Productinformatie – Dilator set met plat handvat – 14 stuks

Dilator set met plat handvat – 14 stuks
lijn bdsm

Dilator set met plat handvat – Het oprekken van de plasbuis, mag best in stijl…

Algemene informatie Dilator set met plat handvat

Heb je weleens van sounding gehoord? Sounding is het inbrengen van een voorwerp in de urinebuis. Door sommigen wordt dit als opwindend ervaren. Het is echter niet geheel zonder risico’s, dus als je nog niet eerder met sounds of dilators aan de slag bent gegaan, lees je dan vooraf vooral goed in. Of nog beter, probeer iemand te vinden die er wél ervaring mee heeft en laat je goed voorlichten of volg een workshop. Je wilt immers je sub niet verminken en de kans dat je de plasbuis beschadigd, is zeker aanwezig.

Sounding is een onderdeel van ‘Medical play’ of ‘Nursing’. Zelf ben ik gek op Medical play. Ik vind het heerlijk met naalden aan de slag te gaan, of met hechtdraad openingen dicht te naaien en ja, ook met dilators aan de slag te gaan.

Deze dilator set van Sinner Gear is behoorlijk uitgebreid. In de set zitten maar liefst 14 stuks dilators in verschillende formaten. De lente van de dilators is 18,5 cm, de invoerdiepte 13 cm, de minimale diameter 0,4 cm en dit loopt op tot 1,7 cm. En ik kan je vertellen dat dit behoorlijk dik is! Dat is zeker geen formaat voor een beginneling. Hier is ervaring voor nodig en het is noodzakelijk de plasbuis rustig voor te bereiden en op te rekken.
Heb je nog geen ervaring met sounding? Dan zijn een aantal dingen belangrijk om te weten:

1)
De dunste sounds lijkt misschien goed om mee te beginnen, maar realiseer je dat zo’n dunne sound wat scherper is dan zijn dikkere broertjes en zusjes. De kans de plasbuis te beschadigen is dus groter!

2)
Het is belangrijk dat je hygiënisch te werk gaat. Maak daarom vooraf de sounds zo steriel mogelijk. Dit kan met alcohol, maar zorg ervoor dat de alcohol goed is vervlogen voor je de sound gaat gebruiken.

3)
Om de sounds zo soepel mogelijk de plasbuis in te laten glijden, gebruik je een goed glijmiddel. Het liefst een glijmiddel die je alleen voor dit soort handelingen gebruikt, zodat er zo min mogelijk bacteriën op de sounds kunnen komen.

4)
Leg de schone sounds op een schone tissue of in een schoon nierbakje.

5)
Voor je gaat beginnen pak je een dunne sound en doet op het uiteinde een klein beetje glijmiddel. Met je ene hand pak je de pik (stevig, maar niet knijpen) en met je andere hand laat je de sound rustig in de urinebuis glijden. Laat vooral de zwaartekracht het werk doen en forceer niets! Ga niet proppen, persen of duwen, maar laat het staafje er vanzelf in glijden. Als het niet lukt, dan probeer je het gewoon een andere keer opnieuw.

6)
Als het staafje naar beneden is gegleden kun je hem heel rustig een klein beetje heen en weer halen. Beetje omhoog, beetje naar beneden. Op die manier rek je de plasbuis een klein beetje op, bereid je hem voor op een iets grotere sound. Bouw het echter heel rustig op en forceer niets!!

Dilator set met plat handvat – 14 stuksDilator set met plat handvat – 14 stuks

In de praktijk

De sounds worden na bestelling de volgende dag al geleverd in een kartonnen doos. In deze doos zit een prachtig bewaaretui verpakt, waar alle veertien sounds netjes op formaat zijn opgeborgen. De set is zeer compleet en gemaakt van roestvrijstaal. De sounds hebben een fraai plat handvat, waardoor ze prettig in je hand liggen. Alles ziet er mooi en verzorgd uit.

De diameters van de sounds zijn als volgt: 1,7 cm, 1,6 cm, 1,5 cm, 1,4 cm, 1,3 cm, 1,2 cm, 1,1 cm, 1 cm, 0,9 cm, 0,8 cm, 0,7 cm, 0,6 cm, 0,5 cm en 0,4 cm.

De sounds zijn na afloop van de beleving goed te reinigen. Je kunt ze eventueel uitkoken, maar je kunt er ook een special reinigingsmiddel voor gebruiken. Zorg er in ieder geval voor dat je ze altijd goed reinigt wanneer je ze weer gaat gebruiken.

Dilator set met plat handvat – 14 stuks

Waardering Dilator set met plat handvat – 14 stuks

Uiterlijk5 Ziet er goed verzorgd en degelijk uit
Gebruikersgemak4 Sounding is geen beginnersspel. Je moet goed weten wat je moet doen.
Prijs/kwaliteit5 Mooie duurzame set.
Vaker gebruiken:Ja!
AanbevelenJa!
Eindcijfer9

Een mooie, goed verzorgde en degelijke set. De set zit verpakt in een mooie bewaaretui, zodat je de set netjes bij elkaar kunt houden.

Technische productinformatie

NaamDilator set met plat handvat – 14 stuks
MerkSinner Gear
Gewicht789 gram
Materiaalroestvrijstaal
EAN8719497661527
Kleurzilver
Prijs159,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

Geef een reactie