In hands of Mistress Moriah – Vernedering, laarzen en CBT

Blij verrast was  mijn Meesteres met haar nieuwe laarzen. Een cadeau van haar sub/cuck, mijn bro. Ze stuurde foto’s van haar nieuwe aanwinst en ik voelde direct een prikkeling door mij heen gaan. Wat staan die laarzen haar geweldig! Prachtig.

Humaliation, laarzen, mask & CBT

Wat een heerlijke laarzen!

Een paar dagen later was ik in de gelukkige omstandigheid dat ik weer bij Haar en mijn bro was. Toen we ’s avonds op de bank zaten vroeg ik terloops of ik de laarzen misschien even mocht zien. Dat mocht! Dus ik rende snel naar boven om de laarzen voor mijn Meesteres te halen. Eenmaal weer beneden trok ze de laarzen en. Wauw! En nog eens WAUW! Ik kon gewoon niet van de laarzen afblijven, dus bleef ik ze maar strelen. Tot ze het zat was. “Hou nu maar op met dat gewrijf”.
Uiteraard stopte ik direct. Ze ging nog even met haar lange rode nagels langs de binnenkant van mijn benen richting mijn kutje en stuurde me toen naar bed, met: “Je krijgt vijf poespunten” als “slaap lekker boodschap”.

Super fijn, want ik was ondertussen behoorlijk opgewonden geworden. Eenmaal in bed, zette ik mijn timer op 5 minuten, en drukte mijn vingers op mijn klit. Het duurde niet lang en ik kwam tot een heerlijk hoogtepunt en nog geen minuut later opnieuw! Ik haalde bijna drie orgasmes in die vijf minuten… Jammer genoeg werd de derde halverwege onderbroken door het alarm. Daarna viel ik in een diepe, heerlijke slaap.

You can download the movie (mov) (of mp4) In hands of Mistress Moriah” – Humaliation, boots, mask & CBT.

Voorbinddildo

De volgende dag deed ik allerlei klusjes in Haar huis. Na het avondeten gingen we nog even wat filmpjes maken van Haar en haar sub/cuck (2bees) voor de nieuwe activiteiten van mijn Meesteres. Ze gaf mij aanwijzingen hoe te filmen en wat te filmen. Ik bewoog mij in allerlei posities om de juiste shots te maken terwijl sub2bees Haar voorbinddildo moest pijpen en hij op een gegeven moment hard van achteren genomen werd. Waar ik trouwens zelf erg opgewonden van werd. Vooral toen Zij met Haar hakken over zijn lijf ging. Ik fantaseerde dat Zij dat bij mij deed maar ik wist dat we niet zo heel veel tijd hadden, gezien onze andere afspraken. De fantasie zorgde ervoor echter voor dat ik het enorm warm kreeg. Ik moest echter mijn kop erbij houden want ik wilde Haar natuurlijk niet teleurstellen.

De pik van sub2bees groeide in zijn kooitje en ik zag hoe de tralies knelden. Maar dat deerde Haar niet, Ze prikte gewoon met Haar hakken in zijn groeiende pik. Na dik een uur waren de shots klaar. Ze bekeek de shots en leek tevreden. “Ga maar even wat te drinken voor me halen”, zei Ze. Ik liep de trap af en toen ik in de keuken stond om drinken te pakken hoorde ik sub2bees keihard tot een hoogtepunt komen. Dat was voor mij direct het signaal dat ik naar boven kon komen om Haar drinken te brengen.

Kleed je maar even uit!

Ze zat inmiddels op de bondage tafel en sub2bees stond onder de douche. Ik gaf Haar het glas met drinken aan. Ze nam een paar slokken en zei: “Kleed jij je ook maar even uit, dan kun je hier op de grond komen liggen”. Ik verschoot van kleur, en dacht: “Oh jee zal ze mijn fantasie in mijn hoofd gelezen hebben?” Want Ze leest mijn hoofd, mijn lijf feilloos. Ik hoef vaak amper iets te zeggen.

Ik ging op de grond liggen en Ze gooide me een blinddoek toe. “Omdoen slet”. Ik deed uiteraard wat Ze zei. “Als hij om zit kun je dichterbij komen liggen!”. Ik schoof naar Haar toe en ik voelde ineens haar Hakken over mijn lichaam. De punten drukten heerlijk in mijn tieten, gevolgd door het krassen van haar hakken. Mijn kutje begon nog natter te worden dan dat het al was. “Draaien met je voeten naar mij toe!”. Het was even wat lastig maar uiteindelijk lukt het me. Ze ging met haar laarzen langs mijn dijbenen en ik voelde haar hakken priemen. Ineens drukte ze met de puntige neus van haar laars tegen mijn kletsnatte kut staan. “Vieze geile slet dat je bent, ik zie je kutje druipen”. Tegelijkertijd schopte ze tegen mijn kut.

In hands of Mistress Moriah - Vernedering, laarzen en CBT

Pijnlijk maar geil

Best pijnlijk maar ook heel geil. Ik voelde de punt van haar hak op mijn kutje drukken. Een heel bijzonder gevoel want ze zette er best veel kracht op. Ik wilde mijn onderlijf omhoog drukken. En ineens drukte ze de punt van haar hak zo mijn kutje in en neukte Ze me met Haar hak. Ik was zo enorm geil terwijl zij heen en weer bleef bewegen en zo dat ze haar hele hak in mijn kutje liet verdwijnen en zo de hele onderkant van haar laars op mijn kutje zette. Ik wist niet hoe ik het had.

“Je krijgt 30 seconden net zoals sub2bees dat net kreeg om tot een orgasme te komen. Lukt het je niet, dan heb je gewoon pech”. Ik had meer dan voldoende aan die paar seconde en ik kwam ruim binnen de tijd.

“Graag nu nog even je eigen kutsappen van mijn hak likken, kun je ze daarna verder schoonmaken”.

Slavin katinka

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn