Productinformatie – Lang gekrulde pruik roze

Productinformatie - Lang gekrulde pruik roze
lijn bdsm

Lang gekrulde pruik roze – Een passende pruik voor mijn stoute sletje……

Algemene informatie Lang gekrulde pruik roze

Al eerder bestelde we van dit merk een pruik, een rode. Ik was daar erg enthousiast over, maar ik hou van afwisseling, dus hoogste tijd voor een ander kleurtje. Dit keer viel mijn oog op een felle roze kleur. Beter gezegd, zo’n vreselijk foute neon roze kleur en daarom juist zo leuk. Ik hou nou eenmaal van fout en stout.
Voor mijn sletje heb ik ooit eens een prachtig roze outfit gekocht, in die outfit verandert hij van kut-sub in Fluffie. Fluffie is stout, maar wel heel lief. Dienstbaar ook en ze is dol op de roze kleur. Alles aan Fluffie is roze. Haar kleding, haar nagels, haar high heels en dus ook haar haar. Aangezien haar outfit zachtroze is, vind ik het juist zo leuk om het haar in een felle kleur roze te doen, net als haar nagels en lippen.

Deze lange, gekrulde pruik van Fever is net zo mooi verpakt als de rode pruik welke we een tijdje terug besproken hebben. Om beschadiging te voorkomen zit hij in vloeipapier en in een mooie bewaardoos. Ik zie direct dat het weer zo’n prachtige pruik is! Gelukkig past hij mijn sub perfect en het staat hem prachtig. De wilde roze lokken dansen om zijn gezicht. Natuurlijk geef ik hem bijpassende make up erbij, met mooi opgemaakte ogen en – uiteraard – felroze lippen. Als ik met hem bezig ben, zie ik hem langzaam veranderen in Fluffie. Prachtig om te zien hoe zelfs zijn oogopslag verandert. De pruik is de finishing touch. Wat heerlijk dat al deze belevingsvormen er gewoon kunnen en mogen zijn. Zowel voor hem als voor mij. We beleven hier samen plezier aan.

Natuurlijk kun je deze pruik ook prima voor jezelf gebruiken. Als je naar een spannend feestje gaat bijvoorbeeld, als kers op de taart bij de rest van je kinky outfit. Je zal ongetwijfeld de ster van de avond zijn.
De pruik is uitwasbaar, dus na een avondje zweten (want ja, pruiken zijn altijd warm) kun je hem gewoon weer goed reinigen.

Productinformatie - Lang gekrulde pruik rozeProductinformatie - Lang gekrulde pruik roze

In de praktijk

De prachtige roze haren zijn 66 cm en voorzien van een grove krul. Je kunt, als je dat wilt, de haren ook met een stijltang bewerken en ze bijvoorbeeld helemaal stijl maken. Of juist nog meer krullen geven. De kleur is opvallend neon roze, dat zorgt ervoor dat de pruik de blikvanger van de avond wordt. De kans ik klein dat jij met deze pruik over het hoofd wordt gezien. Mijn Fluffie zeker niet, want met zijn lengte en high heels, steekt hij met zijn roze wapperende haren boven iedereen uit.
Hij wordt geleverd in een mooie bewaardoos, zodat je hem netjes kunt bewaren. Zelf vind ik het leuk om de pruiken op een losse kop te bewaren, zodat ik al die mooie gekleurde haren kan bewonderen en ik mij hierdoor kan laten inspireren voor welke beleving ik op dat moment ga kiezen…

Waardering

Uiterlijk5 Heel mooie pruik
Gebruikersgemak5 Zoals alle pruiken
Prijs/kwaliteit5 Prachtig! Gaan we zeker vaker gebruiken!
Vaker gebruiken:Ja!
AanbevelenJa!
Eindcijfer9

Dit is een heel foute, stoute maar zeer mooie neon roze pruik, die je voor heel veel momenten kunt gebruiken. Voor jezelf of voor je sub!

Technische productinformatie

NaamLange gekrulde pruik – roze
MerkFever
Gewicht449 gram
Materiaalkunsthaar
EAN5020570425459
Kleurneon roze
Prijs57,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

Productinformatie - Lang gekrulde pruik roze
BDSMforyou lijn

3 reacties

Geef een reactie