Het incasseren van verschillende zweepslagen

Het daadwerkelijk ontvangen van de tikken van een zweep, het incasseren van zweepslagen. Ik heb van Meesteres Moriah al de nodige zweepslagen mogen ontvangen. En dat waren er in het begin van mijn slavin carrière een tiental per keer, waar ik nu hard om lachen, en dat zijn er in de loop van de tijd duizenden geweest. Soms meer dan duizend per keer. Ach, we zijn allang gestopt met tellen, want het gaat niet om “hoeveel”, het gaat om “genoeg”. Niet dat ik een masochist ben. Of misschien ben ik een halve masochist. Maar dat maakt ook niet uit. De zweepslagen dienen voor mij een doel, om uit mijn hoofd te komen, opgekropt verdriet of andere emoties er uit te laten komen. En vaak komen die van heel ver of gaan ver terug. We hebben allemaal een andere beleving, andere pijngrens, dus dit is voor niemand gelijk.

Het incasseren van zweepslagen

Soorten zwepen

Meesteres Moriah heeft heel veel zwepen. En al die verschillende zwepen, hebben namen en komen anders op je lijf terecht. Eerlijk gezegd ik ken al die namen niet, ik weet als ik zwepen klaar moet leggen, waar Meesteres Moriah blij van wordt. Als ik lekker chill, zonder al te veel gespring en getier, dan vind ik een flogger wel erg fijn. Alhoewel ze daar ook heel hard mee kan slaan. En dan vooral op mijn billen, zijkant is dat niet zo heel fijn.

Paddles

Nu wil dat niet zeggen dat ze altijd met een flogger begint, want ook een paddle kan mooi opwarmen. Ik zag trouwens dat er ook paddles zijn die elektro schokjes geven. In het zwepenrek waar de paddles hangen, zijn er heel wat verschillende. Ze heeft bijvoorbeeld ook een hartjes paddle. Als ze daarmee hard slaat op je borsten of kont dan heb je een hartje op je vel staan. Een paddle kletst lekker hard. En de impact kan ook heel groot zijn. Afhankelijk van de frequentie en de slagkracht.

Single tail

Ik wist eerst niet wat een single tail was, maar eigenlijk is het heel simpel, het is gewoon een eenstrengige zweep. Single tail zwepen maken een mooi geluid als ze op je lichaam komen. Ik vind dat zelf ook een mooi geluid, maar de impact is wel pijnlijk. Het geeft een mooie afdruk op je lijf. Ik kan daar erg van genieten als ik weer thuis ben na een sessie en ik krijg van Meesteres Moriah de foto’s na afloop. Fijn voor de nabeleving. In het begin had ik mooie paarse tot bijna zwarte afdrukken maar blijkbaar ben ik de loop der tijd gehard. Er is nu al snel nauwelijks meer iets te zien. Jammer, want ik vind het mooi en fijn als er marks zijn en dat ze lang blijven zitten.

Bull whip

En dan is er ook nog de bull whip. Daarmee heb ik inmiddels ook kennisgemaakt. Het gevoel hierbij laat zich wat lastig omschrijven. Het is gevoelig, pijnlijk maar door de ritmische slagen ben je in een soort van andere wereld, je hoort het geruis van de zweep. En je draait zo nu en dan een rondje. Ik vind het fijn om met mijn rug naar Meesteres Moriah te staan, niet omdat ik haar niet wil zien, integendeel. Maar dan zie ik de slagen niet aankomen en dat is nou net wat deze zweepslagen bijzonder maakt. Als je het niet ziet, ga je mee in het ritme van de slagen van Meesteres Moriah. Echt een bijzonder gevoel. Met uiteraard mooie marks.

Nog veel meer

En zo zijn er nog veel meer slagmaterialen. Meesteres Moriah heeft ook de nodige houten slagmaterialen, zowel in paddle vorm als in canes. In de loop ter tijd heb ik ook wel eens wat slagmaterialen mee genomen voor Meesteres Moriah. Zo ook een zweepje, die ik ooit gekocht had bij een party waarbij ze erotische artikelen verkochten. Dit zweepje was meer om te teasen volgens de consulente. Nou ik heb het geweten. Meesteres Moriah kreeg deze zweep in handen en ik dacht: “Makkie”. Nou nee dus. Wat een pijn, wat een striemen. Maar het maakte Meesteres Moriah blij en daar doe ik het voor. Haar glimlach.

Ze weet bij mij, al vanaf het begin, wanneer ik op het punt sta te breken. Zij weet wanneer ik genoeg heb gehad. Dat wil niet zeggen dat het dan afgelopen is, want daarna gooit ze rustig nog wat kaarsvet van huishoudkaarsen over mijn toch al rode billen of borsten. Ook daar word zij blij van. En als ik dan die avond in mijn bed lig, dan val ik helemaal rozig in slaap.  

slavin anne
Trotse slavin van Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van slavin anne
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn