gebruiken, maar zelf vind ik dit een beetje zonde bij deze buttplug, aangezien hij zo heerlijk zacht aanvoelt. De helft van de beleving gaat dan met zo’n condoom verloren. Ga je hem echter voor meerdere subs gebruiken, dan raad ik je het condoom wel aan. Op die manier kun je veilig en hygiënisch werken.

In de praktijk

De buttplug heeft een spreidende top en is aan te sluiten op de Zeus powerboxen. Heb je echter geen Zeus maar bijvoorbeeld een Mystim, gebruik dan een verloopsnoertje. De stekkertjes verschillen namelijk, maar het apparaat werkt prima op de plug.

De plug is gemaakt van zachte flexibele siliconen en hij stimuleert je meest gevoelige plekjes met elektrostimulatie. Afhankelijk van het apparaat waar je hem op aansluit, kun je dit langzaam opvoeren.

Waardering Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Zeker!
AanbevelenAbsoluut
Eindcijfer8

Deze buttplug is een aanrader voor iedereen die van analplay houdt, maar ook elektro kan waarderen. Deze twee belevingen komen samen in deze plug wat hem absoluut een heerlijke beleving geeft.

Technische productinformatie

NaamElectro Anchor E-Stim vibrerende buttplug
MerkZeus Electrosex
Gewicht208 gram
MateriaalSiliconen, ABS
EAN0848518029508
KleurZwart
Prijs87,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Categorie: Anaal

BDSMforyou lijn

Geef een reactie