Productinformatie – Lange stijle pruik – Neon rood

Productinformatie - Lange stijle pruik – Neon roodProductinformatie - Lange stijle pruik – Neon rood
lijn bdsm

Lange stijle pruik – Neon rood – Voor een stoute uitstraling…

Algemene informatie Lange stijle pruik – Neon rood

Ik hou van verschillende facetten binnen de BDSM. Gelukkig gaat mijn sub bijna altijd met mijn gedachtenkronkels mee, zodat er steeds andere manieren ontstaan om elkaar (en onszelf) opnieuw te ontdekken. Bij het zien van deze pruik, doemde er in mijn hoofd het beeld op van een heel stout, geil, ondeugend sletje. Ik hou van stout en ondeugend en deze pruik voldoet precies aan het beeld wat ik er bij heb.

Wanneer het pakketje binnenkomt, ben ik blij verrast. De pruik zit verpakt in een prachtige doos, in mooi roze vloeipapier, als bescherming van de haren. Het haar voelt zijdezacht aan en lijkt mij toe te lachen: ‘Speel met mij…’ En dat ben ik dan ook zeker van plan. Vanavond mag mijn subje een echt sletje zijn. Inclusief rood, stout haar.
Voor ik ’s avonds de pruik op zijn hoofd zet, maak ik hem eerst zorgvuldig op, met rode lippen en sensuele bedroom-eyes. Hij ziet er prachtig uit, maar wanneer ik dan ook nog eens deze neon rode pruik over zijn eigen lange haren (opgebonden in een pruikennetje) laat glijden, is de transformatie compleet. Natuurlijk krijgt hij er nog een geile outfit bij aan en dan staat er ‘ineens’ een ondeugend sletje voor me.

Voor ik met hem ga spelen, laat ik hem voor mij dansen, zodat hij kan groeien in zijn transformatie. Alles heeft opbouw nodig, dus ook deze mooie, intense beleving. Het is prachtig te zien, hoe hij groeit in zijn ‘zijn’ en we elkaar op verschillende manieren steeds weer weet te vinden. Ik zie zijn ogen stralen en ik geniet van hem. Hij ziet er prachtig uit en ik weet zeker dat we deze pruik nog vaak zullen gaan gebruiken.

In de praktijk

De pruik zit mooi verpakt, zodat het net lijkt alsof je een cadeautje aan het uitpakken bent. Het haar is zijde zacht en valt opvallend mooi. We hebben wel eens eerder een goedkopere pruik gebruikt, maar die kriebelde aan alle kanten. Daar lijkt mijn subje bij deze pruik veel minder last van te hebben.
De pruiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ik heb gekozen voor neon rood, omdat deze kleur voor mij pure ondeugendheid uitstraalt. De pruik valt opvallend mooi en ik weet zeker dat ik hem ongetwijfeld zelf ook een keer ga gebruiken, voor één of ander stout feestje…

Het is aan te raden om er een pruikennetje bij te bestellen, want deze wordt niet standaard mee geleverd bij de pruik. Met een haarnetje blijft je eigen haar goed onder de pruik verborgen.
Volgens de beschrijving kun je een stijltang gebruiken om de pruik – na een wild avontuur – weer netjes in model terug te krijgen.

Waardering

Uiterlijk5 Mooie pruik, zorgvuldig verpakt
Gebruikersgemak5 Eerst een pruikennetje en de rest gaat vanzelf.
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja, ja, ja!
AanbevelenJa, zeker weten!
Eindcijfer8,5

Met deze pruik kun je allerlei kanten op. Natuurlijk kun je hem gebruiken om je subje om te toveren in een geil sletje, maar je kunt hem natuurlijk ook zelf gebruiken wanneer je naar een kinky feestje gaat!

Technische productinformatie

NaamLange stijle pruik – neon rood
MerkFever
Gewicht408 gram
Materiaalkunsthaar
EAN5020570423653
Kleurneon rood
Prijs44,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

3 reacties

Geef een reactie