Latex Vacuümmasker

Latex Vacuümmasker

Ik heb de controle over jouw adem…

Algemeen

Dit masker is uitermate geschikt voor mensen die van latex houden en van ademcontrole, ook bekend als ‘breathcontrol’. Een masker lijkt op het eerste gezicht voor sommige mensen wellicht een tikkeltje creepy, maar de kans is groot dat je sub dit masker geweldig gaat vinden. Het dragen van dit masker prikkelt absoluut de fantasie en zinnen. En zoals ik van dichtbij heb mogen ervaren, het masker werkte ook prima bij de sub van Meesteres Moriah, 2Bees.

Op zaterdagmiddag

Het was een gewone zaterdagmiddag althans dat dacht ik. Ware het niet dat ik wat stout was geweest en Meesteres Moriah vond dat ik straf had verdiend. Totaal onverwachts deed ze mijn jurkje omhoog en sloeg mij flink op mijn billen. Ik gilde het uit van de pijn en zij lachte, zoals alleen zij kan lachen.
Terwijl ik nog naar adem aan het happen was om de pijn te verwerken, riep ze ongeduldig naar 2Bees. Ze had hem een paar minuten daarvoor opdracht gegeven wat water te halen en het duurde haar veel te lang voor hij weer terug was. Mijn Meesteres houdt niet van wachten.
Hij zag blijkbaar de bui al hangen, want schoorvoetend kwam hij binnen. “Kleren uit!” bitste ze hem toe. “En jij ook!”, volgde direct, terwijl ze mij strak aankeek.
“Ja Meesteres”.
Ze gebood mij op bed te gaan liggen, deed een blinddoek bij mij om en drukte een trileitje in mijn kutje. Dat voelde niet als straf, integendeel.
Terwijl ik daar heerlijk lag te genieten, hoorde ik dat 2Bees ervan langs kreeg. Ik hoorde de slagen en ik hoorde hem kreunen van de pijn. Ineens hoorde ik haar hakken naar mij toe lopen. Eenmaal naast me, drukte ze een oplegvibrator op mijn klit, met de opdracht deze om de tien seconden in te drukken. En nee ik mocht niet klaarkomen.

Ze liep terug naar 2Bees en ik hoorde een rits en een zware ademhaling. Ik hoorde hem zwaar in- en uitademen terwijl Meesteres Moriah hem aan het vernederen was. Ik hoorde haar zeggen dat hij nog minder was dan vuil, dat hij het niet waard was dezelfde zuurstof als haar in te ademen. Dat het kleine beetje zuurstof dat hij nu kon binnenhalen, meer dan genoeg voor hem was. Kruimels waren goed genoeg voor hem. Even was het stil, op de ademhaling van 2Bees na, dan hoor ik haar zeggen dat zijn pik aan het druipen was en hoe ze hiervan walgde. Dat het jammer was dat hij een dicht masker op had, anders had hij het kunnen oplikken.

Ineens hoor ik haar hakken weer naar mij toe lopen. Ik ben volledig gespitst op wat er komen gaat, maar uiteindelijk draait ze zich om en loopt weer weg. Aan het gekreun van 2Bees af te leiden, heeft ze hem in zijn ballen geknepen. Naar lucht happen lukt niet met dit masker op. Arme 2Bees.
Blijkbaar vindt Meesteres Moriah het nu ook genoeg voor hem, want niet lang daarna hoor ik haar zeggen: ‘Je krijgt 15 seconden om je af te rukken en lukt je dat niet? Dan heb je pech gehad.’

Latex Vacuümmasker

Terwijl ik nog steeds naakt op bed lig, inclusief tril eitje en oplegvibrator hoor ik 2Bees klaarkomen. Daarna hoor ik de rits van het masker opengaan en hem Meesteres Moriah bedanken. Ik zucht diep, en hoop dat ik ook mag komen. Maar nee dus.

Ademcontrole

Gelukkig kan 2Bees goed omgaan met ademhalingsbeperking. Na afloop geeft hij aan dat het best heftig was, maar ook bijzonder en opwindend. Het vergt een behoorlijke concentratie. Bij alles wat er gebeurt let Meesteres Moriah altijd heel goed op. Daar kunnen we 100% op vertrouwen. Ik vind het knap wat hij gedaan heeft, want het gaatje voor het in en uitademen is niet erg groot. En je moet dan toch oppassen dat je niet gaat hyperventileren. Ik weet dat het mij binnenkort ook te wachten staat, dat heeft mijn Meesteres al laten weten. Ik heb er best een beetje de kriebels van…

Het masker

Het masker is gemaakt van Latex en is qua vormgeving en materiaal goed draagbaar. Het is handig dat diegene die het masker wil dragen even een handje meehelpt. Dat maakt het even wat makkelijker voor de Dominant. Ook met oog op het haar wat makkelijk tussen de rits kan komen.
Het masker is rekbaar en voelt als een tweede huid. Het masker ontneemt ook het zicht.

Latex Vacuümmasker

In de praktijk

Het is een fijn masker voor diegenen die van breathplay houden. Wel eerst even oefenen. Gebruik het masker niet als je alleen bent, want spelen met je adem kan gevaarlijk zijn. Je kunt het gewoon ontsmetten net als alle andere latex producten.

Waardering Latex Vacuümmasker

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Zeker!
AanbevelenAbsoluut
Eindcijfer8

Het masker is te gebruiken als fetish en/of rollenspel. Enige ervaring met breathcontrol en/of ademhalingsbeperking is wel aan te raden. Het vergt echt een goede concentratie om niet in paniek te raken als je dit masker op hebt. Liever ook niet alleen te gebruiken en alleen in het bijzijn van een ander.

Voor je het masker over je hoofd doet, is het aan te raden wat talkpoeder in het masker te doen, zodat het makkelijker over je hoofd kan worden getrokken. Wees trouwens altijd voorzichtig met latex, want het is kwetsbaar. Liever ook geen schoonmaakmiddelen gebruiken die niet speciaal voor latex zijn gemaakt.

Technische productinformatie

NaamLatex Vacuümmasker
MerkThe Latex Collection
Gewicht151 gram
MateriaalLatex
EAN4024144352579
KleurZwart
Prijs84,95 euro
katinka

Meer informatie

Zo houd je latex mooi
Meer BDSM product besprekingen
Hypoxifilie, ademhalingsbeperking of breath control

BDSMforyou lijn

Geef een reactie