Productinformatie – Kattennagel huidkrabber

Productinformatie - Kattennagel huidkrabber
lijn bdsm

Kattennagel huidkrabber – Voor vlijmscherpe vingers…

Algemene informatie Kattennagel huidkrabber

Het is nog vroeg in de ochtend, mijn sub ligt nog naast mij te slapen. Zacht doe ik mijn nachtkastje open en haal deze kattennagel huidkrabber, uit de lade. Ik schuif hem om mijn vinger en trek een beetje de dekens van mijn sub af, zodat zijn blote rug zichtbaar is.

Heel zacht laat ik de kattennagel over zijn huid glijden. Ik merk dat hij een beetje wakker wordt en ik hoor hem zachtjes kreunen. Hij denkt vast dat ik met mijn nagels over zijn rug ga. Hij moest eens weten…
Ik begin er plezier in te krijgen en langzaam dwaal ik met deze kattennagel over heel zijn lichaam, maar nog steeds zachtjes. Mijn sub lijkt ervan te genieten, want er gaan nog steeds geen alarmbellen bij hem af. Dan voer ik de druk langzaam op, zodat ik mooie rode striemen op zijn rug zichtbaar zie worden. Hier wordt mijn sub absoluut wakker van! Hij kijkt mij geschrokken aan en ik tover mijn meest onschuldige glimlach op mijn gezicht, wanneer ik met mijn kattennagel om mijn vinger naar hem zwaai en zeg: ‘Goedemorgen kut subje van me!’

Hij probeer nog te ontkomen, maar ik zorg ervoor dat hij daar de kans niet voor krijgt. Ik begin er net plezier in te krijgen en dat laat ik mij natuurlijk niet ontnemen. Ik leg hem met boeien vast aan het bed, zodat ik ongestoord mooie, rode lijnen over zijn lichaam kan trekken. Zijn buik, benen, armen zelfs zijn tepels moeten eraan geloven… en ik ben nog lang niet klaar! Dat is nog eens een prettig begin van de dag!

Productinformatie - Kattennagel huidkrabberProductinformatie - Kattennagel huidkrabber

In de praktijk

De kattennagel huidkrabber wordt geleverd in een simpel plastic zakje. Hij is gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in verschillende maten. Ik heb gekozen voor de M/L. De kattennagel heeft een totale lengte van 11 cm. Diameter ring: 2,1 of 2,3 cm (M/L) of 1,9 of 2,0 (S/M)
Het uiteinde van de krabber is scherp, maar ook weer niet zo scherp dat je littekens krijgt in de huid. Natuurlijk kun je zelf bepalen hoe hard je de krabber over de huid trekt, maar het is natuurlijk niet de bedoeling het vel eraf te schrapen.

Doordat het een verlengde is van je vinger, kun je de druk eenvoudig en goed doseren. Jij bepaalt zelf of je sub ervan mag genieten of dat hij best wel een beetje mag lijden.
Met een goede toy-cleaner is de kattennagel eenvoudig weer te reinigen. Klaar voor de volgende keer!

Waardering

Uiterlijk5 Ziet er mooi en sierlijk uit
Gebruikersgemak5 Geschikt voor beginners en gevorderden
Prijs/kwaliteit3 Hij ziet er mooi uit, maar het is natuurlijk best een prijzig speeltje
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

Het is een leuk apparaatje, zeker voor mensen die niet van die lange scherpe nagels hebben.

Technische productinformatie

NaamKattennagel huidkrabber
MerkMaster Series
Gewicht41 gram
MateriaalEdelstaal
EANS/M 0848518000606 | M/L 0848518000613
Kleurzilver
Prijs44,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Tepel torture of Tepel marteling

BDSMforyou lijn

2 reacties

Geef een reactie