Terug van weggeweest! Boek nu je ultieme FEMDOM beleving bij Meesteres Moriah

Tien jaar ben ik (Meesteres Moriah) – om diverse redenen – weggeweest uit het commerciële circuit. Het afscheid van destijds, was geen afscheid van de BDSM, zeer zeker niet. In de afgelopen tien jaar heb ik mijzelf verder ontplooid als enthousiaste Femdom Meesteres, maar dan uitsluitend in privékring. Daarnaast ben ik Femdom blijven uitdragen. Hier op mijn site BDSMforyou, maar ook via mijn andere website www.femdom-lifestyle.nl. Femdom is mijn leven, ik zou niet zonder kunnen. Femdom is geen hobby, wat je zo nu en dan even oppakt. Femdom is een lifestyle. In ieder geval Míjn lifestyle. En misschien ook wel die van jou…

Meesteres Moriah

Gemis & kriebels

Na een kleine tien jaar begon het weer te kriebelen. Ik miste de workshops, ik miste de uitdaging van het spelen met onbekende subs, ik miste hun angstzweet, de overgave in hun ogen en het ontdekken van hun (vaak nog onbekende) energie. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga weer het commerciële circuit in, ik ga weer sessies geven, met meer FEMDOM energie dan ooit daarvoor!

Als jij wilt proeven van de ware FEMDOM door een ervaren Femdom Meesteres, dan zit je bij mij goed. Surf gerust naar mijn website en ontdek welke mogelijkheden er op jou liggen te wachten. Ik kan je verzekeren dat de belevingen intens zijn en in geen verhouding staan, met wat je ooit hebt mee gemaakt. Ik kruip in je hoofd, ik kruip onder je huid en ik zal exact de juiste knoppen vinden. Je gaat ervaren dat Femdom zoveel meer is dan een sexy outfit en een kinky zweep.

Balans in je leven

Als jij op zoek bent naar balans in je leven, de ultieme Femdombeleving wilt proeven en als jij het aandurft een ervaren Meesteres te dienen en je lichaam beschikbaar te stellen voor Haar vermaak… neem gerust contact met me op. Maar lees je vooraf goed in op de site, wat je kunt verwachten.

Ik geniet van jouw overgave, jouw lijden, jouw gekerm en gekreun. Het prikkelt mijn creativiteit, het geeft mij nieuwe energie en het kietelt mijn sadisme… Mijn Dominantie is aangeboren, mijn sadisme liefdevol omarmd en mijn empathisch vermogen sterk ontwikkeld. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik heel goed kan aanvoelen wat je nodig hebt, waar je verlangens liggen en hoe ik je jezelf kan laten ontstijgen. Hoewel sommige dingen tijd nodig hebben en kans moeten krijgen om tot bloei te komen. Mijn zweep is immers geen toverstaf.

Prachtige locatie

Na het bekijken van diverse locaties, ben ik uiteindelijk (terug) beland in DOMA SM Suite, back to the roots. De ruimte ademt Femdom, nostalgie en er hangt een heerlijke inspirerende sfeer. Geen enkele andere ruimte in Nederland, kan aan deze ruimte tippen. DOMA SM Suite heeft niveau, klasse en ongekende mogelijkheden. En dat sluit naadloos aan bij mijn Femdombeleving.

Maak je borst maar nat, want IK BEN TERUG! (hoewel ik eigenlijk nooit écht weg ben geweest…)
MeesteresMoriah.nl

Meesteres Moriah
BDSMforyou lijn