Productinformatie – Glazen anaalplug met varkensstaart

Glazen anaalplug met varkensstaartGlazen anaalplug met varkensstaart
lijn bdsm

Glazen anaalplug met varkensstaart – Behandel je sub als een vies, ranzig varken…

Je hebt vast wel eens gehoord van ponyplay of doggyplay, maar is de term ‘piggyplay’ je ook bekend? In piggyplay behandel je de sub als een varken. Een vies, ranzig varken. En daar hoort een smerig varkensmasker bij maar natuurlijk ook een prachtige krulstaart! Deze buttplug is van glas en laat een prachtig krullend exemplaar naar buiten steken! Piggyplay is het perfecte spel om je sub intens te vernederen. Als varken is hij immers niets. Niet meer dan een ranzig, smerig zwijn. Goed om te vertrappen, te vernederen en te besmeuren.

Lees maar eens de fantasie: Lelijk smerig varken

De buttplug wordt geleverd in een stevige verpakking. In de verpakking vind je tevens een mooi zakje van zwart fluweel met een roze strikje, om de buttplug in te bewaren. De plug is mooi uitgevoerd en zal voor de (anaal) ervaren sub, prettig aanvoelen. Het glas voelt lekker koud aan, maar is juist door dit materiaal ook goed te reinigen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen, een condoom om de plug aan te brengen, zodat je – door het eenvoudig wisselen van de condoom – hem voor meerdere personen kan gebruiken. De buttplug voelt ook met de condoom, nog steeds koud aan, dus de sub zal daar weinig van merken. De buttplug zelf ziet prachtig uit en is absoluut een mooi BDSM-sieraad.

In de praktijk

Het spreekt voor zich hoe je de plug kunt gebruiken. Ondanks het gladde materiaal, is het wel raadzaam glijmiddel te gebruiken (op water- of siliconenbasis) en misschien is het voor je sub ook handig, eerst met je vingers wat voorwerk te verrichten, zodat de buttplug goed ontvangen kan worden.

Door de buttplug in zijn kont, wordt het je sub onmogelijk gebruik te gaan zitten, maar ach, varkens horen gewoon knorrend rond te kruipen. Misschien kan hij gelijk de vloer een beetje schoon likken?

De krulstaart maakt het piggyspel, helemaal af. Masker over zijn kop en knorren maar!
Natuurlijk hoef je helemaal geen piggyplay te spelen voor deze buttplug, want zonder je sub als varken te behandelen, is deze anaalplug nog steeds heel mooi en goed te gebruiken. De tabs toelopende punt zorgt ervoor dat hij makkelijk naar binnen te brengen is. De elegante uitstraling maakt ongetwijfeld het dier in je los…

Waardering

Uiterlijk5 Mooie, elegante uitvoering
Gebruikersgemak5 Hoe eenvoudig kan het zijn…
Prijs/kwaliteit4 Absoluut waar voor je geld
Vaker gebruiken:Ja Dat weet ik wel zeker!
AanbevelenJa Het is absoluut een mooie buttplug, natuurlijk ook als een normale buttplug te gebruiken
Eindcijfer9

Van deze anaalplug werd ik direct blij. Mooi uitgevoerd en het pas perfect in het spel mijn sub als varken te gebruiken.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over buttplugs en anaalspel
Fantasie – Lelijk smerig varken

BDSMforyou lijn

Een reactie

  • Meesteres Moriah,
    wat een pracht exemplaar en qua prijs en kwaliteit zeker een aanrader. Ik denk dat menig subje deze krulstaart beeldig staat. met name het feit dat de plug van glas is en koud aanvoelt heeft zijn meerwaarde. Ik denk dat het mij ook een extra stimulans geeft tijdens het schoonmaken van Uw vloeren en dergelijke. Dank U wel voor de info. Met hartelijke groetjes van Mimmi

Geef een reactie