Productbespreking – Lange pruik Fever – Roze

Lange pruik Fever – Roze – Omdat je soms gewoon iets anders wilt…!

Algemene informatie Lange pruik Fever – Roze

Verandering van smaak doet eten, dus bestel ik regelmatig nieuwe pruiken. Leuk voor party’s, maar ook leuk om mijn sub mee om te toveren tot een ondeugend teefje of stout sletje. Dit keer viel mijn oog op deze lange roze pruik. Niet zo’n felle kleur roze, maar juist een mooie licht roze pruik. De kleur gaat richting oudroze. Je ziet die kleur tegenwoordig wel vaker. Persoonlijk vind ik het een vette kleur, maar ik hoef er nou ook weer niet iedere dag mee te lopen. Daarom geen verf, maar een pruik. Dan heb ik roze haar als ik het wil en mijn eigen kleur voor de rest van de dagen.

Of ik tover mijn subje om in een ondeugende Fluffie. Met roze lingerie en high heels. Een heerlijke bezigheid voor de zondagmiddag, zoals afgelopen weekend. Terwijl de wind rond het huis raasde, besloot ik mijn subje onder handen te nemen. Ik lakte zijn nageltjes mooi roze, ik stiftte zijn lippen, maakte sexy smokey-eyes en zo veranderde mijn stoere man, in een heerlijk ondeugend teefje. Als finishing touch propte ik zijn haar in een haarnetje en deed ik daar deze pruik overheen. Het resultaat was verbluffend. Dat vind ik nou zo mooi van pruiken… het is de kerst op de taart, het is de ultieme voldoening van de metamorfose.

Productbespreking - Lange pruik Fever - Roze

Al eerder bespraken we pruiken van Fever. Een felroze en een neon rode. Ik weet dus wat ik kan verwachten en ook nu word ik weer blij als ik de pruik zie. Het ziet er allemaal zo goed verzorgd uit. De kleur is prachtig, het materiaal is mooi en alles zit prachtig verpakt. Fever weet waar meisjes blij van worden.

Productbespreking - Lange pruik Fever - Roze

In de praktijk

De pruik heeft lange haren, met een slag erin. De kleur is richting oudroze en doet daarom (misleidend) zoet aan. De pruik heeft een goede pasvorm en met een haarnetje blijft het goed zitten.
Hij wordt geleverd in een mooie kartonnen verpakking, waarin de pruik in vloeipapier is verpakt. Het doet aan als een cadeautje wanneer je deze pruik voor het eerst uitpakt.

De lengte van het haar is maar liefst 66cm en het haar is al mooi gestyled als je hem uit de verpakking haalt. Je hoeft er eigenlijk nog maar weinig aan te doen. Het kan echter wel, je kunt de haren precies stylen zoals jij het wilt.

Je kunt de pruik in een handwas schoonmaken. Wil je liever een andere kleur? Fever heeft heel veel verschillende kleuren. Van blond tot zwart! Er zit vast wel een kleur en model bij waar jij blij van wordt. En alle pruiken worden op deze manier geleverd.

Mrs Moriah

Productbespreking - Lange pruik Fever - Roze

Waardering Leren kuisheidsgordel

Uiterlijk 5 Verzorgd als een cadeautje
Gebruikersgemak 4
Prijs/kwaliteit 5 Mooie pruik voor regelmatig gebruik
Vaker gebruiken: Ja
Aanbevelen Ja
Eindcijfer 8,5

Deze pruik ga je ongetwijfeld vaak gebruiken! En iedere keer kun je haren op een andere manier stylen.

Technische productinformatie

Naam Lange pruik Fever – Roze
Merk Fever
Gewicht 382 gram
Materiaal kunsthaar
EAN 5020570425541
Kleur roze
Prijs 54,95 euro

Verkoopinformatie

Deze lange roze pruik van Fever is te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

Productbespreking - Lange pruik Fever - Roze

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een antwoord