Leren bondage riem

Leren bondage riem
lijn bdsm

Laat je lekker boeien, overal waar je maar wilt

Algemeen

Toen ik de riem binnenkreeg was ik eerst een beetje teleurgesteld, was dit alles? De riem is gemaakt van leer en ziet eruit als een gewone riem, alleen dan met wat extra ringen om je slaaf, slavin of sub mee vast te zetten. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren en in verschillende standjes… en naarmate mijn fantasie ging groeien, begon ik de riem steeds leuker te vinden.

Clubbezoek

De riem was binnen gekomen, vlak voor een avondje uit met mijn sub en slavin. Het was warm in de club en de aanwezigen vermaakten zich prima. Mijn twee varkentjes, zoals ik ze regelmatig noem, waren nog behoorlijk aan het stuiteren en zetten elkaar aan tot kattenkwaad. Meestal laat ik ze even uit razen.

Mijn slavin liep in een kort rokje met bijbehorende hoge slettenlaarzen en mijn sub droeg alleen een spijkerbroek en sneakers. Ze probeerden mij uit te dagen en tot op een bepaalde hoogte vind ik dat goed maar op een gegeven moment beginnen dan toch mijn handen te jeuken. Ik pakte de nieuwe bondageriem en riep de relschoppertjes bij me. Ze weten wanneer het menens is, dus binnen drie tellen stonden zowel mijn sub als mijn slavin voor mijn neus.

“Broek uit!” beval ik mijn sub. Hij stribbelde een klein beetje tegen, maar uiteindelijk stond hij toch op alleen nog zijn sneakertjes voor me. Snel bond ik de bondageriem om zijn middel. Mijn slavin stond te grinniken. Zij wist duidelijk nog niet wat ik van plan was. Ik pakte haar aan haar lange haren en vroeg of ze het grappig vond. “Trek jij ook maar je korset en rokje uit!” Eenmaal naakt voor me, maakte ik haar handboeien ook vast aan de bondage riem om mijn sub zijn body. Maar dan aan de achterkant, via de voorkant. Dus mijn slavin stond daar met haar armen om de heupen van mijn sub.

Leren bondage riem

Ik weet dat ze dat allebei niet zo leuk vinden en dan moet ik er juist om lachen. Die gezichten! Heerlijk! Allebei aan het kronkelen om vooral niet elkaar aan te raken. En dan die blikken, zo van ‘Help!’. Ik heb ze de hele avond zo rond laten lopen en staan. Ik heb een heerlijke en vooral hilarische avond gehad.

Variatie

Je kunt met de bondageriem diverse kanten op, alhoewel ik mij wel afvraag hoe vaak ik deze riem ga gebruiken omdat ik met boeien op de rug hetzelfde kan bereiken. Je kunt echter de riem wel op verschillende manieren gebruiken, zodat je je sub in diverse standjes kunt vast zetten. Of laten liggen.

De riem

De riem is gemaakt van leer en heeft metalen D-ringen om hand-of voetboeien aan vast te maken. De riem is mooi afgewerkt en ziet er robuust uit. Echt een riem om lang van te kunnen genieten.

Leren bondage riem

In de praktijk

Met een beetje fantasie kun je best wat met de riem, en zou het best een aanvulling op je BDSM spullen kunnen zijn. Zeker gezien als je van bondage houdt en ook de touwtjes in handen wil hebben. Letterlijk en figuurlijk.

Waardering leren bondage riem

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak4
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7

De riem kan op diverse momenten gebruikt worden, binnen en buiten. Ook als je aan de wandel gaat met je slaaf.

Technische productinformatie

NaamPunkstijl Bondageriem
MerkStrict Leather
Gewicht266 gram
MateriaalLeer
EAN0811847015641
KleurZwart
Prijs99,95 euro
Leren bondage riem
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Bondage

BDSMforyou lijn

Geef een reactie