Productbespreking – Leren kuisheidsgordel

Productbespreking - Leren kuisheidsgordel
lijn bdsm

Leren kuisheidsgordel – Om alles netjes in op te bergen! Met vier hangsloten!

Algemene informatie Leren kuisheidsgordel

Ik hou van de controle over de kuisheid van mijn sub. Het liefst iedere dag, maar dat laat zijn beroep niet toe. Dus beheer ik zijn kuisheid op de momenten dat het wel kan. In de weekenden bijvoorbeeld, op feestjes en vakantiedagen.
Wanneer ik deze leren gordel zie, weet ik direct dat ik de kuisheid van mijn sub achter deze vier sloten wil bewaren. Je leest het goed, achter maar liefst vier sloten!

Op vrijdagavond is het raak. Mijn sub komt nietsvermoedend thuis van een lange werkdag. Aan de glimlach op mijn gezicht ziet hij dat ik iets in mijn schild voer. Hij is niet gek. Ik wijs naar een plek vlak voor mij op de grond. Hij weet wat dit betekent en hij knielt netjes voor mij neer. Achter mijn rug vandaan haal ik de gordel tevoorschijn en met mijn aller zoetste stem zeg ik hem dat hij deze mag aantrekken voor mij. Tot maandagochtend beheer ik zijn pik. De vier sleutels bungelen al aan een ketting rond mijn nek…

Productbespreking - Leren kuisheidsgordelProductbespreking - Leren kuisheidsgordelProductbespreking - Leren kuisheidsgordel

De slip zit hem prima. Hij staat niet alleen stoer maar ook nog eens waanzinnig sexy. Deze slip is mooi en stevig afgewerkt met oog voor detail. Zelfs de bijgeleverde sloten zien er mooi uit. Door deze sloten is het hem onmogelijk nog in de buurt van zijn pik te komen. Zelfs als hij moet plassen zal hij dat heel lief aan mij moeten vragen. Dit wordt een leuk weekend, absoluut voor herhaling vatbaar.

De gordel is met de verstelbare riemen goed op maat te krijgen. De gordel heeft extra banden om de benen, ook wel Jockstrap genoemd. Dat staat echt heel gaaf. Het is alleen een beetje jammer dat de achterste band met een knikje zit. We hebben van alles geprobeerd, maar dit knikje krijg je er niet uit en heeft te maken met hoe het riempje aan de gordel is bevestigd. Als je de gordel lang draagt, kan dit een beetje gaan irriteren.

Productbespreking - Leren kuisheidsgordelProductbespreking - Leren kuisheidsgordel

In de praktijk

De kuisheidsgordel wordt geleverd in een mooie kartonnen verpakking. In het doosje zit: de leren slip, een riem en vier verschillende sloten. Met elkaar vormt het een mooi geheel.
De sloten worden gevestigd aan de voorzijde, de achterzijde en één aan ieder been. Op die manier zit de sub goed op slot en heeft hij voor alle handelingen jou nodig. Met deze kuisheidsgordel maak je hem volledig van jou afhankelijk. En dat is leuk. Erg leuk.

Al eerder heb ik producten van Zado besproken en het valt me steeds op hoe netjes zij de producten afwerken. Het is gewoon altijd ‘af’, tot en met de verpakking is er aandacht besteed aan het product. En dat valt me nu ook weer op aan deze kuisheidsgordel.

Eventueel vervanging van de sloten

De kuisheidsgordel wordt geleverd met vier sloten. Deze sloten hebben ieder drie sleuteltjes welke onderling niet uitwisselbaar zijn. Als je dat vervelend vindt, kun je bij de bouwmarkt setjes kopen van vier sloten die alle vier dezelfde sleutel hebben. Op die manier kun je met één sleutel alle vier de sloten bedienen. Dat kan handig zijn. De sloten die je erbij hebt gekregen kun je vast wel weer ergens anders voor gebruiken, want ze zien er mooi en stoer uit.

Meesteres Moriah
Productbespreking - Leren kuisheidsgordelProductbespreking - Leren kuisheidsgordel

Waardering Leren kuisheidsgordel

Uiterlijk5 Mooi afgewerkt
Gebruikersgemak4
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

De kuisheidsgordel is mooi uitgevoerd en staat echt heel gaaf.

Technische productinformatie

NaamLeren kuisheidsgordel
MerkZado
Gewicht990 gram
MateriaalMetaal en leer
EAN4024144351336 (S/M) 4024144351343 (L/XL)
Kleurzwart
Prijs139,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – CBT (Cock and Ball Torture)

BDSMforyou lijn

Geef een reactie