Bouw de spanning op met de vacuümpomp

De vacuümpomp is een holle buis met een pomp aan de bovenkant en aan de onderkant een elastische drukring. De pomp kan over de pik worden geplaatst, waarna er een vacuüm kan worden gecreëerd. Hierdoor vullen de zwellichamen zich met bloed en komt er een erectie tot stand. Voor je de pomp op de pik plaatst, smeer je de pik in met glijmiddel, zodat hij makkelijk in de buis glijdt.

Bouw de spanning op met de vacuümpomp

Speel met de druk

Met de druk kun je spelen, door soms wat lucht erbij te laten (en de vacuüm deels te verbreken) en soms juist de vacuüm te verhogen. Door het creëren van een verhoogde bloedcirculatie zal de penispomp de penis optimaal vergroten. Je kunt kiezen voor handmatige pompen met drukmeter, een vacuümpomp met masturbator of penispomp met knijpbal. Je hebt ze ook in een uitvoering die oplaadbaar zijn, zoals op de foto is afgebeeld.

Pas op!

Let er bij het gebruik op dat niet per ongeluk de ballen worden mee gezogen, want dat is een pijnlijke ervaring. Je kunt dit risico verkleinen door vooraf de een touw rond de ballen te binden. Zo voorkom je dat ze op een onbewaakt ogenblik worden mee gezogen.

Handig bij erectieproblemen

Je kunt de pomp ook bij erectieproblemen gebruiken. Zodra hij de gewenste erectie heeft, doe je een cockring om de penis zodat de erectie voor langere tijd kan worden vastgehouden.

De vacuümpomp, ook voor de vrouw

Ook voor de borsten en clitoris zijn speciale vacuümpompen te koop. Zowel voor de hele borsten, de vagina, de G-spot als voor de tepels en de clitoris. Vaak bestaat deze uit een plastic buisje met een draaiknop. En wat dacht je van deze heerlijke clitoriszuiger die ook nog eens vibreert. Dat is dubbel genieten.
Gebruik de borstpomp niet langer dan 20 minuten voor beiden borsten en ‘kolf’ alleen tot een punt dat het nog prettig voelt. Bij de vaginapomp plaats je de pomp over de gehele vagina. Door de verhoogde bloedtoevoer zal de vagina opzwellen en gevoeliger aanvoelen. Met het ontluchtingsventiel kun je het vacuüm weer opheffen. Heel leuk (en opwindend) om mee te spelen.

Tepelzuigers

Bij de tepelzuigers wordt het bloedtoevoer naar de tepels verhoogt, waardoor de gevoeligheid van de tepels wordt vergroot. De tepelzuigers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Sommigen zijn volledige van rubber, je kunt de zuigers op de tepels zetten en in de bol knijpen. Zodra je de bol los laat, zullen de tepelzuigers een vacuümgevoel creëren. Andere tepelzuigers werken met een pompsysteem. Wat jij/jullie prettig (of makkelijk) vinden, bepaalt de uiteindelijke keuze.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Laat je onderzoeken tijdens nursing of medical play
Latex vacuümmasker
Automatic pussypomp (review)
Professionele penispomp (review)

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn