Professionele penis pomp

vacuümpomp of penis pompvacuümpomp of penis pomp
lijn bdsm

Met de professionele penis pomp, wordt het tenminste nog wat!

Algemene informatie Professionele penis pomp

Ik heb al eerder ervaring opgedaan met een vacuümpomp, dus ik weet dat het een leuk speeltje is. Helaas was mijn rubbertje verteerd in de loop van de tijd, waardoor hij onbruikbaar was geworden. Hierdoor had ik hem nog nooit kunnen gebruiken voor mijn sub. Hij had er dus nog geen enkele ervaring mee… Reden te meer een nieuwe te bestellen. Vooral met een leuk Femdomfeestje in het vooruitzicht.

Op het moment dat de postbode het pakket komt bezorgen, valt mij gelijk op hoe groot de doos is waarin de nieuwe penis pomp wordt bezorgd. Ik denk direct: ‘Wat groot voor zo’n klein apparaat…’ maar nadat ik de doos heb open gemaakt, weet ik direct beter. Dit is géén klein apparaat. Hij is groot! Héél groot! Ik vind hem daarom wat minder geschikt mee te nemen naar het feestje, maar dan zou ik er wel een privéfeestje thuis van maken. Een feestje zou het hoe dan ook worden, met deze vacuümpomp.

De penis pomp wordt geleverd in een stevige plastic verpakking. Het geschrokken gezicht van mijn sub, als hij dit grote gevaarte ziet, is kostelijk – de mindplay is daarmee direct begonnen. Ik weet namelijk zeker dat hij dit leuk gaat vinden, hoe afschrikwekkend hij er misschien dan ook voor hem uit ziet.

vacuümpomp of penis pomp

Mijn sub zit ‘s avonds nietsvermoedend op de bank – denkt totaal niet meer aan het pakket wat eerder deze week is bezorgd – als ik de vacuümpomp voor de dag haal. Eerst smeer ik wat glijmiddel op het rubber en vervolgens laat ik de pomp over zijn pik glijden. Mijn sub weet niet wat hem overkomt, als ik hem langzaam vacuüm begin te pompen. Prachtig gezicht om zijn pik in de pomp te zien groeien. Hij geniet zichtbaar van het gevoel dat de pomp hem geeft. Hij omschrijft het als het gevoel dat er aan zijn pik gezogen wordt, het maakt hem zichtbaar opgewonden. Zijn angst verdwijnt als sneeuw voor de zon en hij kan zich steeds beter overgeven aan het intense gevoel. Ik denk dat bij vaker gebruik het misschien wel mogelijk moet zijn, hem met de pomp tot een orgasme te brengen. Het strakke gevoel van de pik, is absoluut opwindend te noemen. Vooral als je speelt met de intensiteit van de pomp. Oppompen en weer wat lucht toevoegen. Daarvoor zit overigens een handig pinnetje aan het metertje. Met dit pinnetje kun je hem weer wat laten verslappen.

Er zit een grens aan de mogelijkheden, want als je hem té vacuüm zuigt, kan het ook wat pijnlijk worden. Natuurlijk kun je daarmee spelen. Probeer die grens te vinden tussen lekker en pijn…. En daar tussen kun je variëren. Dat maakt dit spel bijzonder intens. En het uitzicht is natuurlijk prachtig.

In de praktijk

De vacuümpomp is gemaakt van stevig PVC. Op de buis staan centimeters weergegeven, zodat je kunt meten hoeveel de pik groeit. Aan de pomp zit een metertje, die de druk aangeeft. Aan het metertje zit een klein pinnetje, waarmee je de druk kunt afnemen. Ook is de slang te verwijderen, zodat de zuigkracht verandert. Met de intensiteit van zuigkracht, is het leuk spelen.

Voor je de pomp op de pik zet, is het aan te raden het rubber in te smeren met wat glijmiddel, zodat hij makkelijk over de pik heen glijdt. Belangrijk om na afloop van de beleving, dit rubber weer goed te reinigen.
Zet de pomp goed stevig tegen de ballen aan, zodat er aan de onderkant totaal geen lucht bij kan komen. Zodra hij goed staat, is het een kwestie van pompen. De intensiteit bepaal je zelf. Je kunt heel langzaam pompen, of juist heel snel, tussentijds wat lucht laten ontsnappen of even helemaal niks. Je maakt er jullie eigen spel mee en hoe je het doet, is mede afhankelijk van hoe je sub reageert. Belangrijk om hem goed te blijven ‘lezen’, want té strak gezogen kan pijnlijk zijn.

Let erop dat je de ballen niet per ongeluk meezuigt… want dat gaat je sub écht niet leuk vinden. Zeker niet wanneer je ze er weer uit moet halen. Je kunt dit voorkomen door de ballen vast te binden met een simpel stukje touw (nog spannend ook), of gewoon goed op te letten.

Waardering

Uiterlijk5 Stevig, en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd
Gebruikersgemak5 Het spreekt voor zich, vergeet de glijmiddel niet
Prijs/kwaliteit4 Zoals de meeste BDSMspeeltjes is dit geen goedkoop product, maar het is zeker de moeite waard. Jullie zullen er absoluut van gaan genieten.
Vaker gebruiken:Ja Uiteraard
AanbevelenJa Zeker weten!
Eindcijfer8

De penis pomp is een unieke ervaring, vol spanning, plezier en genot. Om hem ook te gebruiken tijdens SM-party’s, had hij wat mij betreft iets kleiner uitgevoerd mogen worden, met een handige meeneemverpakking erbij. Ik weet zeker dat het veel jaloerse blikken had opgeleverd!

Technische productinformatie

NaamProfessionele penis pomp
MerkCalExotics
Gewicht887 gram
MateriaalPVC
EAN0716770076458
Kleurtransparant
Prijs149,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen – Vacuümpomp

BDSMforyou lijn

Geef een reactie