De koffiedate van Sissy Ineke

Er verstreek een week voordat mijn vrouw en Meesteres Moriah met elkaar op koffiedate gingen. Ik reed mijn vrouw naar de plek waar zij hadden afgesproken. Toen ik de auto parkeerde kreeg ik een appje van Meesteres Moriah, met de volgende woorden: “Ga jij maar eens even op zoek naar een mooie rode lippenstift. Laat je voorlichten in de winkel, en stuur foto’s van je rode lippen. Pas als ik zeg dat het de juiste lippenstift is, dan mag je deze aanschaffen”. “Oef spannend’, dacht ik. Mijn vrouw wist er inmiddels van, wat Meesteres Moriah van plan was. Want zij hebben in de tussentijd veel whatsapp contact gehad. Waarbij ik mijn vrouw regelmatig heel hard hoorde lachen.

Aan de ene kant vond ik het mooi dat zij samen, in ieder geval online een goede klik hadden. Aan de andere kant, vond ik het soms wel iets van vernederend. Alsof ze mij aan het uitlachen waren. Maar ja, dit was wel de mooiste oplossing. Mijn triggers moest ik maar even negeren want hoe mooi zou het zijn als ik volleerde sissy kon zijn. Dat mijn wensen zouden uitkomen.

Sissy Ineke

Terras

Mijn vrouw was inmiddels, nadat zij mij succes had gewenst, naar het terras gelopen waar Meesteres Moriah al aan een tafeltje zat. Ik zag hun uitbundige begroeting en zag dat het live ook okay was. Ik slaakte een zucht van verlichting. Want nu kan voor mij een hele nieuwe wereld opengaan. Met toestemming van mijn vrouw. Wat een wereldwijf heb ik toch. Ik startte de auto en reed naar het winkelgebied. Op zoek naar een winkel waar ze make up verkochten maar mij ook goed konden voorlichten. Gelukkig is dit tegenwoordig eenvoudig te zoeken via Google maps. En ja ik wist naar welke winkel ik toe moest! Ik parkeerde de auto, zuchtte wederom diep. Ik stapte uit en liep naar de winkel toe.

Rode lippenstift

Toen ik naar binnenliep kwam er direct een dame op mij af. “Kan ik u helpen, meneer”, vroeg ze. Ik stamelde wat en zei “Ja graag, ik ben op zoek naar een rode lippenstift”. Ondertussen keek ik naar alle make up en zag meerdere kleuren rood, althans voor mijn gevoel. Ze pakte een aantal lippenstiften, en liet ze aan mij zien. Ik verschoot van kleur en zei “Ik moet ze even proberen”. “op uw hand?” vroeg de verkoopster. “Euh nou, euh, nou het is voor mijzelf”, stamelde ik. De verkoopster keek mij aan met een grote glimlach en zei “Oh, ja dat kan ook natuurlijk. Ik pak even een paar testers, en wat tissues. Dan gaan we zo proberen”.

Ze pakte een aantal test lippenstiften en een doosje tissues. En gebaarde mij dat ik moest gaan zitten aan de tafel die bestemd was om op te maken. Ik ging zitten. De verkoopster pakte de eerste lippenstift en stiftte mijn lippen. “Wat vind je daarvan” vroeg ze. Ze was me inmiddels gaan tutoyeren. Ze gaf me de spiegel en ik keek.

Mooie kleur!

Wow wat een mooie kleur. Maar zou Meesteres Moriah deze mooi vinden. Ik maakte een selfie en stuurde deze naar Meesteres Moriah. Nu maar hopen dat ze snel reageerde. Dat deed ze gelukkig. “Nee, Irene. Deze kleur is teveel richting roze. Ik wil dat je een echte dieprode kleur kiest en goed gepigmenteerd”. Ik keek naar de verkoopster en zei “Deze kleur is te roze, ik moet een dieprode kleur hebben en iets van gepigmenteerd”. De verkoopster keek even naar de testers. “O ik zie het al, dan raad ik je een Pupa lippenstift aan, die zijn goed gepigmenteerd. En deze kleur moet je vast hebben”.

Ondertussen had ik de andere lippenstift er af gehaald met de tissues. De verkoopster pakte de dieprode lippenstift en stiftte mijn lippen. Ze hield me een spiegel voor en ik keek. Wow, deze was wel heel mooi. Ik maakte een selfie en stuurde deze naar Meesteres Moriah. Haar reactie terug was dat deze lippenstift super was. En ze sommeerde mij om de lippenstift te kopen en direct terug te komen naar het terras zodat ik bij hen aan kon schuiven voor een kopje koffie. Ik rekende de lippenstift af, en bedankte de verkoopster hartelijk. Ze wenste me veel plezier met een grote glimlach.

Met rode lippen naar het terras

Ik liep terug naar mijn auto, en kreeg een berichtje van Meesteres Moriah “doe je de lippenstift direct even op”. Oef echt? Jeetje dat vond ik best wel even een dingetje. Ik appte terug “Ja Meesteres, tot zo”. Ik stiftte mijn lippen en ik reed terug naar het terras waar mijn vrouw en Meesteres Moriah koffie zaten te drinken. Eenmaal daar liep ik naar ze toe en hoorde ze druk praten en lachen. Op de tafel zag ik een boek liggen, waarop een spannende afbeelding stond. Ik begroette beide dames. Ze keken allebei op en ik zag bij allebei een glimlach. “Ben je geslaagd, schatje” zei mijn vrouw. Ik knikte. “Keurig hoor Irene” zei Meesteres Moriah. “Bestel bij de bar, maar even nog een kopje koffie voor ons, en je mag zelf ook een kopje”.

Met knikkende knieën liep ik naar de bar en bestelde drie kopjes koffie. De ober gaf aan dat hij de kopjes koffie wel kwam brengen. Ik liep terug over het drukke terras, naar de dames toe. Ik mocht gaan zitten en mijn oog viel nogmaals op het boek.  Mijn vrouw vertelde dat Meesteres Moriah een boek had geschreven in het begin van het ontdekken van haar dominantie. Een boek waarin fantasieën stonden maar ook de ontdekkingstocht van haar als Femdom Meesteres in de BDSM wereld. Ik keek Meesteres Moriah aan met grote ogen. Want ik wou dat boek zeker lezen. “Ik stuur je wel even een linkje“, Irene.

Pik opsluiten

Terwijl we onze koffie opdronken, gaf mijn vrouw aan dat het ok was dat ik met Meesteres Moriah zou afspreken. Uiteraard hadden zij dat samen besproken. “Heb je je CB meegenomen, zoals ik had gevraagd?” vroeg Meesteres Moriah. En ja dat had ik. Ze sommeerde mij om naar het toilet te gaan, en mijn pik in de CB te wurmen. Bij haar vraag voelde ik toch stiekem mijn pik wat groeien. Ik liep weer het overvolle terras over, om naar het toilet te gaan. En daar haalde ik de CB uit mijn broekzak, en ik probeerde mijn pik er in te stoppen.

Wat een gepriegel zeg, met dat slotje. Maar uiteindelijk lukte het. De twee sleuteltjes stopte ik in mijn broekzak. En nadat ik klaar was liep ik weer terug en ja weer over dat volle terras met mijn rode lippenstift op. Ik zag beide dames weer glimlachen. “Zo, zit dat kleine pikkie van je opgesloten?”, zei Meesteres Moriah. Waarbij mijn vrouw moest lachen. Ik gaf aan dat mijn pik erin zat. “Ok dan ontvang ik nu graag beide sleutels” gaf Meesteres Moriah aan.

Lever de sleutels maar in!

Ik keek verbaasd naar mijn vrouw. Wou ze mijn pik niet meer gebruiken? Gaan we niet meer neuken? Ik zei het niet hardop maar dacht het wel. Mijn vrouw knikte en zei “Ja hoor, lever beide sleutels maar in. Ik heb genoeg aan mijn subs”. Ik gaf beide sleutels aan Meesteres Moriah. “Dank je Irene, morgen stuur ik je een datum voor de sissytraining”, zei Meesteres Moriah. Mijn vrouw stond op, Meesteres Moriah ook. Ze gaven elkaar een knuffel. We houden contact. Tot gauw Irene, zei Meesteres Moriah en ik bedankt haar hartelijk.

En weg was Meesteres Moriah, ik keek haar na. Ze liep naar haar auto waar een man uitstapte om haar in de auto te laten instappen. Jeetje spannend hoor. Ik kan niet wachten. Ik pakte de hand van mijn vrouw, en samen liepen we naar de auto. In de auto kuste ik haar en bedankte haar voor haar liefde.

Het avontuur gaat nu écht beginnen!

Sissy Ineke

Meer informatie

Blogs van sissy Ineke
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn