Hoofd harnas met mondspreider

Hoofd harnas met mondspreider
lijn bdsm

Hoofd harnas met mondspreider – Je bent niet meer dan een wandelde rioolput…

Algemeen Hoofd harnas met mondspreider

Als je vaker mijn blogs of reviews leest, weet je dat ik van vernedering houd. Ik hou ervan mijn sub te vernederen tot er niks meer van hem overblijft en hij zich niet meer voelt dan een stofje op de vloer. Niets, of nog beter, nog minder dan niets.
Als buitenstaanders horen wat ik allemaal tegen hem zeg, zullen ze er moeite mee hebben te geloven dat ik erg veel van mijn sub houd. Misschien kan ik hem alleen maar zo diep vernederen, juist omdat ik zoveel van hem hou.

Brok wegslikken

Zelfs mijn slavin, die regelmatig getuige is van zijn vernedering (en dus best wel wat gewend is), moet soms nog wel eens een brok wegslikken. Zij vindt het dan zielig voor 2Bees. Zij heeft er niet veel mee. Dat hoeft ook niet. Zij is goed voor andere dingen. In haar kan ik naalden steken en haar borsten en kut overgieten met kaarsvet. Dat hoef ik bij mijn sub niet te doen, hij zou niet weten hoe hard hij moest wegrennen. Maar van vernedering wordt hij als was in mijn handen. Als ik hem zo diep heb zitten, doet hij alles voor mij, dan is er niks meer over van zijn dominante karakter en eigenwijze gedrag. Dan is er alleen nog maar ‘nu’ en mijn stem waar hij naar moet luisteren.

En dit harnas kan mij prima helpen, om mijn sub zo diep te krijgen.

Mijn stem

Veel heb ik er niet voor nodig, vaak is mijn stem al genoeg om hem aan mijn voeten te krijgen, maar speeltjes kunnen wel een extra verdieping geven. Bijvoorbeeld dit hoofd harnas, met een mondspreider. Hoewel ik het meer een rioolput vind. Mondspreider klinkt nog liefelijk, rioolput een stuk minder. En het mooie van die put, je kunt zijn mond gewoon met de stop afsluiten als je hem zat bent. Fijn ook tegen het lekken.

Hoofd harnas met mondspreider

We hebben al eens eerder een ‘putjesdekselmasker’ besproken, maar met dat masker kan hij niets meer zien. Kunnen kijken kan soms handig zijn, maar soms juist weer niet. Met dit masker heeft hij nog steeds de vernedering van de putdeksel, maar kan hij nog steeds iets zien. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn, als hij een ontbijtje voor mij moet klaarmaken. Hoewel ik hem ook net zo makkelijk laat tobben met een geblindeerd masker. Maar er zijn momenten dat ik het juist leuk vind dat hij kan zien wat er op hem afkomt. Dit masker leent zich bijvoorbeeld perfect voor ‘forced deep throat’. Hij kan precies zien dat ik geen grapje maak over die pik die er aan komt en met een beetje geluk past die precies door het afvoerputje! En hij kan geen kant op. Met die masker kent zijn mond maar één stand: wijd open.

Hoofd harnas met mondspreider

Naast vernedering kent dit harnas nog een groot voordeel. Met deze mondknevel kan je sub niet meer praten! Niks geen ‘grappige’ opmerkingen meer, geen gezeur meer, niks! Hij kan alleen zijn mond wijd openhouden. Oh ja, en kwijlen. Maar gelukkig houd je dat goed tegen door de stop op de put te plaatsen. Die kwijl houdt hij maar lekker voor zichzelf! De stop mag er pas weer af, als ik er iets in wil stoppen.

Hoofd harnas met mondspreider

In de praktijk

Met deze mondknevel heb je volledige controle over de toegang van de mond van je sub. Hoe leuk is dat! Het harnas wordt geleverd in een plastic zakje. Dat is eigenlijk een beetje zonde, want dat doet afbreuk aan de kwaliteit van het harnas zelf. Het harnas ziet er goed, mooi en stevig uit.

Het is gemaakt van leer en de stop zit middels een ketting aan het masker verbonden. Het ziet er allemaal super vet uit en ik weet zeker dat dit masker nog heel vaak gebruikt gaat worden!!

Waardering Hoofd harnas met mondspreider

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Technische productinformatie

NaamHoofd harnas met mondspreider
MerkMaster Series
Gewicht348 gram
MateriaalLeer
EAN0848518013118
Kleurzwart
Prijs135,96 euro

Verkoopinformatie

Deze Hoofd harnas met mondspreider te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Productbespreking – Mond open BDSM Masker
BDSM termen en uitleg – Vernedering

Hoofd harnas met mondspreider
Hoofd harnas met mondspreider
BDSMforyou lijn

Geef een reactie