Femdomfantasie – Opgesloten in latex

PVC fetisj - Wat is dat eigenlijk?
lijn bdsm

Er was vandaag een pakket bezorgd voor haar. Hij had geen idee wat er in had gezeten, hij had alleen aan de afzender kunnen zien dat het van haar favoriete BDSM-webshop was en dat het pak behoorlijk groot was. Dat had hem nieuwsgierig gemaakt, maar het zou nooit in zijn hoofd zijn opkomen, er in te kijken.

Hij hoorde een sleutel in het slot van de buitendeur omdraaien en haar voetstappen verraden haar thuiskomst. Direct liep hij naar de deur en begroette haar op passende wijze. Ooit zelfs schriftelijk vastgelegd in een slavencontract. Hij viel op zijn knieën en kuste haar voeten.

Zodra hij het seintje had gekregen overeind te mogen komen, stond hij op, kuste zijn Domina op haar mond en vertelde haar gelijk dat er een pakket voor haar was binnen gekomen.
Even leek ze verbaasd, vervolgens verscheen er een geheimzinnige glimlach rond Haar lippen. Blijkbaar wist zij ineens heel goed wat er in het pakket zat. Hij hoopte dat ze het hem ging vertellen, want hij was toch wel nieuwsgierig geworden, maar het enige dat ze zei was: “Zet het maar even op de slaapkamer!”

Nee, was geen optie

Hij liep met het pakket richting de slaapkamer en legde het daar op bed. Erg veel tijd om er verder over na te denken had hij niet. Nu zij thuis was, moest hij snel de maaltijd verder bereiden zodat ze konden eten. Na het eten vertrok zij naar boven, ruimde hij de tafel af en zorgde dat ook de keuken weer aan kant werd gebracht.
Eenmaal daarmee klaar, wilde hij net even wat ontspanning voor zichzelf nemen, toen hij haar hoorde roepen vanaf de slaapkamer. Hij werd boven verwacht. “Nee” was geen optie. Hij had gewoon te komen als zij hem riep. Hij liep de trap op en stapte hij de slaapkamer binnen. Zij had zich blijkbaar ondertussen verkleed en wachtte hem op in een zwarte, strakke, strapless, latex jurk. Ze zag er heerlijk uit, hij kon niet anders zeggen. Als hij de strakke en gladde lijnen van het jurkje mocht geloven, was zij volledig naakt onder deze jurk, aangezien hij geen andere naden kon ontdekken. Haar gebruinde blote benen waren gestoken in zwarte glanzende pumps. Pas toen hij haar van top tot teen had bekeken, viel het grote zwarte vlak op bed hem pas op. Hij zag direct wat het was, zij had blijkbaar een vacuümbed gekocht! Al eerder had hij zijn verlangen uitgesproken, maar ze had het tot nu toe altijd genegeerd. En nu, volledig uit het niets, lag het daar! “Haal jij even de stofzuiger?” hoorde hij haar zeggen…
“Graag Domina!” Zij zag zijn ogen glimmen. Hij had er kennelijk veel zin in. Natuurlijk had ze dat geweten, dat was immers de reden geweest van haar aanschaf.

Een heel gedoe

Het was nog een heel gedoe om in het bed te kruipen. De opening van het rubber was vrij klein en het latex was kwetsbaar, waardoor hij goed moest oppassen dat hij geen onbedoelde extra gaten maakte. Uiteindelijk lag hij dan toch op zijn plek. Zij deed hem een mondstukje in, welke verbinding maakte met de zuurstofrijke lucht buiten het bed. De rest van de wereld werd van hem afgesloten, zodra de rits volledig was dicht getrokken.
Hij voelde het zachte rubber tegen zijn blote huid. Even gebeurde er niets, toen hoorde hij de stofzuiger aangaan en voelde hij hoe de overtollige lucht het bed verliet en hoe het latex steeds strakker rond zijn lichaam werd getrokken. Hij kon zich niet meer bewegen, hij was volledig machteloos en dat gaf hem een heerlijk gevoel. Hij was t6otaal van de buitenwereld afgesloten en leefde nu geheel in zijn eigen rubberen wereld. Het enige dat hem nog enigszins in het “hier en nu” hield, was het geluid van de stofzuiger die continu zorgde dat zijn bed strak om hem heen werd getrokken.

Aan het ademen via het mondstuk moest hij even wennen. Heel even had hij de neiging om in paniek te raken, maar nadat hij zich had overgegeven, kon hij redelijk ontspannen ademhalen door het pijpje. Wetend dat hij volledig kon vertrouwen op haar waakzame oog. Zij zou hem in de gaten houden en zij zou er voor zorgen dat hem niets zou overkomen.

Afgesloten van zicht en ruimte, leek het alsof hij opgesloten zat in zichzelf. Niet wetend wat hem te wachten stond, alert op iedere aanraking en toch ook weer niet omdat hij gevangen zat in zijn eigen mentale wereld. Een mengeling van pure ontspannen, maar tegelijk ook alert op alles wat hij nog wel kon waarnemen. Juist deze tegenstrijdigheid intensiveerde zijn volledige besef van het nu. Even bestond er geen verleden en toekomst meer en was er alleen maar dit moment.

Opperste staat van paraatheid

Bijna weggezonken in het moment voelde hij ineens haar hand over zijn lichaam glijden. Zijn lichaam reageerde direct, het werd direct in opperste staat van paraatheid gebracht, want haar strelingen voelde zoveel intenser door het strakgetrokken rubber. Haar aanraking kwam diep bij hem binnen, alsof zij niet over het rubber, maar juist onder zijn huid hem aanraakte. Haar handen volgden de lijnen van zijn lichaam, haar nagels draaiden zachte rondjes rond zijn tepel. Hij genoot, alles voelde intens en heftig. Langzaam daalden haar handen richting zijn pik, die via een speciaal gat, contact maakte met de wereld daar buiten. Vederzacht liet ze haar handen over zijn fier omhoog staande pik glijden. Heel even liet ze haar nagels verdwijnen in zijn ballen. Hij kreunde, het voelde allemaal zo heerlijk.

Zachte handen

Het zachte strelen van Haar handen veranderde in een ritmische massage van zijn pik. Hij voelde even niks meer, totdat hij voelde hoe zij bovenop hem ging zitten en zijn slavenpik diep in haar liet glijden. Zij bereed haar latex slaaf, terwijl hij weerloos zat opgesloten in zijn rubberen kooi. En zij genoot, dat hoorde hij aan haar ademhaling en zachte gekreun. Hij genoot ook. Hij genoot zo diep dat hij moeite had een orgasme in te houden, maar hij wist dat zonder haar toestemming hij zichzelf niet zo mocht laten gaan. En ze had nog niets gezegd. Hij hoorde hoe ze zelf tot een hoogtepunt kwam en daarna bleef het even stil tot hij haar zachte stem hoorde. “Helaas latexslaafje van me, het gaat hier om mijn genot, niet die van jou.”

De weg naar buiten is weer vrij

De stofzuiger is opgehouden met herrie maken en hij voelde hoe de lucht weer in zijn zwarte zak liep. De rits werd open getrokken en zijn weg naar buiten weer vrij gemaakt.
Hij knipperde even van het felle licht om zich heen, moest duidelijk nog even landen. Gelukkig gunde ze hem die ruimte en ze liet hem even rustig op het bed liggen. Zijn mondstuk inmiddels uit gedaan. Nog lichtelijk verdwaasd van hetgeen hem was overkomen, kwam hij langzaam terug met zijn voeten op de grond. Hij keek naar haar, terwijl zij, nog steeds gehuld in zwart latex, naast hem op bed was komen te zitten. Haar hand lag rustig op zijn buik en volgde de bewegingen van zijn ademhaling.

“Dank u wel Domina, voor dit meer dan prachtige moment.”
Haar antwoord was een stille knipoog, die voor beiden meer zei dan alle woorden bij elkaar, want alleen zij begrepen de rauwe puurheid van hun relatie.

“Doe je straks gelijk weer even je CB om? De sleutels kun je bij mij inleveren.”

Meer fantasieën

Zo houd je latex mooi
Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?
BDSMtermen – Bondage
BDSM terken: Vacuümbed of latexbed
Productinformatie – Latex Vacuümmasker
Productinformatie – Latex sauna zak

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie