Lak Jarretelkorset zonder cups

Lak Jarretelkorset zonder cups
lijn bdsm

Het oog wil ook wat, dat geldt zelfs voor dat ranzige varken van mij. Het is dan weliswaar een varken, maar dan hoeft hij er nog niet ranzig bij te lopen. Ik moet er immers wel de hele tijd naar kijken en ik kijk graag naar een mooie outfit (zo wordt het nog wat). Dus vandaar dat mijn sub een andere outfit kreeg. Dit keer een prachtig laklederen jarretelkorset met jarretelgordels, zodat hij er spannende kousen onder kan dragen. Ik heb bewust gekozen voor een korset dat zijn tepels vrij laat. Smile. Hij houdt niet van nipple play, ik wel.

Geslaagde keuze

Zodra hij het jarretelkorset heeft aangedaan zie ik direct dat het een geslaagde keuze is. Hoewel het eigenlijk een dameskorset is, staat het ‘m fantastisch, vind ik zelf. Met dit korset wordt ieder ranzig varken omgetoverd in een geile slet. I love it. Natuurlijk is dit korset ook heel goed geschikt voor de dames. Ik denk dat mijn slavin met jaloerse ogen naar haar subbroer zal kijken. Hier zag ze zichzelf vast ook in lopen. Echter op het moment dat mijn sub dit voor het eerst aankrijgt, is ze er niet bij, maar die jaloerse blikken zullen in de toekomst nog wel komen.

Het korset is verkrijgbaar in de maten: Small, Medium, Large, XL en XXL. Ik heb gekozen voor de maat XL. Deze past hem net, maar een XXL had waarschijnlijk ook prima gekund. Mijn varkentje is nou eenmaal geen mager speenvarken. Hoewel hij wel zo kan krijsen.

Lak Jarretelkorset zonder cups

Levering

Het korset wordt geleverd in een kartonnen doos met fraaie afbeeldingen. Het korset heeft open cups, een lange rits en verstelbare jarretels. In de nek vind je een rijgveter, net als op de rug. Met de rijgveter op de rug kun je het korset precies op maat krijgen zodat hij mooi, strak om de body zit.

Het korset is gemaakt van polyurethaan, polyester en ziet er prachtig glanzend uit. Het voordeel op latex: je hoeft hem niet in te smeren om hem te laten glazen. Hij glanst prachtig van zichzelf.

Ik merk één klein nadeel aan het korset, wat gelukkig op een eenvoudige manier opgelost kan worden. In de nek zit een vetersluiting, maar de uiteinden van de veter zijn eigenlijk iets te breed én te zacht om goed door de gaatjes te rijgen. Dat is dus een behoorlijk gepriegel (waar ik geen geduld voor heb). Een eenvoudige snelle oplossing zou kunnen zijn om een lange schoenveter te gebruiken. Natuurlijk kun je ook de twee uiteinden bewerken, zodat ze wat harder worden en daardoor makkelijker door de gaatjes gehaald kunnen worden.

Lak Jarretelkorset zonder cups

Parmantig

Voor we aan de slag gaan zie ik mijn sub parmantig voor de spiegel staan. Blijkbaar is hij er zelf ook mee in zijn nopjes. Dat is mooi meegenomen, want het is zeker geen vereiste. Als ik het mooi vind, dan is de rest volstrekt onbelangrijk. Maar blijkbaar vindt hij het zelf ook mooi en voelt hij zich er sexy is, want hij probeert direct verschillende looks uit: met hoge laarzen, met pumps, met kousen, zonder kousen, et cetera.


Als je sub het korset vies heeft gemaakt, dan kun je het met een handwas weer reinigen. De pasvorm van dit korset is nauwsluitend. Het broekje (zie foto) en de kousen worden niet meegeleverd.

Waardering

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Technische productinformatie

NaamLak Jarretelkorset zonder cups
MerkBlack Level lak kleding
Gewicht412 gram
MateriaalPolyurethaan, polyester
EAN4024144340194 (S) – 4024144340200 (M) – 4024144340217 (L) – 4024144340224 (XL) – 4024144340231 (XXL)
Kleurzwart
Prijs82,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Hoofd harnas met mondspreider
Mond open BDSM Masker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

Lak Jarretelkorset zonder cups
BDSMforyou lijn