Productinformatie – Strict leather face harness

Strict leather face harness – Zodat hij eindelijk misschien eens die klep houdt!

Algemene informatie Strict leather face harness

De klep van mijn sub staat zelden stil. Nou kan ik daar natuurlijk een gag in stoppen en dat gebeurt ook regelmatig, maar die piepmuis krijgt dan al snel last van zijn kaken. Dus lang kan hij hem niet inhouden. Nou ben ik niet vies van (een beetje?) pijn, maar dan moet het wel pijn zijn die ik hem doelbewust geef; het is niet mijn intentie hem blijvende schade te geven. Al surfend door de webshop van www.bdsmstore.nl stuitte ik op dit masker. Misschien zou dit wel een goede oplossing kunnen zijn want hiermee krijgen zijn kaken niet de kans ‘op slot’ te gaan. Hij zou dit masker dus voor langere tijd kunnen dragen. Een fijn idee.

De volgende dag wordt het pakket al bezorgd. Leuk! Ik ben gek op nieuw speelgoed! Jammer genoeg was er niet direct een gelegenheid tot spelen, maar een paar dagen later stuur ik hem een appje dat hij – na zijn werk – dírect naar huis moet komen!
Direct na binnenkomst gebied ik hem zich uit te kleden. Niks ‘nog even knuffelen’, gewoon doen wat ik zeg! Uitkleden en je collar om doen, smerig varken! Snel doet hij wat ik hem heb opgedragen en presenteert hij zich op de wijze, zoals ik hem dat heb geleerd. Wanneer hij mij verwachtingsvol aankijkt, haal ik het masker voor de dag. ‘Zo, hopelijk kan ik vanaf nu een beetje genieten van de stilte!’.

Het masker is gemaakt van mooi, stevig leer, de geur komt je direct tegemoet. Ik merk bij het omdoen, dat hij niet veel kleiner had moeten zijn. De riempjes rond zijn hoofd zijn ruim genoeg, maar het riempje achter zijn hoofd, is vrij krap. Ik moet hem zelfs op het laatste gaatje doen. Heeft mijn sub nou zo’n grote kop? Een grote bek in ieder geval wel, maar dat grote hoofd valt op zich best mee. Wel heeft hij een hoop lang haar, wat ik uiteindelijk maar bovenop zijn hoofd vastbindt, zodat ik het masker om kan doen, zonder dat er haren tussen gaan zitten. Verder zit het masker prima. Jammer genoeg hoor ik hem nog steeds een beetje mompelen door het masker heen, maar het geluid is in ieder geval gedempt. Dat scheelt al heel wat.

Extra leuk zijn de oogjes aan de gespen, waar je een slotje doorheen kunt doen, zodat het voor je sub absoluut onmogelijk wordt, het masker zelf eraf te halen. Dit geef je totale controle, want eten en drinken, wordt ook lastig op deze manier.

Het masker is fraai afgewerkt en zet hiermee je sub goed op z’n plek. ‘Je bent niks en Ik bepaal wat goed voor je is!’

Tijdens de zweepsessie die er op volgt, worden zijn geluiden in de kiem – correctie: in zijn muilkorf – gesmoord. Ook geen overbodige luxe, zeker met oog op de buren! Ik ben tevreden met mijn aankoop. Deze muilkorf zal dit ranzige varken nog vaak gaan dragen!

Strict leather face harnessStrict leather face harness

In de praktijk

Het masker zit verpakt in een plastic verpakking. Het bestaat uit drie verstelbare riemen en heeft een goede pasvorm. Kijk voor dat je het masker gaat bestellen even goed naar de maten en meet het hoofd van je sub goed op, zodat je zeker weet dat het masker gaat passen.

Met de riemen kun je het masker goed op maat maken. Met dit masker maak je resoluut een einde aan oraal onaanvaardbaar gedrag! Hij kan niet meer spugen, bijten, eten en/of drinken en geluiden worden gesmoord. Perfect geschikt voor puppytraining! En jezelf bevrijden is niet mogelijk, zeker niet wanneer je de riempjes met een slotje vastmaakt. De totale controle ligt in dit geval volledig bij de Dominant.

De halsband is passend voor een halsomtrek van 44,5 cm tot 54,6 cm, kruinriem (loopt van hals tot kruin) passend voor een totale lengte van 21,6 cm tot 30,5 cm. Het volledige masker is gemaakt van mooi, zwart leer.

Waardering

Uiterlijk5 Mooi en degelijke afwerking
Gebruikersgemak5 Gewoon omdoen en dichtgespen
Prijs/kwaliteit5 Kwalitatief hoogwaardig product
Vaker gebruiken:Ja Uiteraard… zeker bij die brutale sub van mij…
AanbevelenJa Aboluut!
Eindcijfer9

Een mooie toevoeging op je BDSMcollectie. Je kunt het masker gebruiken tijdens zweepsessies om dat gekrijs van je sub wat te smoren, maar het leent zich natuurlijk ook perfect voor puppytraining!
Echt een mooie aanwinst!

Technische productinformatie

NaamStrict leather face harness
MerkStrict Leather
Gewicht197 gram
EAN0811847018055
Kleurzwart
MateriaalLeder
Prijs149,95 euro

Verkoopinformatie

De strict leather face harness is te koop shop.bdsmforyou.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over bondage
Meer informatie over het gebruik van maskers

Geef een antwoord