Opblaasbare latex gag

Er zijn momenten dat mijn sub zijn mond niet kan houden. Dan vliegen de (in zijn ogen) gevatte opmerkingen je om de oren. Soms is dat best grappig (geeft extra reden om te meppen) maar er zijn momenten dat ik totaal geen zin heb in dat getetter aan mijn oren. Gelukkig hebben ze daar gags voor uitgevonden. Ik heb ze hier inmiddels in allerlei soorten, maten en materialen. Van siliconen hondenbotje tot plastic ballen en alles wat er tussen zit. En nu dus ook een opblaasbare latex gag.

Opblaasbare latex gag

Want een opblaasbare latex gag , had ik nog niet. Dat leek me wel wat, want met sommige gags hoor ik hem nog steeds mompelen, maar als zijn mond volledig gevuld is, dan wordt dat toch behoorlijk lastig. En met deze latex gag kán ik zijn mond vullen, tot zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes gevuld zijn. Probeer er dan nog maar eens geluid uit te krijgen.

Onwenselijk groot!

Deze opblaasbare latex gag is gemaakt van latex en kan behoorlijk (zeg gerust onwenselijk) groot worden opgepompt. Goed je sub in de gaten houden dus als je begint te pompen. Het is immers alleen de bedoeling dat zijn mond vol komt te zitten, en niet dat je zijn hoofd opblaast. Gelukkig heeft de gag een ontluchtingsventiel, dus als je hem te ver oppompt, kun je hem eenvoudig (en snel) weer laten leeglopen.

Levering

De vlindervormige gag wordt geleverd in een kartonnen doosje. In het doosje zit een plastic beschermzakje waar de gag in zit. Aan de gag bevindt zich een slangetje en een handpomp (met ontluchtingsventiel). De gag laat zich eenvoudig oppompen en kan behoorlijk groot worden.

De kans is groot dat de sub even moet wennen aan de smaak van rubber, want latex is nou eenmaal niet smaakloos. Natuurlijk moet hij daar vooral niet over zeuren.

Het voordeel van deze latex gag is de platte buitenkant. Juist omdat deze plat is, kun je hem prima onder een masker gebruiken. Blijf dan wel extra goed op je sub letten, want als je zijn gezicht (ogen) niet kunt zien, is het wellicht wat lastiger lezen of alles goed gaat. Doe dat dus zeker niet de eerste keer als je deze gag gaat gebruiken, maar probeer de eerst de gag een paar keer uit zonder andere gezichtsbedekkingen.

Ontdek met elkaar hoever je kunt gaan! Super spannend!

Waardering

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Technische productinformatie

NaamOpblaasbare latex gag
MerkThe Latex Collection
Gewicht148 gram
Materiaallatex
EAN4024144343409
Kleurzwart
Prijs67,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Zo houd je latex mooi
Meer BDSM productbesprekingen
Hoofd harnas met mondspreider
Mond open BDSM Masker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn