Productbespreking – Wandvibrator met opzetstukken

Productbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken
lijn bdsm

Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken – Omdat er ook beloond mag worden…

Algemeen Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken

BDSM bestaat niet alleen uit pijnprikkels, vernedering of straffen. Als ik mijn sub alleen maar dat soort dingen zou geven, zou ik niet zo’n goede en liefdevolle relatie hebben en zou hij waarschijnlijk al lang zijn weg gerend. Het gaat juist om het evenwicht, de juiste balans tussen straffen en belonen. Of de liefdevolle aandacht na het toebrengen van heftige pijn. Zijn hoofd laten rusten op mijn schoot, terwijl ik zacht zijn haar streel. Kijkend naar de rode striemen op zijn lichaam, als bewijs van zijn overgave aan mij. Of misschien nog wel belangrijk, zijn zichtbare acceptatie van mijn volledige zijn. In al mijn facetten. De goede en de slechte. Als je al kan spreken van goed of slecht.

Zonder balans en zonder liefdevolle beloning is BDSM slechts mishandeling. Maar juist in combinatie met elkaar, kan BDSM die verdieping in je relatie geven waardoor je relatie nog sterker wordt dan hij misschien al was.

Ik ben een geboren sadist, ik hou van het geven van pijn. Ik word daar blij van, ik haal er mijn energie uit maar het brengt mij vooral in balans. Ik word er namelijk ook liever van. Klinkt misschien gek, maar juist als ik mijn sub heb laten lijden, heb ik enorme behoefte hem daarna zo liefdevol mogelijk te troosten. Als ik niet zou kunnen of mogen toegeven aan mijn ‘duistere kant’, zou ik nooit zoveel ruimte kunnen geven aan mijn zachte en liefdevolle kant. Alles zou een beetje afvlakken tot een monotoon geheel.

Tijd voor verwennerijen dus! En daarom schafte ik deze Magic Wandvibrator aan, mét speciale opzetstukken voor mijn sub. Ik heb speciaal voor deze Magic Wandvibrator gekozen omdat ik daar zelf al goede ervaringen mee heb en voor dit apparaat diverse opzetstukken te koop zijn, die de vibrator ook leuk maken voor mijn partner, zodat de wandvibrator ineens voor beiden interessant wordt.

Nietsvermoedend lag mijn sub in bed toen ik de staaf pakte. Hij dacht dat het een moment voor mij zou worden en had geen idee dat hij die avond verwend zou worden… Zelfs toen ik een blinddoek voor zijn ogen bond, had hij nog geen idee. Hij dacht dat hij gewoon niet mocht kijken naar het spel met mijzelf. Pas toen ik zijn pik met glijmiddel ging insmeren, kreeg hij een idee dat hij bij mijn spel betrokken zou worden… en zijn verrassing was compleet toen ik het eerste opzetstuk op zijn pik plaatste en de MagicWand op de eerste stand zette…

Uren later viel hij met een grote, tevreden glimlach in slaap….

De MyMagicWand

Algemeen

De MyMagicWand wordt in verschillende kleuren geleverd; ik heb voor de blauwe gekozen. Deze vibrator is niet alleen leuk omdat je er hulpstukken op kunt zetten, maar hij is ook enorm leuk voor de dames zonder hulpstukken! Met deze vibrator kom je absoluut binnen enkele minuten tot een hoogtepunt. Met of zonder partner. Dit is pure verwennerij van de clitoris. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken als massagestaaf en er je hele lichaam heerlijk mee laten masseren. Multifunctioneel dus!

Het is een krachtige vibrator met 6 verschillende standen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik aan de eerste drie standen meer dan genoeg heb, maar als je krachtiger, sneller of heftiger wil, kán het dus wel. De vibrator heeft een lang snoer, zodat er altijd wel een stopcontact in de buurt is, waar je de stekker in kan doen. Eerlijk gezegd vind ik het fijn dat hij gewoon op elektriciteit werkt en niet op batterijen. In het verleden heb ik wel vibrators gehad die op batterijen werkten, maar op een of andere manier is zo’n ding altijd leeg wanneer je bijna op je hoogtepunt zit. Erg frustrerend. Daar heb je dus met deze MagicWand totaal geen last van.

De staaf is eenvoudig te bedienen. Hij heeft een aan- en uitknop en een + en een -knop , waarmee je hem harder of zachter kunt zetten. Geen lastig bedieningspaneel dus. Alles bij elkaar vind ik dit apparaat dus een topper onder de vibrators en zou ik hem iedere vrouw (en man) willen aanraden.

Productbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukkenProductbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken

In de praktijk

De MyMagicWand wordt geleverd in een kartonnen verpakking. Het is een behoorlijk apparaat van maar liefst 32cm lang. Hij kan trillen en pulseren en de kop die erop zit, is beweegbaar. Voor deze wandvibrator zijn diverse opzetstukken te koop, waardoor je het spel nog leuker kunt maken. Of je het nou alleen speelt of samen, succes op een hoogtepunt gegarandeerd!

Verkoopinformatie

EAN: 8718627529850
Merk: MyMagicWand
89,95 euro
Waardering: 9,5

Productbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken

Doorzichtig opzetstuk met masturbator

Algemeen

Dit opzetstuk kun je eenvoudig plaatsen op je MyMagicWand. Je schuift het er gewoon overheen, waarmee hij gelijk gebruiksklaar is. Ik raad je wel aan om glijmiddel te gebruiken, zodat het allemaal prettiger aanvoelt.

Aan de binnenkant van het opzetstuk zitten kleine nopjes, om het gevoel op je pik nog intenser te maken. De massagestaaf kun je eenvoudig bedienen. Ik merkte dat mijn sub vooral de eerste stand het lekkerste vond en de anderen al snel te heftig vond aanvoelen. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Gelukkig biedt de vibrator je hierin genoeg variatie.

Aan het einde van het opzetstuk zit een verdikking, waardoor de eikel nog meer wordt gestimuleerd. Het opzetstuk is eenvoudig met een goede toycleaner te reinigen.

Productbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukkenProductbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken

In de praktijk

De doorzichtige masturbator wordt geleverd in een kartonnen verpakking. Hij kan geleverd worden in diverse kleuren. Ik heb gewoon voor een transparante gekozen. Altijd leuk om de pik er nog goed doorheen te zien.

De lengte van het opzetstuk is 9,5 cm en hij is eenvoudig op de MyMagicWand te plaatsen. Absoluut een aanrader om met jezelf te spelen of je sub hiermee te verwennen.

Verkoopinformatie

EAN: 8718627522349
Merk: Wand Collection
34,95 euro
Waardering: 8

Productbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken

Wand Vibrator Opzet vingers

Algemeen

Ook dit opzetstuk is bedoeld voor de MyMagicWand en is geschikt voor anaal gebruik. Natuurlijk kun je hem ook vaginaal gebruiken. Zorg wel, als je dit wilt afwisselen, voor een goede hygiëne. Je kunt bijvoorbeeld bij anaal gebruik een condoom om de vingers doen, zodat je hem daarna weer, wanneer je condoom hebt verwijderd, eenvoudig vaginaal kunt gebruiken, zonder eerst een grondige schoonmaak.

Het is een behoorlijk opzetstuk die je niet zomaar even naar binnen steekt. Althans, niet als je nog niet veel anale ervaring hebt. Even een klein beetje voorbewerking met één vinger, is wel prettig. De vingers van dit opzetstuk zijn van een lengte gemaakt waardoor hij prima in staat is om de G-spot te stimuleren. Dat is nog eens genieten! Zeker omdat de MyMagicWand de vingers lekker laat trillen. Heerlijk om met je zelf te spelen of wanneer je partner dit bij je doet!

Productbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukkenProductbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken

In de praktijk

Het opzetstuk is gemaakt van stevig, glad rubber. Het plaatsen op de MyMagicWand gaat eenvoudig, het verwijderen vond ik iets minder makkelijk gaan. Hij zit er namelijk zo stevig op (en dat moet natuurlijk ook), dat ik hem moeilijk kon verwijderen en ik bang was dat ik de kop van de MagicWant zou slopen. Het ging echter goed.

Dit opzetstuk is ideaal om de G-spot te stimuleren. Hij wordt geleverd in een kartonnen verpakking, wordt in ‘huidkleur’ geleverd en heeft een totale lengte van 17,8 cm.

Met een eenvoudige toycleaner kun je hem weer goed reinigen voor een volgende keer. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een condoom om de vingers te doen, voor het gevoel maakt dit namelijk niks uit en op die manier kun je hem afwisselend gebruiken tussen anaal en vaginaal gebruik.

Verkoopinformatie

EAN: 0848518016737
Merk: Wand Essentials
32,95 euro
Waardering: 8

Productbespreking - Masturbatie – Wandvibrator met opzetstukken

De volledige set is absoluut een aanrader voor veel speelplezier. Aan deze wand kun je beiden veel plezier beleven. Met deze hulpstukken is hij ook perfect geschikt voor mannen, zodat hij jullie kan helpen samen tot een spetterend hoogtepunt te komen.
Ook voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen, is de wand absoluut een aanrader.

Verwen jezelf én je partner…!!

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen – Masturbatie of zelfbevrediging
Automatische Masturbator

BDSMforyou lijn

Geef een reactie