Pijpen of afzuigen

Is pijpen een specifiek onderdeel van BDSM? Nee, niet specifiek, hoewel sommigen daar een andere mening over zullen hebben. Of het nou wel of geen wezenlijk onderdeel van BDSM is, je kunt het natuurlijk wel in het spel verwerken, bijvoorbeeld tijdens een Sissyparty, forced bi-ervaring of om je (mannelijke) dominant te plezieren. En het kan natuurlijk ook prima toegepast worden bij de strap-on, binnen een Femdombeleving.

Pijpen of afzuigen

Afzuigen

Pijpen of afzuigen is een man seksueel bevredigen met je mond. Het wordt ook wel afzuigen of fellatio (van het Latijnse woord fellatus, wat zuigen betekent) genoemd, maar ook hoor je regelmatig het Engelse woord blowjob voorbij komen. Overigens gaat het verder dan alleen zuigen, het is ook likken, zoenen en/of knabbelen.
Pijpen kan worden gebruikt om de penis stijf genoeg te krijgen voor penetratie maar je kunt er ook een man mee laten klaar komen.

Deepthroating

Een speciale vorm van pijpen is ‘Deep throating’. Hierbij neem je de volledige penis in je mond. Dit vereist wel de onderdrukking van de braakneiging (zeker als de penis redelijk van lengte is). Sommige mannen zijn in staat zichzelf te pijpen, dit wordt autofellatio genoemd.

Pijpen is niet zonder risico

Pijpen is niet zonder risico’s op een SOA, dus als je geen risico wil nemen, gebruik dan een condoom. Gelukkig zijn die in allerlei smaakjes te koop, dat scheelt weer de smaak van rubber in je mond.

Strap-on

In de eerste alinea haalde ik het al even aan, het pijpen van de strap-on. Dit kan een prima onderdeel vormen van vernedering, sissyfication of bijvoorbeeld tijdens het voorspel voor anal play.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Beffen of likken, wat is de juiste manier?
Strap-on of voorbinddildo. En wat is peggen?
Kun je iemand rimmen (anaal likken) zonder risico?
Het belang van de condoom, ook bij kinky seks!
Is het nou BDSM, fetisj, kinky of gewoon seks?
Wat is vanilla of vanillaseks?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn