Productinformatie – Leren zweep rood/zwart

Leren zweep rood/zwart
lijn bdsm

Leren zweep rood/zwart – Een mooie venijnige zweep…!

Algemeen Leren zweep rood/zwart

Van zwepen kun je er altijd nog wel een paar gebruiken, vooral omdat iedere zweep toch weer een beetje anders is. Mijn oog viel op deze leren rood/zwarte zweep. Inmiddels heb ik al wat meer rood/zwarte zwepen en deze vond ik er mooi bij passen. Ik was benieuwd naar de werking.

Gelukkig hoef ik daar niet lang op te wachten, want na het bestellen van deze zweep, werd hij al snel bezorgd. Nog diezelfde avond zet ik mijn sub vast aan het Andreaskruis om mijn nieuwe speeltje te testen.
Los van het feit dat de zweep er mooi uit ziet, slaat hij ook nog eens erg prettig. Aan mijn sub merk ik, dat de zweep een venijnige pijn geeft. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoe hard je slaat, maar de dunne stroken komen hoe dan ook, gemeen aan.

Aan het handvat zit een lus, die je om je pols kunt doen, zodat de zweep niet ineens uit je handen kan vliegen. Het handvat voelt prettig en de stroken doen hun werk op de huid van je sub. Het is niet echt een opwarmzweep, maar net eentje die daarna komt, want hij kan zeker vurig zijn. Dat maakt deze zweep weer net een beetje anders dan mijn andere floggers. De billen van mijn sub worden al snel lekker rood. Echt striemen geeft de zweep niet.

Ik heb al wat eerder van het merk Zado getest en over die zweep was ik ook erg enthousiast, net als het korset van dit merk. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over Zado en ik ben benieuwd welke producten ze nog meer hebben. Tot nu toe vind ik dat ze mooie producten maken, voor een meer dan redelijke prijs. Er worden mooie materialen gebruikt en de afwerking ziet er goed uit. Eigenlijk mag ook deze zweep niet in je collectie ontbreken.

Leren zweep rood/zwartLeren zweep rood/zwart

In de praktijk

De zweep wordt geleverd in een mooie kartonnen verpakking. De zweep zelf zit ook nog eens ter bescherming in het plastic verpakt. Wel vind ik jammer dat hij opgevouwen in de doos zit. Zeker met dit soort dunne strengen, geeft dit kreukels in je zweep. Ik heb de zweep nog niet lang genoeg om te zien of dit er uittrekt als hij vaker is gebruikt. Ik neem aan van wel.

De zweep is niet zwaar en ligt goed in de hand. De strengen zijn gemaakt van mooi soepel leer. Aan het handvat zit een lus om aan je pols te binden, maar je kunt hem natuurlijk ook prima gebruiken om de zweep netjes mee op te hangen. De lengte van de zweep is 75 cm.

De zweep is prima te gebruiken door beginnelingen en gevorderden. Het is gewoon een heel mooie, fijne, tikkeltje gemene zweep.

Waardering

Uiterlijk5 Mooi afgewerkt
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5 Ik vind het een goede prijs voor dit mooie product
Vaker gebruiken:Ja Zeker weten!
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Deze zweep vormt een mooie aanvulling op je zwepencollectie. Ben je nog beginnend? Dan is deze zweep zeker de moeite waard om aan te schaffen.

Technische productinformatie

NaamLeren zweep rood/zwart
MerkZado
Gewicht284 gram
Materiaalleer
EAN4024144212132
Kleurrood/zwart
Prijs49,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen – De zweep

BDSMforyou lijn

Geef een reactie