Jay

Titel Jay (e-book)
Uitgeverij Brave New Books
Auteur Meesteres Moriah
Illustrator
Aantal pagina’s 244
Prijs 7,50 euro
ISBN 9789402136807
Bestel direct Bol.com

Omschrijving

‘Jay’ is een Femdomboek en vertelt het fragiele verhaal van de kwetsbare mentale ontdekkingstocht van een Femdom Meesteres in de wereld van BDSM. De persoonlijke hoofdstukken over deze ontdekkingstocht worden afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, waardoor de balans – waar alles binnen BDSM om draait – nog eens extra wordt benadrukt. De zoektocht zoals is beschreven in ‘Jay’, is waar gebeurd. Non-fictie wordt in ‘Jay’ afgewisseld met fictie (de SM fantasieën).

Jay is een verhaal wat voor mijn gevoel verteld moest worden, omdat het alles bevat wat BDSM voor mij betekent. De spanning, de onzekerheid, de groei, het verkennen en respecteren van grenzen, de balans, het ongrijpbare gevoel achter het gevoel, de magie, de energie, de… ultieme liefde.
Bij het schrijven van alle teksten heb ik bewust keuzes gemaakt om het evenwicht, de ultieme balans binnen de BDSM te benadrukken. Zo zijn bijvoorbeeld de persoonlijke hoofdstukken in de tegenwoordige tijd geschreven en de fantasieën in de verleden tijd. Ook heb ik geprobeerd BDSM zo breed mogelijk neer te zetten en zoveel mogelijk soorten erotische fantasieën erin te verwerken. Soms prikkelend en soms wellicht choquerend, maar door het fragiele verhaal wat als rode draad door het boek loopt, weten de rauwe woorden uiteindelijk hun glans te behouden.

De zoektocht zoals beschreven met ‘Jay’ is waar gebeurd. Uiteindelijk heb ik mijzelf – waar het boek eindigt – ondergedompeld in de wereld van BDSM – als Femdom Meesteres. Vanuit dit hoedanigheid heb ik heel veel gesprekken gevoerd met slaven. Uit hun overtuiging en gevoel, zijn de fantasieën geschreven, zodat dit boek de beleving en dromen weergeeft van honderden, misschien wel duizenden slaven.

Mijn mening

De fragiele zoektocht vertelt over mijn kwetsbaarheid. Voor mij ligt daar de innerlijke kracht verscholen. Want alleen de ‘sterkste’ durven hun ‘zwakte’ te laten zien. Met mijn boek heb ik willen laten zien hoe mooi, puur, oprecht en normaal de wereld van BDSM kan zijn, een wereld van ogenschijnlijke machtsverschillen maar waar uiteindelijk alles draait om liefde en respect.

Geef een antwoord