Productinformatie – Metalen kuisheidskooi met slot

Metalen kuisheidskooi met slotMetalen kuisheidskooi met slot
lijn bdsm

Metalen kuisheidskooi met slot – Zodat er geen ontsnapping mogelijk is…

Algemene informatie Metalen kuisheidskooi met slot

Een gekuiste sub, is belangrijk voor mij. Ik bepaal niet alleen graag wanneer hij een orgasme mag krijgen, maar het liefst bepaal ik ook wanneer hij een erectie mag hebben. Hiervoor gebruik ik regelmatig een CB. Tot nu toe was dit een CB gemaakt van kunststof, maar eigenlijk vind ik voor kinky feestjes het leuker, wanneer zijn pik wordt opgeborgen in een metalen kooi. Dan weet ik zeker, dat er geen ontsnapping voor hem mogelijk is en geniet ik van de tinkelende macht die ik om mijn nek draag. De tikkende sleuteltjes helpen mij continu herinneren aan zijn beperking.

Op www.bdsmstore.nl vind ik zo’n metalen kooi, voor niet al te veel geld en al snel wordt het pakket bezorgd, door de onwetende postbode. De CB wordt geleverd in een doorschijnend plastic zakje. Jammer dat er aan de verpakking zo weinig aandacht is besteed, want zo doet de CB op eerste oogopslag, een beetje goedkoop aan. Als hij zou worden bezorgd in een luxe verpakking, dan was mijn eerste indruk vast een stuk beter geweest. Gelukkig word ik wel blij wanneer ik de CB uit zijn zakje heb gehaald. De CB zelf ziet er namelijk heel mooi en stevig uit. Hier kan ik blij van worden, want de CB laat mij zien dat er uit deze kooi, geen ontsnapping meer mogelijk is.

De CB wordt geleverd inclusief een metalen slotje. In tegenstelling tot veel andere kuisheidsgordels, wordt deze CB geleverd met één vaste ring. Deze ring moet rond de ballen, het is echter wel belangrijk dat deze goed past. Aan de achterzijde zit namelijk een scharnier en het is natuurlijk niet fijn wanneer daar een velletje tussen komt te zitten. Mijn sub past hij echter prima, maar dat zal ongetwijfeld per persoon verschillen.

De kooi lijkt op het oog vrij klein, maar valt met zijn 10cm lengte (6cm binnenlengte), toch mee. Mijn sub krijgt zijn pik (gemiddelde lengte) er in ieder geval goed in. En ja, hij zit er strak in, maar dat is nou net de bedoeling. In deze kooi is het voor hem niet mogelijk een erectie te krijgen, zonder dat hij er veel pijn aan zal krijgen. Ik hou er van.
Bij de aanschaf van een kuisheidsgordel is het belangrijk dat je goed naar de maten kijkt. Natuurlijk mag een CB goed stevig om de pik heen zitten, maar het is wel belangrijk dat het niks afknelt en dat de pik in slappe stand, er goed in kan, zonder dat het ergens knelt.

In de praktijk

De metalen kuisheidskooi ziet er mooi, stevig en robuust uit. We zullen hem zeker vaker gaan gebruiken. Helaas kan ik mijn sub er niet dagelijks mee laten lopen, omdat mijn partner een fysiek beroep heeft, waarbij de CB mogelijk kan gaan opvallen. Het bewaken van zijn kuisheid is voor ons een privébeleving, wat anderen niks aangaat. Ook moet hij wel eens voor zijn werk door metaaldetectiepoortjes, waardoor deze kuisheidsgordel ook geen optie kan zijn. Alle alarmbellen zullen immers afgaan, wanneer hij met deze metalen CB er doorheen loopt.

Voor feesten vind ik deze kuisheidsgordel echter prachtig, zeker in combinatie met de metalen collar en boeien die ik voor hem heb. De kuisheidsgordel ziet er stoer uit en doet absoluut zijn werk. Zijn pik kan geen kant meer op. Fijn ook dat er direct een slotje wordt meegeleverd, helaas ontbreken dit soort details wel eens bij andere soorten/merken.

Waardering

Uiterlijk4 Een mooie stevige CB (jammer van de verpakking)
Gebruikersgemak5 Als hij past, is het een fluitje van een cent
Prijs/kwaliteit5 Voor een metalen CB is hij zeker niet duur
Vaker gebruiken:Ja Uiteraard gaat hij vaker gebruikt worden
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Van deze metalen kuisheidskooi kun je absoluut lang plezier hebben. Hij is stevig genoeg om vaak te gaan gebruiken en er is geen ontsnapping meer aan!

Technische productinformatie

NaamMetalen kuisheidskooi met slot
MerkSinner Gear
Gewicht175 gram
Materiaalmetaal
EAN8718627531136
Kleurzilver
Prijs89,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Kuisheidskooi of CB
BDSM termen – Kuisheid

BDSMforyou lijn

2 reacties

  • ik vraag me af of je lang plezier van deze kuisheidskooi kunt hebben. U meldt dat deze van staal is. Alle goedkope stalen kooien zijn kwetsbaar voor roest. Roestvrij staal is daar niet gevoelig voor maar kooien van roestvrij staal zijn een stuk duurder.

    • Gebruiker avatar

      Ik heb (nog) geen idee of deze CB snel gaat roesten. Ik weet ook iet of we daar snel achter gaan komen omdat, zoals ik al schreef mijn sub een fysiek beroep heeft, dus de CB niet permanent kan dragen. Helaas. Dus we gebruiken deze CB eigenlijk alleen tijdens feestjes en soms – wanneer het mogelijk is – een paar dagen tussendoor. Voor het douchen haal ik de CB altijd even eraf, omdat ik een goede hygiëne belangrijk vind.
      Bedankt voor je opmerking, want die kan misschien wel voor anderen belangrijk zijn.

Geef een reactie