Pink Lady – Touch Fleshlight Toy

lijn bdsm

Er zijn van die momenten dat ook een sub wel eens mag genieten. De momenten zijn zeldzaam, maar toch. Aangezien ik er zelf niet aan moet denken om iets facilitairs te doen richting mijn sub, ben ik genoodzaakt er iets op te verzinnen. Op een dag kwam ik deze Pink Lady tegen, dat leek me wel wat. Als hij dan een verwenmomentje heeft verdiend, dan kan zijn pik even ontsnappen uit zijn kooi en mag hij hem stoppen in deze vibrerende fleshlight siliconen vagina. Eigenlijk veel te luxe voor dat varkentje van mij, maar het is dan ook voor die zeldzame momenten dat hij ook eens mag genieten. En geloof mij, die momenten zijn schaars. Heel schaars.

Pink Lady

De Pink Lady wordt geleverd in een kartonnen doos. In de doos tref ik de Roze Dame aan, drie bullet vibrators (mét drie kleine cel batterijen per vibrator) en een zakje glijmiddel voor (hooguit) eenmalig gebruik. Daar ben je natuurlijk zo doorheen, dus is het handig om bij de bestelling direct een grote pot glijmiddel (op waterbasis) aan te schaffen. Zeker als je dit apparaat voor jezelf wilt gaan gebruiken, wil je natuurlijk niet misgrijpen.

Heerlijk zacht!

Als ik eenmaal de siliconen vagina in mijn handen houd, dan valt direct op hoe heerlijk zacht het aanvoelt. Als ik mijn ogen dichtdoe lijkt het alsof ik de schaamlippen van een vrouw streel. Hoewel… hier kunnen de schaamlippen van mijn slavin ook niet tegenop. Het voelt heel realistisch en ik kan me voorstellen dat dit een zeer aangenaam gevoel geeft.
De Fleshlight heeft een strakke opening maar wordt breder als je dieper naar binnen gaat. Halverwege is er een mogelijkheid om aan de buitenzijde de drie bullet vibrators te stoppen. Hierdoor is de vibratie aan alle kanten goed voelbaar. De sleeve is van binnen bedekt met nopjes die de pik optimaal stimuleren.

De koker is redelijk discreet op te bergen, aangezien hij de looks heeft van een grote zaklantaarn. Het valt dus niet direct op dat er een kunstvagina op je nachtkastje staat, als iemand onverwachts je slaapkamer binnenkomt.

Even in het warme water

De handleiding laat weten dat het wordt aangeraden om de sleeve voor gebruik even in het warme water te leggen tot hij op een aangename temperatuur is gekomen. Vervolgens kun je de bullets op vibreren zetten en de sleeve terug stoppen in de koker. Nu kun je ultiem genieten van deze vibrerende vagina! Dit doet een vrouw niet na! Het is een sensatie op zich. Eigenlijk veel te lekker voor dat varkentje van mij.

Let op de hygiëne

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om de Fleshlight na gebruik goed te reinigen met een goede toycleaner. Dat is niet alleen belangrijk voor het behoud van je apparaat maar natuurlijk ook voor de hygiëne. Je wilt er immers geen nare dingen aan overhouden. Goed reinigen dus na gebruik!

Waardering

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit3
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

Het gebruik van de Pink Lady spreekt voor zich. Je kunt er niet zoveel aan fout doen. Persoonlijk vind ik hem wat pittig in de prijs, maar als ik kijk naar de kwaliteit van de siliconen maakt dat veel goed. Ik raad je aan om bij de aanschaf direct een goede toycleaner en glijmiddel op waterbasis te bestellen.

Na verloop van de tijd (en gebruik) kan de Pink Lady een klein beetje van zijn zachtheid verliezen. Je kunt dit voorkomen door gebruik te maken van “Fleshlight Renewing Powder” (7,95 euro). Op die manier behoudt het apparaat zoveel mogelijk de oorspronkelijke zachtheid.

Technische productinformatie

NaamPink Lady – Touch
MerkFleshlight
Gewicht847 gram
Materiaalsiliconen
EAN0810476017347
KleurDonkergroen en roze
Prijs82,95 euro

Verkoopinformatie

De Pink Lady – Touch is te koop bij Easytoys.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Automatische Masturbator

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn