Jay, een openhartig Femdom boek

Jay‘ is een Femdom boek en vertelt het fragiele verhaal van de kwetsbare mentale ontdekkingstocht van een Femdom Meesteres in de wereld van BDSM. De persoonlijke hoofdstukken over deze ontdekkingstocht worden afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën. Hierdoor wordt de balans – waar alles binnen BDSM om draait – nog eens extra benadrukt. De zoektocht zoals is beschreven in ‘Jay’, is voor een groot deel waar gebeurd. Non-fictie wordt in ‘Jay’ afgewisseld met fictie. Niet is alles is wat het lijkt en soms is de werkelijkheid rauwer dan de fantasie.

femdomboek jay
TitelJay (e-book)
UitgeverijBrave New Books
AuteurMeesteres Moriah
Illustrator
Aantal pagina’s244
Prijs7,50 euro
ISBN9789402136807
Bestel directBol.com

Omschrijving

Jay is een verhaal wat voor mijn gevoel verteld moest worden, omdat het alles bevat wat BDSM voor mij betekent. De spanning, de onzekerheid, de groei, het verkennen en respecteren van grenzen, de balans, het ongrijpbare gevoel achter het gevoel, de magie, de energie, de… ultieme liefde.

Bij het schrijven van alle teksten heb ik bewust keuzes gemaakt om het evenwicht, de ultieme balans binnen de BDSM te benadrukken. Zo zijn bijvoorbeeld de persoonlijke hoofdstukken in de tegenwoordige tijd geschreven en de fantasieën in de verleden tijd. Ook heb ik geprobeerd BDSM zo breed mogelijk neer te zetten en zoveel mogelijk soorten erotische fantasieën erin te verwerken. Soms prikkelend en soms wellicht choquerend. Door het fragiele verhaal, wat als rode draad door het boek loopt, weten de rauwe woorden uiteindelijk hun glans te behouden. Daarbij is niet iedere fantasie een fantasie en loopt fictie hand in hand met non-fictie.

De zoektocht zoals beschreven met ‘Jay’ is voor een deel waar gebeurd. Uiteindelijk heb ik mijzelf – waar het boek eindigt – ondergedompeld in de wereld van BDSM – als Femdom Meesteres. Vanuit dit hoedanigheid heb ik heel veel gesprekken gevoerd met slaven. Uit hun overtuiging en gevoel, zijn de fantasieën geschreven, zodat dit boek de beleving en dromen weergeeft van honderden, misschien wel duizenden slaven.

Mijn mening

De fragiele zoektocht vertelt over mijn kwetsbaarheid. Voor mij ligt daar de innerlijke kracht verscholen. Want alleen de ‘sterkste’ durven hun ‘zwakte’ te laten zien. Met mijn boek heb ik willen laten zien hoe mooi, puur, oprecht en normaal de wereld van BDSM kan zijn, een wereld van ogenschijnlijke machtsverschillen maar waar uiteindelijk alles draait om liefde en respect.

BDSMforyou lijn

Geef een reactie